Com puc eliminar les meves fotos d'Instagram?

De vegades publiques alguna cosa a Instagram i al cap d'uns minuts (dies, setmanes o fins i tot anys!) decideixes que no ho vols més. Per sort, això és fàcil a Instagram.

  1. Aneu a Instagram al vostre telèfon intel·ligent.
  2. Feu clic a la icona del vostre perfil a l'extrem inferior dret de la pantalla.
  3. Per eliminar una foto, obriu-la i aneu a Configuració > Privadesa. Seleccioneu una imatge que vulgueu suprimir i, a continuació, premeu el botó de la paperera.
  4. Per canviar el tipus de missatge, obriu l'aplicació Store i toqueu la icona d'opcions (tres punts a l'extrem dret de la pantalla).
  5. Només cal que toqueu l'opció "Suprimeix".
  6. Un cop ho hàgiu fet, confirmeu l'eliminació.

Pots suprimir tantes fotos com vulguis, però encara no és possible eliminar més d'una publicació alhora.

>>> Consulteu més maneres de fer zoom a Instagram: Instazoom.mobi

També és possible eliminar una etiqueta d'una foto teva. Podeu aconseguir-ho de la següent manera:

  1. Vés a Instagram al teu telèfon.
  2. Desplaceu-vos fins a la part inferior de la pantalla i feu clic al botó del vostre perfil.
  3. Elimineu una etiqueta d'una de les vostres fotos aneu a la foto de la qual voleu eliminar una etiqueta, visualitzeu-la i toqueu Elimina l'etiqueta.
  4. Toqueu-hi el vostre nom.
  5. Després d'això, toqueu "Elimina'm de la foto" quan aparegui un quadre.
  6. A continuació, seleccioneu "Finalitzar".

Això és tot el que hi ha. Toqueu els tres punts a l'extrem superior dret del menú "Etiquetes" i, a continuació, trieu "Amaga les fotos".

Recordeu que no hi ha manera d'eliminar les fotos d'Instagram del vostre perfil en un ordinador portàtil o ordinador. Si voleu eliminar una foto, aneu a l'aplicació del vostre telèfon i suprimiu-la allà.

com esborrar imatges a instagram a l'ordinador

Analitza abans d'esborrar

Penseu en com us sentiu si haguéssiu d'eliminar una publicació. De veritat val la pena? Considereu si val la pena eliminar un missatge, a part dels vostres sentiments personals. Potser va ser una lectura interessant?

Penseu sempre en el contingut abans de suprimir-lo. Examineu aquesta carta per veure com funcionava. Compareu la seva actuació amb les reserves anteriors. Estigueu atents a si els usuaris tornen a la publicació amb freqüència... i així successivament...

Els articles principals

by Sotrender Sotrender us permet analitzar l'èxit de les vostres publicacions d'una manera sofisticada.

No esborreu, només arxigueu

És molt possible que ja no vulgueu veure determinades entrades al vostre perfil per qualsevol motiu. Potser la teva publicació no funciona tan bé com esperaves? O una oferta presentada en una publicació ha caducat? O potser has canviat de parer i no vols que segueixi així?

Tot és comprensible. Tanmateix, ens agradaria cridar la vostra atenció sobre la possibilitat d'arxivar missatges en lloc d'esborrar-los.

El primer motiu és que pots tornar a canviar d'opinió fàcilment! I un cop suprimiu un tuit, no hi ha marxa enrere. Podeu trobar totes aquestes publicacions a la secció d'arxiu si les arxiveu, però les podeu tornar a veure ràpidament al vostre perfil.

La segona raó, però, és molt més significativa. A l'algoritme que executa Instagram no li agrada suprimir contingut, sobretot si és freqüent. Aquestes activitats queden fora del seu abast i un cop suprimiu el vostre material, haurà de tornar a aprendre els vostres hàbits.

No importa als altres usuaris si arxiveu o suprimiu una publicació: no la tornaran a veure mai més. Tanmateix, aquesta és una diferència important per a l'èxit del vostre perfil.