Instagram kapan ngirim? Wektu paling apik kanggo ngirim ing 2022

Instagram saiki minangka salah sawijining aplikasi jejaring sosial sing paling disenengi lan digunakake. Akeh sampeyan uga bakal kasengsem ing pitakonan sing ana hubungane karo panggunaan aplikasi iki. Ing kono ana akeh pitakonan babagan wektu paling apik kanggo ngirim ing Instagram. 

Pisanan, ayo ndeleng kepiye sistem peringkat Instagram diganti ing 2022. Kita banjur nggawe strategi kanggo nemtokake wektu paling apik kanggo ngirim ing Instagram lan ngoptimalake unggahan kiriman kanggo tampilan lan keterlibatan maksimal.

Nalika wektu paling apik kanggo ngirim ing Instagram?

Yen sampeyan wis nggoleki wektu utawa tanggal sing paling optimal kanggo ngirim menyang Instagram, sampeyan bisa nemokake sawetara asil sing mbingungake. Malah kaca pisanan asil panelusuran Google tabrakan karo saben liyane (wektu lokal).

Wektu posting Instagram paling apik miturut 3 perusahaan media utama

  • Sprout Sosial: Selasa
  • Daftar Isi: Rebo
  • Influencer Marketing Hub: Kamis

Kayane ana ora setuju babagan wektu paling apik kanggo ngirim ing Instagram. Ing ngisor iki sawetara asil paling dhuwur sing dipikolehi saka 3 perusahaan media utama kanggo saben dina minggu kasebut:

Wektu paling apik kanggo ngirim ing Instagram ing  Minggu:

  • HubSpot: 8:00 - 14:00
  • MySocialMotto: 10 - 16.
  • Influencer Marketing Hub: 15:00 - 21:00.

Wektu paling apik kanggo on ana kanggo ngirim ing Instagram:

  • HubSpot: 11 - 14.
  • MySocialMotto: 6:00, 12:00, 22:00
  • Influencer Marketing Hub: 11:00, 21:00, 22:00

Wektu paling apik kanggo ngirim ing  Selasa :

  • HubSpot: 10:00 - 15:00, 19:00
  • MySocialMotto: 6 - 18.
  • Influencer Marketing Hub: 17:00, 20:00, 21:00

Wektu paling apik kanggo ngirim ing  Wednesday :

  • HubSpot: 7:00 - 16:00
  • MySocialMotto: 8:00 am, 23:00 pm
  • Influencer Marketing Hub: 17:00, 21:00, 22:00

Wektu paling apik kanggo dadi Thursday kanggo ngirim ing Instagram:

  • HubSpot: 10:00 - 14:00, 18:00 - 19:00.
  • MySocialMotto: 07:00, 12:00, 07:00
  • Influencer Marketing Hub: 16:00, 19:00, 22:00

Wektu paling apik kanggo dadi ana kanggo ngirim ing Instagram:

  • HubSpot: 9:00 - 14:00
  • MySocialMotto: 9:00, 16:00, 19:00
  • Influencer Marketing Hub: 18:00, 22:00.

Wektu paling apik kanggo dadi ana kanggo ngirim ing Instagram:

  • Hubspot: 9:00 - 11:00
  • MySocialMotto: 11:00, 19:00 - 20:00
  • Influencer Marketing Hub: 15:00, 18:00, 22:00

Wektu sing tepat beda kanggo saben wong

Umume wektu paling apik kanggo ngirim ditemtokake dening aktivitas puncak utawa tingkat keterlibatan ing saindenging jagad. Nanging, wektu mbukak bisa beda-beda gumantung saka zona wektu, klompok umur, utawa industri pamirsa sing beda-beda, lan bisa uga beda-beda gumantung saka apa sing dikirim. Nalika wektu kiriman Instagram sampeyan isih penting, ngerti carane wektu sing tepat mbutuhake sampeyan luwih ati-ati karo pamirsa lan konten sampeyan.

Instagram nalika ngirim
Iki nyebabake asil sing beda banget kanggo saben kiriman, akun, lan feed pangguna sing paling apik kanggo ngirim ing Instagram. Ora nggumunake dina lan wektu paling apik kanggo ngirim ing Instagram beda-beda gumantung saka sumber.

Algoritma Instagram terus ganti

Sanajan kalebu rincian kaya lokasi lan industri, umume saran online nyaranake ngirim nalika jam sibuk kegiatan pamirsa. Iki minangka strategi sing gagal amarga sistem rating Instagram luwih seneng keterlibatan kanthi cepet. Nanging algoritma Instagram 2022 ora gampang, lan strategi iki bisa nurunake tingkat keterlibatan sampeyan. 

Asil paling anyar saka Later nuduhake yen wektu paling apik kanggo ngunggah luwih dhisik, kadhangkala jam 5 esuk wektu lokal. Ora jelas sebabe, nanging kemungkinan konten kanthi keterlibatan sing luwih apik bisa gampang ngluwihi konten anyar ing feed data amarga algoritma kasebut terus prioritasake kualitas keterlibatan. 

Cara Temokake Jam Emas Kanggo Kirim Kiriman Instagram Kanggo Tingkat Keterlibatan Paling Dhuwur: 4 Langkah Prasaja

Instagram nalika ngirim
Yen sampeyan pengin nemokake wektu paling apik kanggo ngirim ing Instagram, sampeyan kudu nggunakake strategi sing cocog karo peringkat Instagram. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi fokus ing sawetara faktor inti Instagram digunakake kanggo rangking konten nalika nggawe rencana penerbitan lengkap. Mangkene 4 langkah prasaja kanggo mbantu sampeyan nemokake wektu paling apik kanggo ngirim ing Instagram dina iki, sesuk, lan liya-liyane:

1. Temokake pamirsa

Ngerti pamirsa sampeyan bisa menehi wawasan luwih akeh babagan wektu ngirim ing Instagram tinimbang data global. Yen sampeyan duwe akun bisnis, gunakake wawasan Instagram kanggo ngukur pamirsa lan keterlibatan sampeyan. Delengen pesaing sampeyan utawa akun merek liyane ing industri sampeyan lan yen ngirim kanggo ngisi kekosongan data kinerja sampeyan bisa uga ilang.

Yen sampeyan nggunakake akun pribadi, deleng rincian pandherekipun lan akun. Ing pirang-pirang kasus, informasi umume luwih saka cukup kanggo nyedhiyakake wawasan utama babagan demografi target kayata lokasi umum, umur, lan kapentingan. Contone, yen pamirsa isih enom, sampeyan bisa ngarepake kiriman sampeyan bakal entuk keterlibatan luwih akeh sadurunge lan sawise jam sekolah biasa utawa nalika istirahat nedha awan.

2. Kirim awal lan asring

Kaya sing wis kasebut sadurunge, riset paling anyar wis nuduhake yen Instagram ora luwih seneng keterlibatan kanthi cepet, kaya sing biasane ditindakake nalika rangking kiriman. Nanging, duwe algoritma nglacak keterlibatan kualitas kanthi ngirim 2 nganti 3 kaping dina ing saindhenging minggu.

Prioritasake salah sawijining kiriman kanggo dina esuk. Contone, yen sampeyan nemokake wong paling aktif ing antarane jam 9 nganti jam 11, wektu paling apik kanggo ngirim ing Instagram yaiku jam 6 esuk. Kanthi tetep selangkah luwih dhisik tinimbang pesaing sampeyan, konten sampeyan luwih cenderung nampa keterlibatan kualitas dhuwur saka manuk awal. Iki bakal mindhah kiriman sampeyan menyang feed ing wektu sing tepat kanggo umume wong bisa mbukak.

3. Eksperimen karo nelusuri kirim lan jadwal

Sawise sampeyan duwe ide sing kuat babagan sapa sing pengin digayuh lan ide umum babagan wektu sing paling apik kanggo nggayuh, coba coba wektu kiriman sing beda-beda. Sawise sawetara wulan posting reguler, sampeyan kudu bisa ngerteni pola kunci sing nyebabake sawetara kiriman sampeyan luwih apik tinimbang liyane. Saka ing kono, sampeyan bisa miwiti nggawe jadwal rilis konten biasa kanggo entuk luwih akeh keterlibatan lan pengikut anyar.

4. Nggunakake Expert Insight

Yen kabeh iki katon banget wektu kanggo jadwal sampeyan, ana akeh pilihan kanggo nemokake wektu paling apik kanggo ngirim. Yen sampeyan nggoleki cara nggawe dhewe sing gampang, perencana cerdas utawa aplikasi pihak katelu bisa mbantu nggawe lan nglacak jadwal kiriman sampeyan.

Yen sampeyan isih berjuang golek wawasan utawa butuh tuntunan luwih lanjut, agen Instagram sing ngerti bisa nulungi. Tugas sampeyan yaiku terus nganyari algoritma Instagram, pamirsa, lan tren sing bisa nambah keterlibatan Instagram. Beda karo kapercayan populer, sanajan merek cilik utawa influencer sing kepengin banget bisa kerja bareng karo agensi kanggo ngembangake strategi pemasaran sing cocog karo anggaran lan mimpin wutah. Suka, Ndeleng lan Followers.

>>> Sinau luwih lengkap babagan nggedhekake foto nganggo avatar Instagram ing instazoomsitus web