Alat sing paling efektif kanggo mbantu adol ing Instagram Dina iki

Kanggo toko online, Instagram ora mung jaringan sosial, nanging uga saluran bisnis sing efektif kaya Facebook. Kanggo nambah dodolan ing Instagram, saliyane produk sing apik, sampeyan kudu ngerti sawetara panggunaan liyane kanggo mbantu dodolan ing Instagram. Ing ngisor iki, DooPage nglumpukake aplikasi kanggo ndhukung dodolan ing Instagram lan dibagi karo fitur kayata nyunting foto, manajemen penjualan, alat pemasaran, lsp.

Pemasaran Instagram

1. Piranti lunak nyunting gambar lan video ing app lan web

Snapseed

Snapseed minangka salah sawijining aplikasi panyuntingan foto sing paling akeh digunakake ing telpon saiki. Aplikasi kasebut gampang digunakake. Owahi gambar sing disenengi kanggo nggawe foto sing dikarepake lan nggawe foto sing paling marem.
Kajaba iku, Snapseed nduweni fitur kanggo nyimpen saringan sing lagi wae digawe, sing mbantu nggawe foto kanthi gaya unik tanpa mbuwang wektu akeh kanggo nyunting.

VSCO

VSCO duwe piranti lunak koreksi warna foto lengkap sing ngidini sampeyan ngowahi foto, sanajan dijupuk nganggo telpon, dadi . Saliyane warna dhasar sing bisa disesuaikan, aplikasi kasebut uga duwe perpustakaan warna sing kompleks sing bisa sampeyan tuku luwih akeh (yen perlu) kanggo nggawe foto sing paling unik.

>>> Insta zoom minangka alat sing apik sing ngidini sampeyan mbukak lan nggedhekake profil sampeyan lan ndownload foto, reels, kiriman lan crita Instagram kualitas HD saka pangguna.

kanvas

Salah sawijining gambar desain web gratis kanggo non-desainer kanggo nggawe gambar kanggo Instagram. Fungsi utama Canva yaiku nggawe cithakan ing ngendi sampeyan mung kudu nggabungake gambar sing wis ana kanggo nggawe gambar sing lengkap.
cepet

Aplikasi kanthi cepet lan gampang nggabungake pirang-pirang klip dadi siji video. Kanthi Cepet, sampeyan duwe akeh tema sing disaranake kanthi konten sugih sing bakal mbantu sampeyan duwe video unik ing Instagram. Ningkatake efisiensi penjualan ing Instagram.

desain studio

Sampeyan bisa milih akeh prasetel. Sampeyan bisa ngatur, nyipta lan ngganti font sing dikarepake. Bisa diganti miturut komposisi, ukuran lan warna video.

2. Aplikasi manajemen penjualan ing Instagram loro app lan web

DooPage

Salah sawijining piranti lunak manajemen penjualan sing paling efektif saiki. Gabungake akeh saluran penjualan kalebu Instagram. Ngatur kabeh pesen Instagram lan macem-macem saluran ing sak panggonan.
Ndhukung statistik dodolan liyane, manajemen karyawan, sawetara unit pengiriman lan balesan otomatis. Tulung toko nambah efisiensi adol ing Instagram.

gram lr

Gramblr minangka salah sawijining aplikasi sing ngidini sampeyan ngirim foto menyang Instagram saka komputer. Nyedhiyani fitur kanggo manajemen luwih efektif, f.eks. B. Jadwal janjian, ngundhuh foto langsung saka komputer, lsp.
Spater

Mengko yaiku jadwal lan ngirim layanan pangeling kanggo Instagram. Iki ngidini sampeyan ngrancang lan jadwal kiriman kanthi visual. Wektu rilis sing dijadwalake, mengko ngirim kabar liwat aplikasi telpon lan ngelingake sampeyan ngirim ing Instagram.

3. Aplikasi kanggo ndhukung marketing ing Instagram

Scion Sosial

Sprout Social minangka aplikasi kanggo nggawe jadwal lan ngirim ing Instagram. Kanggo mbantu sampeyan nganalisa Instagram, ana laporan kiriman sing rinci kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti akun sampeyan. Bandhingake efektifitas saben profil Instagram sampeyan

Kajaba iku, Sprout Social uga duwe alat pemantauan hashtag lan komentar supaya sampeyan bisa luwih ngerti kabutuhan komunitas sing sampeyan tindakake ing Instagram. Kesempatan sampeyan kanggo ngerteni apa sing kedadeyan lan nambah dodolan Instagram sampeyan.

Websta

Websta minangka alat gratis kanggo mbantu sampeyan ngatur kaca Instagram. Nyedhiyakake analytics sing gampang dingerteni supaya sampeyan bisa entuk ringkesan kaca Instagram sampeyan.
Websta ngumpulake hashtags ing Instagram. Saka kene sampeyan bisa kanthi gampang nyaring hashtag sing ana gandhengane karo industri sampeyan lan sampeyan uga bakal entuk saran sing ana gandhengane karo hashtag.

Jadwal wektu

Schedugram minangka aplikasi sing kalebu akeh fitur, nanging sing paling pinunjul isih mbukak kampanye kanggo nambah efisiensi
Schedulegram uga kalebu fitur editing foto. Schedugram uga ngidini sampeyan ngunggah gambar batch, nanging sampeyan bisa ngatur wektu saben foto dikirim kanggo mbantu media sosial bisa digunakake lan nambah dodolan ing Instagram.