Apa iku twitter Twitter apa iku

Twitter minangka jaringan sosial ing telpon lan komputer, nomer loro mung sawise Facebook babagan jumlah pangguna. Apa Twitter lan carane digunakake? Ayo ndeleng carane sampeyan bisa Instazoom.mobi nggawe akun, ndhaftar lan miwiti nggunakake twitter!

Apa jaringan sosial Twitter?

Twitter minangka jaringan sosial sing dikelola dening Jack Dorsey, Evan Williams, Biz Stone lan Nuh Kaca lan ing Juli 2006 resmi dilakokno nganggo simbol manuk biru.

Twitter kantor pusat ing San Francisco lan duwe luwih saka 25 kantor ing saindenging jagad. Ing pungkasan 2018, Twitter duwe luwih saka 800 yuta Pangguna kang luwih saka 330 yuta padha aktif.

Apa iku Twitter?

Apa gunane Twitter?

Twitter minangka situs jejaring sosial sing ngidini pangguna bisa nyambung kanthi nulis lan maca konten, sing diwatesi nganti 140 karakter, lan gambar sing diunggah.

twitter opo iki

Twitter uga ngidini pangguna nemokake crita sing ana gandhengane karo warta lan acara sing paling penting saiki. Kajaba iku, tim PR lan pemasar bisa nggunakake Twitter kanggo nambah kesadaran merek lan melu pelanggan.

Kepiye cara kerja Twitter?

Twitter dianggo gampang banget karo operasi prasaja ing antarmuka aplikasi. Sampeyan mung kudu ndhaptar akun Twitter gratis lan nuduhake pesen utawa crita nganti 140 karakter ing papan pesen. Kiriman sampeyan bisa ngemot gambar, GIF, utawa polling nggunakake lambang ing ngisor kothak teks.

twitter opo iki

Uga, kanggo entuk informasi saka pangguna liyane ing Twitter, sampeyan mung kudu pindhah menyang akun wong kasebut lan klik "follow them". Kosok baline, yen sampeyan ora pengin maca pesen saka akun wong liya, klik tombol "unfollow" wong kasebut.

Pandhuan babagan carane ndownload, ndhaptar, nggawe akun lan nggunakake Twitter

Carane nggawe akun

Langkah 1: Sawise ndownload lan mbukak aplikasi Twitter, klik "Gawe Akun", ketik jeneng lan nomer telpon sing pengin sampeyan ndhaptar akun. Banjur klik Sabanjure ".

Langkah 2: Klik tombol "Sabanjure", sawise konfirmasi jeneng lan nomer telpon, klik "Ndaftar".

Langkah 3 : Banjur ketik kode Twitter menyang nomer telpon ing baris cocok lan pencet "dikirim sabanjurΓ©".

Langkah 4 : Ketik sandhi (paling ora 6 karakter).

Langkah 5: Pilih gambar profil sampeyan lan tulis katrangan babagan sampeyan supaya sampeyan duwe akun Twitter anyar.

Fitur ing Twitter

  • Tweet : Pesen cilik, pesen sing pengin dituduhake pangguna ing jaringan sosial Twitter. Kanggo ngirim tweet, ketik pesen 140 karakter utawa kurang ing kothak dialog "Ana apa?".
  • Retweet: Nuduhake tweet karo wong sing ngetutake sampeyan.
  • Akibat: Dipuntedahaken enggo bareng lan tweets pangguna liyane ing jaringan sosial Twitter. Saben pangguna sing sampeyan tindakake nuduhake tweet, sampeyan lan akeh pangguna liyane bisa nampa kabar babagan tweet kasebut.

Fitur ing Twitter

  • Dipuntedahaken : Status nalika pangguna nderek wong ing Twitter.
  • Unfollow: Ora kaya Tindakake, iki minangka tombol fungsi sing ngidini ora ngetutake pangguna tartamtu.
  • Panelusuran : Apa bar telusuran kanggo informasi sing ditampilake ing Twitter. Sampeyan bisa nggunakake path pangeling kanthi sintaks @jeneng wong, kaca sing kudu dielingake, utawa hashtag#name (#jermany).
  • Hashtag : Fitur khusus sing ngidini pangguna ngringkes tweets nganggo hashtag iki ing siji kaca. Contone, yen sampeyan ngetik tembung kunci telusuran #germany, sampeyan bakal entuk kabeh tweet sing ngemot tembung kunci kasebut ing tweet kasebut.
  • Dhaftar : Iku dhaptar grup lan grup pangguna sing sampeyan melu.
  • Topik Tren : Ngandhut 10 topik paling populer sing di-tweet dening pangguna ing Twitter.

Panggunaan dhasar

nulis tweets

Kanggo tweet ing Twitter, klik lambang ing teks Apa sing kedadeyan utawa klik lambang tweet ing pojok tengen ndhuwur layar kanggo nggawe tweet anyar.

Sampeyan mung bisa nglebokake nganti 140 karakter, akeh konten, kalebu ing ngendi sampeyan bisa ngrujuk wong sing duwe pranala njaba @name prompt utawa nawakake gambar sing dijupuk utawa file GIF, komentar, lsp. Pilih probe, check-in lokasi lan emoticon

retweet

Fitur iki padha karo nuduhake ing Facebook. Nalika sampeyan retweet, sampeyan bisa nuduhake tweets sing sampeyan nemokake menarik liwat kaca pribadi.

tindakake

Kanggo ngetutake wong tartamtu, sampeyan bisa ngetik jenenge ing kothak telusuran. Yen sampeyan ngeklik jenenge, sampeyan bakal digawa menyang profil dheweke.

Saka ing kono, klik tombol Tindakake ing sisih tengen kanggo ngetutake - tegese tweet sing dikirim bakal katon ing homepage sampeyan.

Kirimi pesen langsung

Twitter ora mung ngidini pangguna ngirim tweet umum, nanging uga nawakake fitur kanggo nulung pangguna supaya bisa ngobrol pribadi kanthi rahasia liwat fitur olahpesen. Sampeyan bisa ngirim pesen pribadi langsung menyang wong ing Twitter, biasane pandherekipun.

Sampeyan bisa uga kasengsem

>>> Situs web kanggo nambah gambar profil Instagram: Instazoom