Kebijakan Protection Data

Privasi sampeyan

We Value privasi panjenengan. Kanggo nglindhungi anonimitas sampeyan, kita pengin ngandhani babagan praktik informasi online lan pilihan sing sampeyan duwe babagan pengumpulan lan panggunaan data sampeyan. Kita nyedhiyakake kabar iki ing situs web kita lan ing kabeh panggonan sing bisa dijaluk data pribadhi supaya gampang ditemokake.

Cookies Google Adsense lan DoubleClick DART

Situs web iki nggunakake cookie saka Google, panyedhiya pariwara pihak katelu, kanggo ngladeni iklan. Google nggunakake cookie DART kanggo nyedhiyakake iklan kanggo wong sing ngunjungi situs web iki lan situs web liyane ing Internet.

Sampeyan bisa mateni panggunaan cookie DART kanthi pindhah menyang alamat ing ngisor iki: http://www.google.com/privacy_ads.html. Obahe pangguna dilacak liwat cookie DART, sing tundhuk karo kabijakan privasi Google.

Cookie digunakake dening server pariwara pihak katelu utawa jaringan pariwara kanggo ngumpulake informasi babagan aktivitas pangguna ing situs web iki, f.eks. B. Pira wong sing wis ngunjungi situs web sampeyan lan apa sing wis ndeleng iklan sing cocog. Instazoom.mobi ora duwe akses utawa kontrol liwat cookie iki, sing bisa digunakake dening pihak katelu.

Informasi pribadhi diklumpukake.

Yen sampeyan instazoom.mobi ngunjungi, alamat IP situs web lan tanggal lan wektu akses direkam. Informasi iki mung digunakake kanggo nganalisa pola, ngatur situs web, nglacak gerakan pangguna lan ngumpulake data demografi umum kanggo panggunaan internal. Sing paling penting, alamat IP sing direkam ora ana hubungane karo informasi pribadhi.

Pranala menyang situs web eksternal

Kita wis nyedhiyani pranala ing situs web iki kanggo penak lan referensi. Kita ora tanggung jawab kanggo kabijakan privasi situs web kasebut. Sampeyan kudu ngerti manawa kabijakan privasi situs web kasebut bisa uga beda karo kita.

Pernyataan iki bisa dianyari sawayah-wayah miturut kawicaksanan kita. Yen sampeyan duwe pitakon babagan kabijakan privasi saka instazoom.mobi hubungi kita ing [email dilindhungi]