Katentuan Pangginaan supados langkung

Kanthi nggunakake situs web kita, sampeyan nyatakake yen sampeyan setuju karo syarat lan kahanan kasebut. Waca kanthi ati-ati lan priksa manawa sampeyan netepi.

Ringkesan:

1. Sah kanggo nggunakake situs web kita.

2. Nyalin materi sing duwe hak cipta ora diidini.

3. Ora kena liwat instazoom.mobi nyebar file sing diundhuh.

4. Mung sampeyan duwe hak kanggo nggunakake kanggo tujuan pribadi.

5. Kita ora ngrekam apa sing kedadeyan ing server kita.

6. Kita ora nyimpen file ing server kita tanpa wates.

7. Panjalukan kanggo ngundhuh digawe dening pangguna dhewe, kaya ing DMCA (Undhang Hak Cipta Digital Millennium) diterangake.

Katentuan Pangginaan supados langkung:

Yen sampeyan instazoom.mobi nggunakake utawa ing instazoom.mobi akses, sampeyan setuju kanggo syarat-syarat panggunaan saka instazoom.mobi kaya sing diterangake ing dokumen iki. Sampeyan ora sah instazoom.mobi utawa nggunakake layanane yen sampeyan ora nampa syarat kasebut.

Sampeyan ngakoni manawa perusahaan bisa ngirim nganyari babagan syarat panggunaan kasebut kapan wae lan tanpa menehi alesan. Sampeyan uga setuju kanggo kaiket dening owah-owahan ing mangsa kanggo Katentuan Pangginaan supados iki pas lagi dikirim ing website.

Yen sampeyan ora setuju karo salah sawijining syarat panggunaan kasebut, idin sampeyan bakal kadaluwarsa kanthi otomatis yen sampeyan nglanggar salah sawijining pranata kasebut. Ing discretion saka instazoom.mobi lisensi iki bisa mungkasi ing sembarang wektu lan tanpa menehi alesan.

Kaca iki pungkasan dianyari tanggal 1 Januari 2014.

Panggunaan file log

Kita ora ngrekam alamat IP utawa data pangguna saka pengunjung. Kita nggunakake Google Analytics kanggo ndeleng jumlah wong sing ngunjungi situs web kita. http://www.google.com/analytics/tos.html

Partner iklan

Kita nggunakake layanan pariwara pihak katelu kanggo ngiklanake instazoom.mobi Kanggo nampilake pariwara. Sawetara layanan pariwara nggunakake teknologi kayata cookie lan suar web nalika ngiklanake ing situs web kita, sing ngirim informasi babagan sampeyan menyang pengiklan. Iki perlu kanggo nuduhake pariwara ing basa sampeyan dhewe. Waca liyane babagan layanan ing situs web.

Aturan omah

1. Aja nglanggar hukum ing negara sampeyan.

2. Aja ngundhuh musik sing ora duwe hak cipta.

3. Instazoom- File mung bisa digunakake kanggo tujuan pribadi lan ora bisa diterusake utawa disebarake.

Sampeyan setuju karo syarat lan kahanan iki kanthi nggunakake situs web kita.

DMCA lan mbusak

Wigati dicathet:

- Iki alat prasaja kanggo Instazoom kanggo nggedhekake foto.

- Kita ora dadi tuan rumah file gambar.

- Situs web iki ora ndhukung salinan bajakan.

- Sadurunge ngubungi kita, waca kaca iki: DMCA.

- Yen sampeyan duwe hak cipta gambar lan pengin nyegah konversi, kirim email.

Kita bakal mandheg ngowahi gambar kasebut.

Fragen

Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran babagan layanan, aja ragu-ragu hubungi kita: [email dilindhungi]