Napa sampeyan kudu entuk dhuwit saka Instagram?

Instagram (disingkat IG utawa insta) saiki dadi salah sawijining jaringan sosial sing paling kuat kanggo nuduhake foto lan video. Angsal dening Facebook ing 2012 lan wis thukul tremendously kanggo tanggal.

Jumlah unduhan aplikasi Instagram dening pangguna wis tekan 1 milyar pangguna, mung sawise Tiktok babagan unduhan. 

Kanggo mayoritas pangguna, Instagram minangka papan kanggo wong enom kanggo urip sakbenere, nanging kanggo wong mmo, iki minangka tambang emas sing bisa kita eksploitasi lan entuk dhuwit.

Dadi, kenapa sampeyan kudu milih Instagram kanggo entuk dhuwit? Saka pengalamanku…

  • Kaping pisanan, golek dhuwit ing Instagram ora gampang, nanging iki minangka papan sing paling gampang kanggo golek dhuwit dibandhingake karo platform liyane kaya Facebook, Youtube utawa Tiktok.
  • Kapindho, operasi teknis banget prasaja ing telpon lan ora mbutuhake gaweyan lan wektu.
  • Katelu, tingkat konversi nalika adol utawa marketing ing Instagram luwih dhuwur tinimbang jaringan sosial liyane.
  • Kaping papat, cocog kanggo pemula amarga biaya wiwitan meh nol nalika sampeyan bisa njupuk kauntungan saka lalu lintas gratis ing Instagram.
  • Kalima, Sawetara cara kanggo nggawe dhuwit sing ora mbutuhake sampeyan duwe produk kanggo adol lan isih entuk dhuwit saka iku.

Napa sampeyan kudu entuk dhuwit saka Instagram?

Iku kabeh alasan aku mikir sampeyan kudu nyoba golek dhuwit saka Instagram….

Dadi, apa sing kudu disiapake kanggo entuk dhuwit saka Instagram?

Apa sing dibutuhake kanggo golek dhuwit ing Instagram?

Kanggo entuk dhuwit saka Instagram, akun sampeyan kudu duwe pengikut sing akeh lan berkualitas.

Pisanan, sampeyan kudu duwe profil sing nyenengake kanggo ngematake lan kanthi wutuh ucapake apa sing ditawakake akun sampeyan kanggo pangguna ing Instagram.

kanggo sijine lan Pengikut akun Instagram sampeyan.

Pungkasan, yen sampeyan duwe pandherekipun, sampeyan kudu ngurus pandherekipun lan sesambungan karo wong-wong mau kanggo ngowahi dadi dhuwit. 

Ing artikel iki, aku ora bakal njlentrehake babagan carane nggawe pengikut, nanging aku bakal nuduhake sampeyan 5 cara ing ngisor iki sing bisa mbantu sampeyan entuk dhuwit akeh saka akun Instagram.

5 cara kanggo dadi ing Instagram

Nggawe Dhuwit Antarane cara golek dhuwit ing Instagram sing bakal dakkandhakake ing ngisor iki, ana cara sing daklakoni lan ana sawetara cara sing berorientasi sampeyan bisa nggawe dhuwit kanthi luwih efektif.

Tugas sampeyan yaiku nemtokake kekuwatan lan strategi supaya sampeyan bisa mutusake dalan sing paling apik kanggo sampeyan.

1. Nggawe dhuwit karo afiliasi (marketing afiliasi)

Nggawe dhuwit kanthi pemasaran afiliasi ing Instagram minangka tren lan pangembangan paling lestari sing daklakoni. Sampeyan mung kudu nggawe komunitas sing nuduhake kapentingan, karep utawa masalah sing padha ing urip.

Kanthi Affiliate sampeyan ora kudu duwe produk dhewe, sampeyan mung kudu milih produk saka jaringan afiliasi kanggo pasar. Nalika pelanggan tuku produk liwat link referral, sampeyan entuk komisi.

lemu..

yaiku komunitas lan nuduhake nilai karo para pengikut. Saka ing kono, para pengikut sampeyan bakal seneng, percaya, lan tuku link rujukan ing profil sampeyan.

Aku dhewe wis entuk dhuwit saka Instagram luwih saka 4 taun lan pancen mbantu aku entuk dhuwit akeh saka clickbank afiliasi lan sawetara jaringan afiliasi liyane liwat lalu lintas instagram gratis.

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap, sampeyan bisa maca liyane babagan studi kasus ing ngisor iki.

1.1/ Konten (Konten)

Entuk dhuwit ing Instagram saka pemasaran afiliasi kanthi jinis konten ing ndhuwur, sampeyan ora perlu gaweyan akeh kanggo nggawe. Cara liya kanggo entuk konten yaiku ngirim ulang gambar lan video viral saka komunitas liyane (repost konten) utawa Instagram.

Kajaba iku, sampeyan uga bisa nggawe konten sing pengin dikirim menyang pengikut profil sampeyan. Iki mbutuhake pangerten babagan niche lan katrampilan nggawe gambar lan video kaya ing ngisor iki.

1.2 / Pengikut

Kanggo marketing sing sukses, saliyane konten sing migunani kanggo para pengikut sampeyan, kudu ana unsur liyane, yaiku para pengikut.

Dadi kepiye sampeyan bisa duwe pengikut sing berkualitas? 

Sampeyan kudu ngenali lan nggoleki pesaing ing niche sampeyan. Pesaing niche ngetutake uga para pengikut ngajukake kaca sing kudu ditargetake. 

Dadi kepiye carane entuk pengikut?

Ana akeh cara kanggo nyedhaki file pesaing kanggo narik perhatian menyang profil sampeyan...

  • Cara gratis: Interaksi kaya, komentar, tindakake file pesaing sampeyan saka kono kanggo bali menyang akun sampeyan.
  • Cara pembayaran: Tuku iklan saka saingan utawa mbukak iklan Instagram ing platform Facebook.

Sampeyan bisa nggunakake salah siji cara, nanging sing paling penting kanggo wutah alami lan jangka panjang, uga dhuwit sing luwih lestari, yaiku isi kaca sampeyan kudu bener-bener larang kanggo para pengikut sampeyan.

Priksa situs web liyane kanggo mbantu sampeyan ngganti font Instagram: https://instazoom.mobi/instagram-schrift/

-> Pira pengikut ing Instagram kanggo entuk dhuwit?

Gumantung ing saben ceruk pasar lan strategi saben wong, sampeyan bisa nemtokake jumlah pengikut sing bisa dimonetisasi bebarengan. 

Ana ceruk karo pengikut 2-3k sing bisa entuk dhuwit, ana ceruk nunggu luwih saka 10k pengikut. Mesthine, luwih akeh pengikut ing profil sampeyan, luwih akeh dhuwit sampeyan entuk.

Cathetan: Supaya akun sampeyan berkembang kanthi cara sing dawa lan lestari, terus-terusan mbatesi dodolan amarga pangguna kurang sesambungan karo sampeyan, sing nyebabake pertumbuhan akun sampeyan alon.

1.3/ Cathetan ing link bio (link afiliasi)

Ora kaya platform jejaring sosial liyane sing ngidini sampeyan nambah link afiliasi ing saben kiriman, Instagram mung ngidini sampeyan nggunakake 1 link kanggo pasar produk sampeyan. Produk ing profil organik.

Kajaba iku, kanggo akun sing duwe luwih saka 10.000 pandherekipun, sampeyan bisa nambah link beda kanggo saben crita lan mung ditrapake kanggo akun bisnis. Iki mbantu sampeyan pasar macem-macem produk sekaligus kanggo entuk dhuwit luwih akeh. 

Cathetan: Wiwit link afiliasi cukup dawa lan ala, sampeyan kudu nggunakake link sing disingkat utawa nggawe kaca kebangkrutan kanggo produk kasebut. Sawetara platform bakal mbantu sampeyan gratis kaya linktr.ee, igli.me, many.link…

1.4 / Pros lan cons

Nggawe dhuwit saka pemasaran afiliasi ing Instagram bakal entuk akeh keuntungan kanggo pemula nalika miwiti nggawe dhuwit online. Yen sampeyan ngoptimalake sumber lalu lintas gratis, sampeyan bisa entuk dhuwit gedhe lan mbatesi biaya pemasaran. 

Nanging, ana kekurangan karo wangun iki nggawe dhuwit sing cukup winates ing pasar Jerman lan duwe potensial kurang saka ing pasar manca. Lan aku nyaranake nggarap pasar manca, komisi kasebut luwih dhuwur tinimbang sawetara bursa afiliasi Jerman.

Dadi ana cara kanggo nggawe dhuwit ing pasar Jerman?

Jawabane ya, maca terus….

2. Entuk dhuwit ing Instagram kanthi dropshipping

Apa iku dropshipping? Iki minangka wangun bisnis kanthi platform e-dagang lan sampeyan bisa ngladeni pasar apa wae sing dikarepake lan entuk pelanggan langsung saka Instagram.

Entuk Dhuwit ing Instagram Adhedhasar Platform Dropshipping Kaya Adol ing Instagram. Nanging bedane sampeyan ora kudu kuwatir babagan produk, paket utawa pengiriman, sampeyan mung kudu fokus ing marketing menyang pengikut sampeyan.

Sampeyan mangan prabédan antarane rega supplier lan rega sing nuduhake customer. Tugas sampeyan nggunakake sumber lalu lintas Instagram kanggo narik pengikut menyang toko sampeyan. 

Kanthi wangun iki entuk dhuwit aku nyaranake sampeyan bisa ing pasar manca, sampeyan bakal entuk dhuwit luwih saka ing pasar Jerman.

3. Adol ing Instagram (mbukak toko online)

Apa ana sing nate adol utawa nindakake bisnis ing Facebook? Aku ngerti akeh nom-noman sing isih mahasiswa, siswa entuk dhuwit akeh karo formulir iki ing Instagram.

Yen mangkono, ora bakal ana bedane, nanging kekhususan Instagram bakal luwih disenengi para pamirsa utamane wong enom umur 20-30.

Ing umur iki produk niche kaya fashion, perawatan kulit utawa sawetara barang pribadi liyane yaiku…. Utamane kaendahan kanggo wanita ...

  • sepatu, sandhangan,
  • Lipstik, item perawatan kulit…
  • Dekorasi kamar, lampu, godhong
  • …. lsp.

Kanggo toko kaya iki, isi utama yaiku gambar-gambar kasebut kudu apik banget, narik kawigaten lan bener. Sampeyan kudu nyaring profil Instagram dadi profesional lan biso dipercoyo...

  • Logo profil mripat-keno
  • Singkat, gampang dielingi jeneng toko
  • Tulis bio, katrangan sakabèhé toko ngandhani apa sing didol situs sampeyan.
  • Tambah alamat kanggo menehi kredibilitas

. Kanggo link bio produk, sampeyan bisa adol liwat kothak mlebu pelanggan utawa langsung menyang toko sampeyan dhewe. 

Miwiti bisnis utawa mbukak toko ing Instagram gratis, nanging supaya toko duwe akeh pelanggan, sampeyan kudu nggunakake sawetara cara marketing kanggo nambah jumlah pengikut ing akun Instagram sampeyan ...

  • Saliyane ngirim model anyar saben dina, sampeyan kudu sesambungan karo pelanggan sing ngetutake pelanggan saingan kanggo entuk perhatian. 
  • Nyewa KOL kanggo pengalaman produk utawa muter mini-game, menehi pelanggan freebies kanggo njaluk saran.
  • ...vv gumantung ing strategi marketing saben wong ...

Nalika pariwara saya tambah ketat lan kompetisi saya mundhak, kanthi lalu lintas gratis, sampeyan bisa nyoba nggunakake kanggo nggawe dhuwit kanthi adol toko ing Instagram iki ...

4. Akun

adol Akun Instagram kanggo nggawe dhuwit minangka wangun sing uga populer banget ing antarane wong MMO. Gumantung ing niche lan kabutuhan pasar, uga kapentingan panuku, rega bakal beda-beda.

Jumlah pengikut sing padha, nanging bakal ana ceruk sing adol dhuwit akeh, ceruk liyane sing adol kurang normal. Mulane, penting banget yen sampeyan mutusake kanggo nyetel akun dodolan wiwit wiwitan.

Sawetara ceruk pasar tansah nuntut luwih akeh tinimbang sing ditawakake….

  • Kesehatan & fitness
  • Masak, Pangan & Anggur
  • Reisen
  • olahraga
  • care kulit

Kanggo nggawe dhuwit ing wangun iki, sampeyan kudu duwe katrampilan kanggo masterfully lan cepet mbangun akun Instagram. Amarga kanggo adol akun Instagram uga kudu duwe jumlah pengikut tartamtu lan butuh wektu suwe.

5. Advertisement saka iklan (Shoutout) The

Adol iklan utawa wong sing nganggo Instagram asring diarani adol Instagram shoutout, tegese yen sampeyan duwe akun kanthi jumlah pengikut sing akeh, bisa uga 50.000, 100.000 utawa 1 yuta pengikut, luwih akeh akun sampeyan, luwih gedhe, luwih dhuwur. rega sewa.

Tinimbang mbayar iklan ing platform Instagram, para penjual mbayar kanggo tuku iklan ing kiriman sampeyan. 

Saka ing kono sampeyan bisa entuk dhuwit, elinga adol kiriman pariwara ing kaca sampeyan saben jam saben dina. 

Contone: Aku duwe produk bobot mundhut

. Akun dheweke duwe sekitar 100.000 pengikut. Aku pengin sampeyan adol utawa nampilake produkku ing situs sampeyan kanthi rega $100 sajrone 24 jam utawa luwih suwe gumantung saka anggaran sampeyan. .

Banjur entuk $ 100 kanthi masang iklan.

Sampeyan bisa mbayangno!

Wigati:

Loro-lorone pasar bisa nggawe dhuwit ing Instagram nanging ana caveat sing ora bisa ditindakake kanthi cara iki kajaba sampeyan dadi selebriti utawa duwe sing khusus kanggo entuk akeh pengikut. 

Ing pasar manca, ora preduli sapa sampeyan, sampeyan bisa entuk dhuwit. Saliyane adol shoutout ing profil sampeyan, sampeyan uga bisa ngirim ing sawetara platform terpusat kanggo nggayuh luwih akeh pelanggan.

Contone sawetara ijol-ijolan kaya… 

Sampeyan entuk dhuwit ing Instagram kanthi bentuk dodolan iklan sing efektif banget iki, sing uga daklakoni kanthi apik. Aku biasane kerja akeh ing pasar global, mula saben aku adol shoutout saka $30 nganti $350 sajrone 24 jam, bakal katon ing kacaku.

Dadi sampeyan uga kudu nyoba golek dhuwit nganggo formulir iki ...

 kesimpulan

Ana akeh cara kanggo golek dhuwit ing Instagram, nanging iki 5 cara paling efektif kanggo golek dhuwit sing dakkarepake. .

Coba pikirake kepiye kekuwatan sampeyan cocog lan kepiye sampeyan bisa ngoptimalake.