InstaZOOM - Зголемете ја сликата на профилот на Инстаграм

Гледајте и преземајте слики од профилот на Инстаграм со највисок квалитет на HD.Беше исто Instazoom?

Инстаграм е платформа за социјални медиуми со над 600 милиони активни корисници. Instazoom е првиот прегледувач на Инстаграм во светот кој ви овозможува да гледате профилни слики во целосна големина, да ги преземате и многу повеќе. Instazoom е онлајн услуга која ја прикажува секоја фотографија на секоја корисничка сметка во голем формат без да го напушти прозорецот на вашиот прелистувач.

Ограничувања за гледање Instadp

Instadp постои долго време и нема да исчезне ниту во иднина. Но, што ако сакате да ја видите сликата на профилот на една личност на целосен приказ? Сепак, Instagram ја ограничува оваа опција Instazoom не! Инста зум нуди алтернатива на ограничениот преглед на Instagram, овозможувајќи ви да зумирате зумирање на профилот на Instagram на вашите омилени корисници без ограничувања или ограничувања. Instazoom ви дава пристап до сите аспекти на Instadp-Сметка на една личност.

примена на Instazoom во животот?

  • Идентификување на луѓето на фотографиите: Фотографиите на профилот на Инстаграм се со ниска резолуција, што може да го отежне идентификувањето на луѓето на сликите. со Instazoom можете да ја видите сликата на профилот на Инстаграм зумирана и со поголема резолуција, што го олеснува идентификувањето на нивните пријатели и семејството.
  • Можете да откриете дали сликата на профилот е вистинска споредувајќи ја со точната фотографија на друго лице.
  • Копирајте ја новата фотографија на профилот и залепете ја на вашиот личен уред: можете да ја преземете сликата и да ја зачувате во вашата галерија за подоцна да ја гледате или да ја користите како позадина на вашиот телефон или компјутер.
  • Дали некогаш сте добиле чудни барања на Инстаграм од сосема непознати луѓе? Пред да се одлучите, размислете дали тоа е направено со добри или лоши намери.
  • Неограничена употребливост - Instazoom може да се користи за различни работи.

Како функционира Instazoom?

Instazoom за фотографии се потпира на името на вашиот профил или URL-то на јавниот профил или на некој на Инстаграм. Instazoom Зголемете ги сликите на Инстаграм за да создадете слики со најдобар квалитет.

Со Insta Zoom, можете брзо да зумирате во Insta Profile и да вчитувате профилни слики на други корисници на Instagram. Insta Zoom ви помага да ја обработите сликата на вашиот профил на Insta во HD квалитет.

Како да ја зголемите или преземете сликата на профилот на Инстаграм со Instazoom?

Чекор 1: Посетете ја нашата почетна страница на: www.instazoom.mobi

Чекор 1. Посетете ја нашата почетна страница на instazoom.mobi

Чекор 2: Внесете ја URL адресата или корисничкото име на Instagram во полето за пребарување на веб-страницата и потоа притиснете го копчето "ZOOM".

Чекор 2: Внесете URL-адреса на Instagram или корисничко име во полето за пребарување на веб-локацијата и потоа притиснете го копчето „ЗУМ“.
Чекор 3: Кога ќе излезат резултатите, можете да го притиснете копчето за преглед на зоолошката градина за да ја видите зумираната слика на профилот на Инстаграм голема со најдобар квалитет.

Чекор 3: Кога ќе се појават резултатите, можете да го притиснете копчето за преглед на зоолошката градина за да ја видите зумираната слика на профилот на Инстаграм во големи димензии со најдобар квалитет.

Чекор 4: Кликнете на копчето Преземи за да ја преземете сликата на вашиот профил со највисок квалитет.

Чекор 4: Кликнете на копчето „Преземи“ за да ја преземете сликата на вашиот профил со највисок квалитет.

ЧПП InstaZoom - InstaDp

Instazoom е целосно легален бидејќи профилите на Инстаграм се споделуваат јавно. Instazoom- Значи корисниците се целосно легални.
Не се! Instazoom е веб-локација која ви овозможува да ги прегледувате и преземате сликите на профилот на Инстаграм со најдобар квалитет.
Instazoom работи совршено на кој било уред. Можете да www.Instazoom.Mobi посетете ја за да ја преземете најдобрата слика на профилот на Instagram за вашиот компјутер.
Вака функционира Instazoom суштински. Вообичаено, Instagram не ви дозволува да прикажувате најквалитетни профилни слики. Instazoom е дизајниран да ги зголеми и ажурира сликите на профилот на Инстаграм со најдобар квалитет за прегледување и преземање.
Не се! На корисниците им дозволуваме само да користат Instazoom со јавни сметки на Инстаграм.
Instazoom е потполно бесплатен. Ние не наплаќаме никакви дополнителни трошоци. Можеш и ти Instazoom да се користи со целосен мир на умот.
повеќето iZoomYou на пазарот повеќе не се активни или нестабилни, преземање слики со низок квалитет. InstaZoom така е најдобрата алтернатива на iZoomYou за прегледување информации и преземање на најквалитетни слики на профилот на Instagram.
Веб-страницата на Izuum DB веќе не е активна. Instazoom така е најдобрата алатка за замена на Izuum за зголемување на сликата на профилот на Инстаграм со најдобар квалитет.
Да, можете да го најдете Instazoom-Екстензија во продавницата за додатоци на Chrome- и Firefox-Прелистувачи.
Можете да погледнете видео туторијал подолу за тоа како да го користите Instazoom-Прикажи наставка: