Услови на употреба

Со користење на нашата веб-страница, вие изјавувате дека се согласувате со овие одредби и услови. Ве молиме прочитајте ги внимателно и погрижете се да се придржувате до нив.

Резиме:

1. Легално е да се користи нашата веб-страница.

2. Не е дозволено копирање на материјал заштитен со авторски права.

3. Не е дозволено да се помине instazoom.mobi ширење на преземените датотеки.

4. Само вие имате право да ги користите за лични цели.

5. Ние не снимаме што се случува на нашите сервери.

6. Ние не складираме датотеки на нашите сервери на неодредено време.

7. Барањата за преземања ги прават самите корисници, како во DMCA (Дигитален милениумски закон за авторски права) опишан.

Целосни услови за користење:

Кога ќе instazoom.mobi употреба или вклучено instazoom.mobi пристап, се согласувате со условите за користење на instazoom.mobi како што е наведено во овој документ. Вие не сте овластени instazoom.mobi или да ги користите неговите услуги доколку не ги прифаќате овие услови.

Потврдувате дека компанијата може да ви испрати ажурирања за овие услови за користење во секое време и без да наведувате причини. Вие исто така се согласувате да бидете обврзани со идните промени на овие Услови за користење веднаш штом ќе бидат објавени на веб-страницата.

Доколку не се согласувате со еден од овие услови за користење, вашата согласност автоматски ќе истече доколку прекршите една од одредбите. По дискреција на instazoom.mobi оваа лиценца може да биде укината во секое време и без да се наведат причините.

Оваа страница последен пат е ажурирана на 1 јануари 2014 година.

Употреба на датотеки за евиденција

Ние не снимаме никакви IP адреси или кориснички податоци од нашите посетители. Ние користиме Google Analytics за да видиме колку луѓе ја посетуваат нашата веб-локација. http://www.google.com/analytics/tos.html

Вербепартнер

Ние користиме рекламни услуги од трета страна за рекламирање instazoom.mobi За прикажување реклами. Некои рекламни услуги користат технологии како колачиња и веб-светилници кога се рекламираат на нашата веб-локација, која испраќа информации за вас до огласувачите. Ова е неопходно за да ви се прикажуваат реклами на вашиот јазик. Прочитајте повеќе за нивните услуги на нивната веб-страница.

Куќни правила

1. Не прекршувајте никакви закони во вашата земја.

2. Не преземајте музика што е незаконски заштитена со авторски права.

3. Instazoom- Датотеките може да се користат само за лични цели и не смеат да се пренесуваат или дистрибуираат.

Вие се согласувате со овие услови со користење на нашата веб-страница.

DMCA и отстранете

Ве молиме запомнете:

- Ова е едноставна алатка за Instazoom за да ги зголемите фотографиите.

- Ние не сме домаќини на датотеки со слики.

- Оваа веб-локација не поддржува пиратски копии.

- Пред да контактирате со нас, прочитајте ја оваа страница: DMCA.

- Ако сте сопственик на авторски права на слика и сакате да ја спречите нејзината конверзија, ве молиме испратете ни е-пошта.

Ќе престанеме да ги конвертираме овие слики.

Прашајте

Ако имате какви било прашања или предлози за нашата услуга, ве молиме не двоумете се да не контактирате: [заштитена по е-пошта].