Сметката на Фејсбук е хакирана што да прави

Ако сте еден од милионите корисници на Фејсбук, вашата сметка на Фејсбук е хакирана. Но, не грижете се - еве што да правите. Прво веднаш сменете ја лозинката. Потоа проверете дали вашата објава или фотографија се сменети или избришани. Ако е така, веднаш пријавете ги на Фејсбук. Следете ги овие чекори и ќе ја вратите контролата за кратко време!

Фејсбук профил хакиран што да прави
Забелешка:

  • Овој метод се однесува само на сметките на Facebook кои обезбедуваат е-пошта, телефонски број и сопственик, точните лични информации што биле споделени со Facebook. За повеќе информации, видете Како да отклучите оневозможена сметка на Facebook што ја нарушува заедницата.
  • Овие опции се само основни и се применуваат ако информациите што ги давате се точни и сè уште се зачувуваат од Facebook. Во потешки случаи или со кои не сте запознаени, можете да контактирате со поддршка за да имате сериозен и добро познат Враќање на Facebook Nicks. Не им верувајте на услугите за онлајн рекламирање за кои не знаете кои се.

Како да ја вратите хакираната сметка на Фејсбук

Јавете се Прво кликнете на следнава врска: www.facebook.com/hacked, кликнете Мојата сметка е компромитирана.

Фејсбук профил хакиран што да прави
Внесете ја е-поштата или телефонскиот број што го користевте за да се регистрирате на Facebook и кликнете Пребарај.

Фејсбук профил хакиран што да прави
Внесете ја старата лозинка пред да бидете хакирани.

Фејсбук профил хакиран што да прави
Откако ќе ја внесете лозинката на вашата сметка или ќе продолжите да ги следите упатствата од лицето => Кликнете на копчето: „Заштитете ја вашата сметка“

Следно, изберете ги методите за враќање на лозинката, што може да се направи преку сметка на Google, е-пошта или дури и телефонски број.

Потоа ќе ви биде дадена опција да ја потврдите адресата на е-пошта или телефонскиот број и потоа притиснете „Следно“.

Facebook ќе ви испрати лозинка, внесете ја како што е прикажано подолу за да ја вратите вашата сметка на Facebook.

Конечно, само внесете ја новата лозинка и готово.

Ти посакувам успех!

Види повеќе:

- Како да ги зголемите и преземете фотографиите од корисниците на социјалната мрежа Инстаграм: Instazoom.mobi

инста зум