Најдобрите апликации за пишување титлови на Инстаграм за Android и iOS

Сликата понекогаш кажува повеќе од илјада зборови, што можеби повеќе не е точно во ерата на Инстаграм. Фотографијата на Инстаграм вреди исто толку ако доаѓа со привлечен натпис.

Следниот софтвер ќе ви помогне директно да ги креирате најдобрите натписи за објави на Инстаграм на Android и iOS.

Инстаграм за iOS Инстаграм за Андроид

>>> Видете исто така: Страница за фонт на Инстаграм

1. Експерт за титлови за Инстаграм

Subtitle Expert ви овозможува да изберете преводи од повеќе категории. Subtitle Expert ги составува најтривијалните преводи, а исто така додава и нови преводи. Овој софтвер ги дели следните категории: Цитати за книги, Библија, инспирација, цитати, забавни факти, мисли за лотос, текстови, емоции.

Со Caption Expert можете да додавате сопствени титлови, да поставувате интереси и да барате нови апликации за програмерите. Кога ви „снемуваат зборови“ за смешни мисли или инспиративни цитати, Caption Expert е паметен избор.

2. Наслов за Инстаграм

USP на Captiona обезбедува совршен извор за титли на Инстаграм. Оваа алатка нуди функција за пребарување, така што треба само да внесете клучен збор за да ја пронајдете прибелешката што ја барате. На пример, ако пребарувате за „инспирација“, софтверот ќе ги прикаже сите достапни инспиративни преводи. Недостаток е недостатокот на мени за категорија и недостатокот на посебна легенда.

3. Натписи за Инстаграм

Subtitles for Instagram нуди добро организирано мени за преводи поделено во многу различни категории. Најдоброто нешто за овој софтвер е што клиентите можат да снимаат содржина како интересна содржина и да преземаат прибелешки како датотека „.txt“ на нивниот уред.

Преводите за Instagram ви овозможуваат да се префрлате помеѓу Неодамнешни и популарни. Ги има сите наслови, изреки, содржини што ви се потребни за да ги изразите вашите чувства, директно да ги споделите...

4. Иса. прибелешка

Issa Caption користи машинско учење и заклучоци за да најде титли кои најдобро одговараат на сликата. Сè што треба да направи клиентот е да ја прикачи сликата, а софтверот го прави останатото. По скенирањето на сликата, Иса ќе ја наведе соодветната содржина.

Убавото нешто за овој софтвер е тоа што користи кредитен систем наречен Гуап. Можете да заработите повеќе гуап со гледање видео реклами, што им помага на програмерите да заработат дополнителен приход додека го одржуваат софтверот.

5. Цитат за слика

ImageQuote е софтвер кој ви помага да најдете корисни цитати за фотографии. Софтверот им овозможува на клиентите да додаваат зборови на фотографиите и да споделуваат мисли на Инстаграм. Можете да додавате наводници до наведениот автор со користење на функцијата TextBox.

ImageQuote нуди широк спектар на привлечни дизајни и позадини. Можете исто така да ја приспособите заднината со прикачување на сопствени фотографии во софтверот. Дополнително, Image Quote обезбедува и алатки како што се избор на фонт, прилагодување на нијанси, осветленост, контраст и функција за замаглување на позадината.

6. Капфун

Capshun е софтвер за распаѓање на слики за креирање натписи и хаштагови за слики. Корисничкиот интерфејс е едноставен, што го олеснува навикнувањето. Корисниците треба само да поставуваат фотографии, а останатото софтверот ќе го направи автоматски. Со Capshun можете да користите анимации, да прелистувате фотографии со оператор на датотеки и да поставувате фотографии од фото галерија. Коментарите се категоризираат во поврзани категории и се копираат директно на таблата со исечоци.

7. CaptionPlus

CaptionPlus е најдобриот начин да ги издвоите објавите на Инстаграм и да го зголемите вашиот досег. Овој софтвер дистрибуира 4 главни менија: тема, коментар, довод и пребарување. Во делот за теми, можете да копате длабоко и да избирате преводи од темите што одговараат на вашите индивидуални вкусови. Делот Коментари содржи серија фусноти, организирани по категории, покривајќи ги денешните тривијални теми.

WittyFeed Интегрирана област за храна. Овде клиентите можат да пристапат до интересни и тренди вести за колективот. Конечно, можете да пребарувате за легенди во делот Пребарај.

8. Наслови за фотографии од 2022 година

Наслови за фотографии 2022 обезбедува совршена колекција на титлови за многу теми како среќа, љубовни натписи, интересни натписи, хумористични титлови, инспиративни титлови… Сите се поделени по категории за да можете лесно да ги најдете во полето за пребарување. .

Натписи за фотографии 2022 нуди копирање и залепување натписи и споделување директно на Instagram и други социјални мрежи.

9. Автоматски преводи

Автоматските титлови ќе ви помогнат да ги најдете најдобрите натписи за вашите фотографии. Овој софтвер се напојува со вештачка интелигенција и ви овозможува да избирате фотографии од галеријата и камерата. Откако фотографијата ќе се постави, Auto Caption ќе создаде наслов што потоа ќе можете да го споделите на Instagram.

Покрај ова, Auto Caption предлага и поврзани хаштагови и импресивна фото галерија за цитати.

Преземете автоматски преводи за Android | iOS (костенлос)

10. Наслов на приказната

Story Captions е специјално дизајниран софтвер кој е специјализиран за пишување натписи за Instagram Stories. За разлика од другиот софтвер, Story Captions нема категорија, па затоа е малку тешко да се најде.

Преземете преводи на приказни за андроид (костенлос)

Прекрасните, привлечни титлови ќе ве инспирираат да ја зголемите вашата популарност и влијание на Инстаграм. Се надеваме дека горенаведениот софтвер ќе ви помогне да растете во најпознатата фотогрупа на овој свет.