Политика за заштита на лични податоци

Вашата приватност

Ја цениме вашата приватност. Со цел да ја заштитиме вашата анонимност, би сакале да ве информираме за нашите практики за онлајн информации и изборите што ги имате во однос на собирањето и користењето на вашите податоци. Ова известување го правиме достапно на нашата веб-страница и на сите места каде што може да се побараат лични податоци за да може лесно да се најдат.

Колачињата Google Adsense и DoubleClick DART

Оваа веб-локација користи колачиња од Google, трета страна давател на рекламирање, за да прикажува реклами. Google користи DART колачиња за да им сервира реклами на луѓето кои ја посетуваат оваа веб-локација и други веб-локации на Интернет.

Можете да го деактивирате користењето на DART колачиња со одење на следната адреса: http://www.google.com/privacy_ads.html. Движењата на корисниците се следат преку колачиња DART, кои се предмет на политиката за приватност на Google.

Колачињата се користат од трета страна рекламни сервери или рекламни мрежи за собирање информации за активностите на корисниците на оваа веб-локација, на пр. Б. Колку луѓе ја посетиле вашата веб-локација и дали виделе релевантни реклами. Instazoom.mobi нема пристап или контрола врз овие колачиња, кои може да ги користат трети страни.

Се собираат лични информации.

Кога ќе instazoom.mobi посета, се евидентираат IP адресата на веб-страницата и датумот и времето на пристап. Овие информации се користат само за анализа на обрасци, администрирање на веб-локацијата, следење на движењата на корисниците и собирање општи демографски податоци за внатрешна употреба. Што е најважно, снимените IP адреси не се поврзани со лични информации.

Линкови до надворешни веб-локации

Ние обезбедивме врски на оваа веб-локација за ваша погодност и референца. Ние не сме одговорни за политиките за приватност на овие веб-локации. Треба да знаете дека политиките за приватност на овие веб-локации може да се разликуваат од нашите.

Оваа изјава може да се ажурира во секое време по наша дискреција. Ако имате какви било прашања во врска со политиката за приватност на instazoom.mobi ве молиме контактирајте не на [заштитена по е-пошта].