Преземач за фотографии на Инстаграм

                       

Со оваа прекрасна алатка можете да пребарувате и да преземете која било фотографија на Инстаграм за неколку секунди - тоа е лесно и бесплатно!


ЧПП

Што е преземач на фотографии на Инстаграм?

Преземачот на фотографии на Instagram ви овозможува да пребарувате и преземате која било фотографија на Instagram во висока резолуција. Можете брзо да добивате фотографии од сите ваши сметки на пријатели, познати личности и идоли без никакви ограничувања.

Зошто ви е потребен преземач на слики за Инстаграм?

Исто така, заштедува време. Нема потреба да правите слики од екранот, да ги уредувате и да се нервирате поради фотографии со мала резолуција. Второ, добивате слики кои не се компромитирани во квалитетот. Некои луѓе можеби не знаат како да зачуваат фотографии на Инстаграм и оваа програма е спас за нив.

Може ли да користам Инстаграм преземач на фотографии за компјутер?

Оваа алатка може да се користи и на компјутер и на мобилни уреди. InstaZoom.Mobi е веб-услуга, како што можеби претпоставувате. Можете да го користите за преземање видеа и фотографии на вашиот компјутер, iPad, iPhone, уред со Android или кој било друг паметен телефон или таблет.

Како да го користите преземачот на фотографии на Инстаграм?

1: Отворете ја објавата на сликата на Инстаграм што сакате да ја архивирате

1

2: Копирај URL-адреса на патеката на сликата
2

3: Пристапете до врската https://instazoom.mobi/instagram-photo-downloader/ zu
4: Залепете ја патеката на сликата во полето за пребарување и притиснете "ГЕТ"
3

5: Кога ќе се прикажат резултатите, можете да кликнете на „ZOOM' за да ја зголемите сликата или 'СИМНЕТЕ' за да ја преземете сликата на вашиот уред.
4

Дали е безбедно да се преземаат фотографии на Инстаграм?

Безбедна. Преземањето слики од Инстаграм е сосема безбедно. Ние, исто така, не складираме никакви податоци за клиентите.

Дали корисникот ќе биде известен ако ја зачувам неговата објава?

Не! Нашите алатки работат независно. Така, корисникот нема да добива никакви известувања.

Дали е легално да се зачувуваат фотографиите на Инстаграм?

Ова е дозволено, но ви треба дозвола од сопственикот на фотографијата за повторно да ја користите.