Преземач на видео на Инстаграм

Дали сакате да ги преземете вашите омилени видеа на Инстаграм? Не барајте понатаму! Со нашата алатка можете брзо и лесно да зачувате кое било видео од Instagram на вашиот уред.


ЧПП

Што е Инстаграм видео симнувач?

Instagram Video Downloader е интернет услуга која ви овозможува да зачувувате видео клипови на вашиот компјутер или паметен телефон. Оваа алатка е најзгодниот начин да преземате видеа и да ги репродуцирате офлајн директно на вашиот уред.

Кои уреди се компатибилни со преземачот на видео на Instagram?

Без разлика кој уред или оперативен систем го користите, нашиот преземач на видео на Instagram може да зачувува видеа за да можете подоцна да ги гледате офлајн. Поддржани уреди вклучуваат iPhone, Android и компјутери. За корисниците на десктоп, ги поддржуваме трите најпопуларни оперативни системи: macOS, Windows и Linux.

Како да го користите преземачот на видео на Instagram?

1: Изберете го видеото што ви се допаѓа од вашиот Инстаграм или од некој друг
2: Кликнете на копчето со три точки во објавата по ваш избор
3: Притиснете Копирај URL
4: Одете на https://instazoom.mobi/instagram-video-downloader/
5: залепете ја врската во лентата за пребарување и притиснете „ГЕТ"
6: Притиснете го копчетоСИМНЕТЕ' за да го преземете видеото на вашиот уред.

Дали е легално да се зачувуваат видеа преку Видео преземач за Инстаграм?

Легално е преземањето видеа од Instagram за лична употреба, но не можете повторно да ја користите содржината за комерцијални цели без дозвола на оригиналниот создавач. Ако сакате да објавите туѓо видео, мора да побарате дозвола од него и да го признаете како креатор.

Дали има ограничувања на бројот на видеа што можам да ги преземам?

Не! Можете да преземете онолку видеа од Instagram колку што сакате. Ова е потполно бесплатно.