6 Софтвер за зголемување на следбениците на Инстаграм БЕСПЛАТНО [Ажурирано 2022 година]

Дали би сакале да имате сметка на Инстаграм со толку следбеници колку познати личности, но не знаете како? Користењето на софтверот за следбеници на Инстаграм е најбрзиот начин да добиете бесплатни следбеници за вашата сметка на Инстаграм. Ајде да се повикаме на бесплатниот софтвер за следење подолу споделен од MyB Media за да го добиеме следбеникот од вашите соништа!

>>> Проверете повеќе софтвер кој ќе ви помогне да уредувате Фонт на Инстаграм помага

Врвен софтвер за зголемување на следбениците на Инстаграм бесплатно

1. Софтвер за зголемување на следењето на Инстаграм Toolseeding

Софтверот Toolseeding е апликација обезбедена од ентитетот MyB Media која му помага на секој субјект, компанија или поединец брзо да стекне следбеници, како и да ги подобри и подобри коментарите на Instagram.

Придобивки од апликацијата:

  • Ова е услуга развиена целосно од германска компанија, што ја прави исклучително погодна за германските компании и лесен за манипулација и употреба.

  • Сметките што се користат за зголемување на следбениците, зголемување на лајкови, споделувања итн се вистински сметки и повеќето од нив се во сопственост на Германија.

  • Згора на тоа, овој софтвер ја има и предноста што не само што ја поддржува услугата за зголемување на следбениците за Инстаграм платформата, туку има и многу интерактивни buff-услуги на многу други платформи како Facebook, Youtube, Tiktok итн., кои за многу практично се корисни. Компаниите сакаат да го шират и изградат својот бренд на возраст од 4.0 години.

Чекори за користење на Апликација Toolseeding MyB :

Чекор 1: Прво, треба да регистрирате сметка на официјалната веб-страница на Toolseeding овде

Чекор 2: Финансирајте ја вашата сметка користејќи ги следните упатства:

Зголемете ги бесплатните следбеници на Инстаграм

Ценовникот

 Зголемете ги следењата - следете го профилот на Инстаграм

90 монети/круг

6 Софтвер за зголемување на следбениците на Инстаграм БЕСПЛАТНО [Ажурирано 2022 година] Зголемете ги лајковите за објавите на Инстаграм

45 монети/круг

6 Софтвер за зголемување на следбениците на Инстаграм БЕСПЛАТНО [Ажурирано 2022 година] Зголемете ги коментарите на објавите на Инстаграм

500 монети/круг

6 Софтвер за зголемување на следбениците на Инстаграм БЕСПЛАТНО [Ажурирано 2022 година] Зголемете ги коментарите на објавите на Инстаграм за еден месец

500 монети/круг

6 Софтвер за зголемување на следбениците на Инстаграм БЕСПЛАТНО [Ажурирано 2022 година] Зголемете ги лајковите на објавите на Инстаграм месечно

48 монети/круг

Чекор 3: Откако ќе имате сметка на Toolseeding MyB, ќе бидете насочени кон интерфејсот како што е прикажано подолу. За да го зголемите бројот на следбеници за Instagram, изберете Instagram Buff од лентата со алатки во левиот агол на екранот => изберете Buff Follow Instagram.

Зголемете ги бесплатните следбеници на Инстаграм

Чекор 4: Во овој момент, пополнете го екранот под личната врска на Инстаграм или деловната Инстаграм за која сакате да ги зголемите следбениците и потоа изберете ги ставките според вашите барања.

Зголемете ги бесплатните следбеници на Инстаграм

>>> Проверете повеќе веб-локации кои ќе ви помогнат да ја зголемите големината на сликата на вашиот профил на Инстаграм: https://instazoom.mobi/

2. Софтвер за зголемување на следбениците на Инстаграм: бесплатни лајкови и прегледи

Ова е апликација за зголемување на лајковите и зголемување на следбениците на Инстаграм со сметки што се појавуваат во земји ширум светот. Тоа значи дека добивате лајкови и следбеници од кориснички сметки во секоја земја.

На пример: ако сакате следбениците на Германија да ја следат Германија, ако сакате да ја следат Англија, изберете Англија или која било друга земја што ја сакате.

За да ги користите овие бесплатни допаѓања и прегледи за да ги зголемите следбениците на Инстаграм, само треба да користите која било сметка на Инстаграм за да им се допадне на туѓиот Инстаграм и да ги следите за да заработите поени. Потоа ќе ја искористите оваа точка за да се претворите во следбеници за вашиот Инстаграм.

Зголемете ги бесплатните следбеници на Инстаграм

3. App Hack Следете Instagram: Следбеници Про +

Followers Pro + е апликација развиена со многу функции преклопени во една. Се разбира, исклучиво за корисниците на iOS, главната функција сè уште е зголемување на следбениците за сметките на Tik Tok.

Овој софтвер за хакирање на следење на Instagram исто така ќе ви помогне да ги анализирате вашите следбеници заедно со многу други навистина корисни искуства.

пример :

  • Збирна функција, статистика на социјален профил.

  • Функција за броење на бројот на следбеници на сметката.

  • Функција за прегледување информации за сите што повеќе не ве следат.

  • Функција за гледање, видете кој коментирал, лајкувал или следел вашата објава на вашиот Инстаграм.

Зголемете ги бесплатните следбеници на Инстаграм

4. Софтвер за автоматско следење на Instagram: IFT Like

Ова е апликација за автоматско следење на Instagram слична на бесплатни допаѓања и прегледи. Исто така, поддржува споделување, размена на лајкови и следење помеѓу сметките, но разликата е во тоа што IFT Like е наменет само за германските корисници.

Иако е достапен само кратко време, IFT Like е преземен и користен од многу германски корисници. Ако сакате да следите автоматски со овој софтвер, тоа е многу едноставно, само треба да ги лајкувате и следите другите. Или ако не сакате да го направите тоа за да собирате монети за да разменувате следбеници помеѓу сметките, треба само да надополните за да купите монети.

Зголемете ги бесплатните следбеници на Инстаграм

5. Бесплатен софтвер за следбеници на Инстаграм: GetInsta

Кога станува збор за преглед на врвниот софтвер за зголемување на бесплатните следбеници на Инстаграм  , ќе GetInsta рангирана на врвот. Зошто е тоа? Едноставно затоа што GetInsta е бесплатен софтвер и неговиот интерфејс е многу лесен за користење.

Што е најважно, зголеменото следење е 100% од вистински корисници. Покрај тоа, овој софтвер исто така многу брзо го обработува вашето барање, само треба да го внесете саканиот број на следбеници и ќе добиете следбеници за само неколку часа.

Понатаму, за разлика од многу други софтвери за следбеници на Instagram кои се поддржани само на една платформа на уред, GetInsta моментално поддржува инсталација и употреба на сите платформи како што се Android, IOS и Web. Одлично е, нели?

Зголемете ги бесплатните следбеници на Инстаграм

6. Софтвер за зголемување на следбениците на Инстаграм: Деми Лајк за Инстаграм

Ова е софтвер за следење развиен од Германија, па може да биде погоден за вас. Во моментов, апликацијата Demy Like за Instagram добива многу позитивни критики од корисниците.

Некои причини зошто треба да изберете Demy Like за софтверот Instagram:

  • Следете од вистински корисници.

  • Следете ја Германија.

  • Следењето е потполно бесплатно.

Она што треба да направите е само да ја посетите продавницата за апликации, потоа да преземете и да започнете со едноставни операции во софтверот, веднаш ќе го добиете посакуваниот број на следбеници.

Сега, научете 7 совети за изградба на одличен канал на Инстаграм

1. Црно-бел или минимализам во боја

Изборот на минималистички стил со црно-бело за фотографии е лесен начин да се создаде конзистентен довод на Инстаграм. Сепак, станува здодевно ако не направите мала пауза. За да го направите вашиот Инстаграм да се истакне со црно-бел стил, можете да наизменично замените уште неколку нагласувања на фотографиите доколку е потребно.

2. Изберете ја главната нијанса или униформа корекција

Варијација на стилот погоре, но посложена. Мора да внимавате на боите и вештините за уредување за да направите доводот на Инстаграм да изгледа што е можно поцелосен, но не и досаден.

Совет: можете да изберете главна нијанса за вашиот личен Инстаграм со повикување на веб-страницата https://paletton.com. Ќе ви предложи да ги „совпаднете“ палетите на бои за да создадете посовршен целосен изглед на овој довод на Инстаграм.

3. Хоризонтална или вертикална слика со бела граница

Овој метод е многу едноставен, но ефикасен. Едноставно изберете ги вашите слики на Инстаграм така што сите тие да бидат рамномерно хоризонтални или вертикални и да создаваат бел простор кога објавувате. Белата граница создава впечатлив ефект за вашиот довод на Инстаграм, создавајќи високо видлива целина.

Заклучи

Затоа, MyB Media ви ги донесе првите 6 исклучително ефикасни бесплатни софтвери за следбеници на Instagram. Применете го за да ги зголемите следбениците на вашата сметка на Инстаграм! Многу среќа!