InstaZOOM - Zmadhoni foton e profilit në Instagram

Shikoni dhe shkarkoni fotografitë e profilit në Instagram në cilësinë më të lartë HD.ishte ist Instazoom?

Instagram është një platformë e mediave sociale me mbi 600 milionë përdorues aktivë. Instazoom është shikuesi i parë në botë në Instagram që ju lejon të shikoni fotot e profilit në madhësi të plotë, t'i shkarkoni ato dhe më shumë. Instazoom është një shërbim online që shfaq çdo foto në çdo llogari përdoruesi në format të madh pa u larguar nga dritarja e shfletuesit tuaj.

Kufizimet në shikim Instadp

Instadp ekziston për një kohë të gjatë dhe nuk do të zhduket as në të ardhmen. Por, çka nëse dëshironi të shihni foton e profilit të një personi në pamje të plotë? Sidoqoftë, Instagram e kufizon këtë opsion Instazoom jo! Zmadhimi në Instagram ofron një alternativë ndaj pamjes së kufizuar në Instagram, duke ju lejuar të zmadhoni zmadhimin e profilit në Instagram të përdoruesve tuaj të preferuar pa kufizime ose kufizime. Instazoom ju jep akses në të gjitha aspektet e Instadp-Llogaria e një personi.

aplikimi i Instazoom në jetë?

  • Identifikimi i njerëzve në foto: Fotot e profilit të Instagram janë me rezolucion të ulët, gjë që mund ta bëjë të vështirë identifikimin e njerëzve në foto. me Instazoom ju mund të shihni foton e profilit në Instagram të zmadhuar dhe me rezolucion më të lartë, duke e bërë më të lehtë identifikimin e miqve dhe familjes së tyre.
  • Ju mund të dalloni nëse një fotografi e profilit është e vërtetë duke e krahasuar atë me foton e saktë të një personi tjetër.
  • Kopjoni foton tuaj të re të profilit dhe ngjiteni në pajisjen tuaj personale: mund ta shkarkoni foton dhe ta ruani në galerinë tuaj për ta parë më vonë, ose ta përdorni si sfond në telefonin ose kompjuterin tuaj.
  • A keni marrë ndonjëherë kërkesa të çuditshme në Instagram nga njerëz krejtësisht të panjohur? Para se të vendosni, mendoni nëse është bërë me qëllime të mira apo të këqija.
  • Përdorueshmëri e pakufizuar - Instazoom mund të përdoret për gjëra të ndryshme.

Funksioni i punës Instazoom?

Instazoom mbështetet në emrin e profilit tuaj ose url-në e profilit publik ose dikë në Instagram për fotot. Instazoom Zmadhoni imazhet në Instagram për të prodhuar imazhe me cilësi më të mirë.

Me Insta Zoom, ju mund të zmadhoni shpejt profilin Insta dhe të ngarkoni fotografitë e profilit të përdoruesve të tjerë të Instagramit. Insta Zoom ju ndihmon të përpunoni fotografinë tuaj të profilit Insta në cilësi HD.

Si të zmadhoni ose shkarkoni foton e profilit në Instagram me Instazoom?

Hapi 1: Vizitoni faqen tonë në: www.instazoom.mobi

Hapi 1. Vizitoni faqen tonë kryesore në instazoom.mobi

Hapi 2: Futni url-në e Instagramit ose emrin e përdoruesit në kutinë e kërkimit në faqen e internetit dhe më pas shtypni butonin "ZOOM".

Hapi 2: Futni URL-në e Instagram ose emrin e përdoruesit në kutinë e kërkimit në faqen e internetit dhe më pas shtypni butonin "ZOOM".
Hapi 3: Kur të dalin rezultatet, mund të shtypni butonin e pamjes së kopshtit zoologjik për të parë foton e profilit të zmadhuar në Instagram të madh në cilësinë më të mirë.

Hapi 3: Kur të shfaqen rezultatet, mund të shtypni butonin e pamjes së kopshtit zoologjik për të parë foton e zmadhuar të profilit në Instagram në madhësi të madhe me cilësinë më të mirë.

Hapi 4: Klikoni butonin Shkarko për të shkarkuar foton e profilit tuaj në cilësinë më të lartë.

Hapi 4: Klikoni butonin "Shkarko" për të shkarkuar foton e profilit tuaj në cilësinë më të lartë.

FAQ InstaZoom - InstaDp

Instazoom është plotësisht e ligjshme pasi profilet në Instagram ndahen publikisht. Instazoom- Pra, përdoruesit janë plotësisht të ligjshëm.
Nuk jane! Instazoom është një faqe interneti që ju lejon të shikoni dhe shkarkoni fotografitë e profilit në Instagram me cilësinë më të mirë.
Instazoom funksionon në mënyrë perfekte në çdo pajisje. Ju mund të www.Instazoom.Mobi vizitoni për të shkarkuar fotografinë më të mirë të profilit në Instagram për kompjuterin tuaj.
Kështu funksionon Instazoom në thelb. Zakonisht, Instagram nuk ju lejon të shfaqni fotografi të profilit me cilësi më të mirë. Instazoom është krijuar për të zmadhuar dhe përditësuar fotografitë e profilit në Instagram me cilësi më të mirë për t'i parë dhe shkarkuar.
Nuk jane! Ne i lejojmë vetëm përdoruesit të përdorin Instazoom me llogari publike në Instagram.
Instazoom është plotësisht falas. Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë shtesë. Kështu mundeni edhe ju Instazoom për t'u përdorur me qetësi të plotë.
shumica e iZoomYou në treg nuk janë më aktive ose të paqëndrueshme, me cilësi të ulët kur shkarkojnë imazhe. InstaZoom Kështu është alternativa më e mirë për iZoomYou për të parë informacionin dhe për të shkarkuar fotot e profilit në Instagram me cilësinë më të mirë.
Faqja e internetit Izuum DB nuk është më aktive. Instazoom kështu është mjeti më i mirë për të zëvendësuar Izuum për të zmadhuar foton e profilit në Instagram me cilësinë më të mirë.
Po mund ta gjeni Instazoom-Zgjerim në dyqanin e shtesave të krom- dhe Firefox-Shfletuesit.
Ju mund të shikoni një video tutorial më poshtë se si të përdorni Instazoom-Shiko zgjerimin: