6 Softuer për të rritur ndjekësit në Instagram FALAS [Përditësuar 2022]

Dëshironi të keni një llogari në Instagram me aq shumë ndjekës sa të famshëm, por nuk e dini se si? Përdorimi i softuerit të ndjekësve në Instagram është mënyra më e shpejtë për të marrë ndjekës falas për llogarinë tuaj në Instagram. Le t'i referohemi softuerit të ndjekjes falas më poshtë të shpërndarë nga MyB Media për të marrë ndjekësit e ëndrrave tuaja!

>>> Shikoni më shumë softuer për t'ju ndihmuar të redaktoni Shkronja e Instagramit ndihmë

Softueri kryesor për të rritur ndjekësit në Instagram falas

1. Softuer për të rritur Ndjekjen e Veglave në Instagram

Softueri Toolseeding është një aplikacion i ofruar nga entiteti MyB Media që ndihmon çdo subjekt, kompani apo individ të fitojë shpejt ndjekës, si dhe të përmirësojë dhe përmirësojë komentet në Instagram.

Përfitimet e aplikacionit:

  • Ky është një shërbim i zhvilluar tërësisht nga një kompani gjermane, duke e bërë atë jashtëzakonisht të përshtatshëm për kompanitë gjermane dhe të lehtë për t'u manipuluar dhe përdorur.

  • Llogaritë e përdorura për rritjen e ndjekësve, rritjen e pëlqimeve, aksioneve etj janë llogari reale dhe shumica e tyre janë në pronësi të Gjermanisë.

  • Për më tepër, ky softuer ka edhe avantazhin që jo vetëm të mbështesë shërbimin e rritjes së ndjekësve për platformën Instagram, por ka edhe shumë shërbime interaktive buff në shumë platforma të tjera si Facebook, Youtube, Tiktok etj., të cilat për shumë praktike janë përdorues. Kompanitë duan të përhapen dhe të ndërtojnë markën e tyre në moshën 4.0 vjeçare.

Hapat për të përdorur Aplikacioni Toolseeding MyB :

Hapi 1: Së pari, duhet të regjistroni një llogari në faqen zyrtare të Toolseeding këtu

Hapi 2: Financoni llogarinë tuaj duke përdorur udhëzimet e mëposhtme:

Rritni ndjekësit falas në Instagram

Preisliste

 Rritni ndjekësit – Ndiqni profilin në Instagram

90 monedha/rrumbullakët

6 Softuer për të rritur ndjekësit në Instagram FALAS [Përditësuar 2022] Rritni pëlqimet për postimet në Instagram

45 monedha/rrumbullakët

6 Softuer për të rritur ndjekësit në Instagram FALAS [Përditësuar 2022] Rritni komentet në postimet në Instagram

500 monedha/rrumbullakët

6 Softuer për të rritur ndjekësit në Instagram FALAS [Përditësuar 2022] Rritni komentet në postimet në Instagram me një muaj

500 monedha/rrumbullakët

6 Softuer për të rritur ndjekësit në Instagram FALAS [Përditësuar 2022] Rritni pëlqimet në postimet në Instagram në muaj

48 monedha/rrumbullakët

Hapi 3: Pasi të keni një llogari Toolseeding MyB, do të drejtoheni te një ndërfaqe siç tregohet më poshtë. Për të rritur numrin e ndjekësve për Instagram, zgjidhni Instagram Buff nga shiriti i veglave në këndin e majtë të ekranit => zgjidhni Buff Follow Instagram.

Rritni ndjekësit falas në Instagram

Hapi 4: Në këtë pikë, plotësoni ekranin nën lidhjen personale të Instagramit ose të biznesit në Instagram për të cilin dëshironi të rritni ndjekësit dhe më pas zgjidhni artikujt sipas kërkesës tuaj.

Rritni ndjekësit falas në Instagram

>>> Shikoni më shumë faqe interneti për t'ju ndihmuar të rritni madhësinë e fotografisë së profilit tuaj në Instagram: https://instazoom.mobi/

2. Softuer për të rritur ndjekësit në Instagram: Pëlqime dhe shikime falas

Ky është një aplikacion për të rritur pëlqimet dhe rritjen e ndjekësve në Instagram me llogari që shfaqen në vende të botës. Kjo do të thotë që ju merrni pëlqime dhe ndjekës nga llogaritë e përdoruesve në çdo vend.

Për shembull: nëse doni që ndjekësit e Gjermanisë të ndjekin Gjermaninë, nëse dëshironi të ndiqni Anglinë, zgjidhni Anglinë ose çdo vend tjetër që dëshironi.

Për të përdorur këto Pëlqime dhe Shikime falas për të rritur ndjekësit në Instagram, thjesht duhet të përdorni çdo llogari në Instagram për të pëlqyer Instagramin e njerëzve të tjerë dhe t'i ndiqni ata për të fituar pikë. Më pas do ta përdorni këtë pikë për t'u kthyer në ndjekës për Instagramin tuaj.

Rritni ndjekësit falas në Instagram

3. App Hack Ndiqni Instagram: Followers Pro +

Followers Pro + është një aplikacion i zhvilluar me shumë veçori të bashkuara në një. Sigurisht, ekskluzivisht për përdoruesit e iOS, funksioni kryesor është ende rritja e ndjekësve për llogaritë e Tik Tok.

Ky softuer hakimi i ndjekjeve në Instagram do t'ju ndihmojë gjithashtu të analizoni ndjekësit tuaj së bashku me shumë përvoja të tjera vërtet të dobishme.

Shembull :

  • Funksioni agregat, statistikat e profilit social.

  • Funksioni për të numëruar numrin e ndjekësve në llogari.

  • Funksioni për të parë informacionin e të gjithëve që nuk ju ndjekin më.

  • Funksioni i shikuesit, shikoni se kush komentoi, pëlqeu ose ndoqi postimin tuaj në Instagram.

Rritni ndjekësit falas në Instagram

4. Softueri i ndjekjes automatike të Instagramit: IFT Like

Ky është një aplikacion i ndjekjes automatike në Instagram, i ngjashëm me Pëlqimet dhe Shikimet Falas. Ai gjithashtu mbështet ndarjen, shkëmbimin e pëlqimeve dhe ndjekjeve midis llogarive, por ndryshimi është se IFT Like u drejtohet vetëm përdoruesve gjermanë.

Edhe pse ka qenë i disponueshëm vetëm për një kohë të shkurtër, IFT Like është shkarkuar dhe përdorur nga shumë përdorues gjermanë. Nëse dëshironi të ndiqni automatikisht me këtë softuer, është shumë e thjeshtë, mjafton të pëlqesh dhe të ndjekësh të tjerët. Ose nëse nuk dëshironi ta bëni këtë për të mbledhur monedha për të shkëmbyer ndjekësit midis llogarive, ju duhet vetëm të plotësoni për të blerë monedha.

Rritni ndjekësit falas në Instagram

5. Softueri falas për ndjekësit në Instagram: GetInsta

Kur bëhet fjalë për rishikimin e softuerit më të mirë për të rritur ndjekësit falas në Instagram  , do GetInsta renditet në krye. Pse eshte ajo? Thjesht sepse GetInsta është softuer falas dhe ndërfaqja e tij është shumë e lehtë për t'u përdorur.

Më e rëndësishmja, rritja e ndjekjes është 100% nga përdoruesit e vërtetë. Përveç kësaj, ky softuer gjithashtu përpunon shumë shpejt kërkesën tuaj, mjafton të vendosni numrin e dëshiruar të ndjekësve dhe do të merrni ndjekës në vetëm disa orë.

Për më tepër, ndryshe nga shumë softuer të tjerë të ndjekësve në Instagram që mbështeten vetëm në një platformë të vetme pajisjeje, GetInsta aktualisht mbështet instalimin dhe përdorimin në të gjitha platformat si Android, IOS dhe Web. Është e mrekullueshme, apo jo?

Rritni ndjekësit falas në Instagram

6. Softuer për të rritur ndjekësit në Instagram: Demy Like për Instagram

Ky është softuer përcjellës i zhvilluar nga Gjermania, kështu që mund të jetë i përshtatshëm për ju. Aktualisht, aplikacioni Demy Like për Instagram merr shumë vlerësime pozitive nga përdoruesit.

Disa arsye pse duhet të zgjidhni Demy Like për softuerin Instagram:

  • Ndiqni nga përdoruesit e vërtetë.

  • Ndiqni Gjermaninë.

  • Ndjekja është plotësisht falas.

Ajo që duhet të bëni është thjesht të vizitoni dyqanin e aplikacioneve, më pas të shkarkoni dhe të filloni të bëni operacione të thjeshta në softuer, do të merrni menjëherë numrin e dëshiruar të ndjekësve.

Tani, mësoni 7 këshilla për ndërtimin e një kanali të shkëlqyer në Instagram

1. Minimalizëm bardh e zi ose me ngjyra

Zgjedhja e një stili minimalist me bardh e zi për fotot është një mënyrë e thjeshtë për të krijuar një furnizim të qëndrueshëm në Instagram. Megjithatë, bëhet e mërzitshme nëse nuk bëni pak pushim. Për ta bërë Instagramin tuaj të dallohet me një stil bardh e zi, mund të alternoni disa pika të tjera kryesore në foto nëse është e nevojshme.

2. Zgjidhni nuancën kryesore ose korrigjimin uniform

Një variacion i stilit të mësipërm, por më kompleks. Ju duhet të keni një sy për aftësitë e ngjyrave dhe redaktimit për ta bërë furnizimin në Instagram të duket sa më i plotë, por jo i mërzitshëm.

Këshillë: Mund të zgjidhni një nuancë kryesore për Instagramin tuaj personal duke iu referuar faqes së internetit https://paletton.com. Do t'ju sugjerojë të "përputhen" paletat e ngjyrave për të krijuar një pamje të përgjithshme më të përsosur në këtë furnizim në Instagram.

3. Imazhi horizontal ose vertikal me një kufi të bardhë

Kjo metodë është shumë e thjeshtë por efektive. Thjesht zgjidhni imazhet tuaja në Instagram në mënyrë që ato të jenë të gjitha në mënyrë të njëtrajtshme horizontale ose vertikale dhe të krijojnë hapësirë ​​të bardhë kur postoni. Kufiri i bardhë krijon një efekt tërheqës për furnizimin tuaj në Instagram, duke krijuar një tërësi shumë të dukshme.

konkludoni

Prandaj, MyB Media ju ka sjellë 6 softuerët më të mirë jashtëzakonisht efektiv të ndjekësve në Instagram. Aplikojeni për të rritur ndjekësit e llogarisë suaj në Instagram! Shumë fat!