Aplikacionet më të mira të shkrimit të titrave në Instagram për Android dhe iOS

Një foto ndonjëherë thotë më shumë se një mijë fjalë, gjë që mund të mos jetë më e vërtetë në epokën e Instagramit. Një foto në Instagram vlen po aq nëse vjen me një mbishkrim tërheqës.

Softueri i mëposhtëm do t'ju ndihmojë të krijoni titujt më të mirë të postimeve në Instagram në Android dhe iOS drejtpërdrejt.

Instagram për iOS Instagram për Android

>>> Shihni gjithashtu: Faqja e fontit në Instagram

1. Ekspert i titrave për Instagram

Eksperti i titrave ju lejon të zgjidhni titrat nga disa kategori. Subtitle Expert përpilon titrat më të parëndësishme dhe gjithashtu shton titra të reja. Ky softuer ndan kategoritë e mëposhtme: Citate librash, Bibël, Frymëzim, Citime, Fakte Interesante, Mendime mbi Lotus, Tekste, Emocione.

Me Caption Expert mund të shtoni titrat e personalizuar, të vendosni interesa dhe të kërkoni aplikacione të reja për zhvilluesit. Kur "ju mbarojnë fjalët" për mendime qesharake ose citate frymëzuese, Caption Expert është një zgjedhje e zgjuar.

2. Titulli për Instagram

Captiona's USP ofron një burim të përsosur për titrat në Instagram. Ky mjet ofron një funksion kërkimi, kështu që ju duhet vetëm të vendosni një fjalë kyçe për të gjetur shënimin që kërkoni. Për shembull, nëse kërkoni për "inspiration", softueri do të shfaqë të gjitha titrat frymëzuese të disponueshme. Ana negative është mungesa e një menuje kategorie dhe mungesa e një legjende të veçantë.

3. Titrat për Instagram

Titra për Instagram ofron një meny të mirëorganizuar të titrave të ndarë në shumë kategori të ndryshme. Gjëja më e mirë për këtë softuer është se klientët mund të regjistrojnë përmbajtje si përmbajtje interesante dhe të shkarkojnë shënime si skedar ".txt" në pajisjen e tyre.

Titrat për Instagram ju lejojnë të kaloni midis të fundit dhe të njohura. Ka të gjithë titujt, thëniet, përmbajtjen që ju nevojiten për të shprehur ndjenjat tuaja, për të ndarë drejtpërdrejt...

4. Isa. shënim

Issa Caption përdor mësimin e makinerive dhe konkluzionet për të gjetur titrat që përputhen më mirë me imazhin. E tëra që klienti duhet të bëjë është të ngarkojë imazhin dhe softueri bën pjesën tjetër. Pas skanimit të imazhit, Issa do të listojë përmbajtjen përkatëse.

Gjëja më interesante në lidhje me këtë softuer është se ai përdor një sistem krediti të quajtur Guap. Mund të fitoni më shumë guap duke parë reklama video, gjë që i ndihmon zhvilluesit të fitojnë të ardhura shtesë duke ruajtur softuerin.

5. Kuotim i figurës

ImageQuote është softuer që ju ndihmon të gjeni citate të dobishme fotografish. Softueri i lejon klientët të shtojnë fjalë në foto dhe të ndajnë mendimet në Instagram. Mund të shtoni thonjëza pranë autorit të cituar duke përdorur veçorinë TextBox.

ImageQuote ofron një gamë të gjerë dizajnesh dhe sfondesh tërheqëse. Ju gjithashtu mund të personalizoni sfondin duke ngarkuar fotot tuaja në softuer. Përveç kësaj, Image Quote ofron gjithashtu mjete të tilla si përzgjedhja e fontit, rregullimi i ngjyrës, ndriçimi, kontrasti dhe funksioni i turbullimit të sfondit.

6. Kaphun

Capshun është softuer për zbërthimin e imazheve për krijimin e titrave dhe hashtags për imazhet. Ndërfaqja e përdoruesit është e thjeshtë, duke e bërë të lehtë për t'u mësuar. Përdoruesit duhet vetëm të ngarkojnë foto, softueri do ta bëjë pjesën tjetër automatikisht. Me Capshun mund të përdorni animacione, të shfletoni fotot me një operator skedari dhe të ngarkoni foto nga galeria e fotografive. Komentet kategorizohen në kategori të ndërlidhura dhe kopjohen direkt në clipboard.

7. CaptionPlus

CaptionPlus është mënyra më e mirë për t'i bërë postimet në Instagram të dallohen dhe për të rritur shtrirjen tuaj. Ky softuer shpërndan 4 menu kryesore: Tema, Komenti, Furnizimi dhe Kërkimi. Në seksionin e temave, mund të gërmoni thellë dhe të zgjidhni titrat nga temat që i përshtaten shijeve tuaja individuale. Seksioni i komenteve përmban një seri shënimesh në fund të faqes, të organizuara sipas kategorive, që mbulojnë tema të parëndësishme të sotme.

Zona e integruar e ushqimit WittyFeed. Këtu klientët mund të kenë akses në lajme interesante dhe të modës rreth kolektivit. Më në fund, mund të kërkoni për legjenda në seksionin "Kërko".

8. Titrat për fotot e vitit 2022

Titrat e fotografive 2022 ofron një koleksion të përsosur të titrave për shumë tema si lumturia, titrat e dashurisë, titrat interesante, titrat humoristike, titrat frymëzuese… Të gjitha ndahen sipas kategorive aq të lehta për t'i gjetur në kutinë e kërkimit. .

Captions for Photos 2022 ofron kopjimin dhe ngjitjen e titrave dhe ndajnë drejtpërdrejt në Instagram dhe rrjete të tjera sociale.

9. Titra automatike

Titrat automatike do t'ju ndihmojnë të gjeni titrat më të mirë për fotot tuaja. Ky softuer mundësohet nga AI dhe ju lejon të zgjidhni foto nga galeria dhe kamera. Pasi të ngarkohet fotografia, Auto Caption do të krijojë një titull që më pas mund ta ndani në Instagram.

Përveç kësaj, Auto Caption sugjeron gjithashtu hashtags të lidhur dhe një galeri mbresëlënëse fotografish për citime.

Shkarkoni titrat automatike për Android | IOS (falas)

10. Titulli i tregimit

Titrat e tregimeve është një softuer i krijuar posaçërisht që është i specializuar në shkrimin e titrave për Tregimet në Instagram. Ndryshe nga programet e tjera, Titrat e tregimit nuk kanë një kategori, kështu që është pak e vështirë për t'u gjetur.

Shkarkoni titrat e historisë për android (falas)

Titrat e mrekullueshëm dhe tërheqës do t'ju frymëzojnë për të rritur popullaritetin dhe ndikimin tuaj në Instagram. Shpresojmë që softueri i mësipërm do t'ju ndihmojë të rriteni në grupin më të famshëm të fotografive në këtë botë.