6 mjetet/aplikacioni më i mirë për të rritur ndjekësit në Instagram në mënyrë efektive dhe falas

Përdorimi softuer për të rritur Instagramin -Ndjekësi është mënyra më e shpejtë për të ndjekur automatikisht llogaritë në Instagram falas. Hakerimi është në thelb i rrezikshëm, përdorimi i hashtags për të rritur ndjekësit nuk është gjithmonë efektiv. Kështu që mund t'i referoheni dhe të përdorni aplikacionet e mëposhtme të ndjekësve në Instagram të ndara nga BeoBeo Marketing.

1. Softuer për të rritur ndjekësit në Instagram: InsEnGage

InsEnGage është një aplikacion që ndihmon në rritjen e ndjekësve në Instagram duke mbështetur hashtags. Ky aplikacion është zhvilluar ekskluzivisht për pajisjet që përdorin Android OS 4.1 dhe më të lartë.

Nëse e përdorni këtë aplikacion për të numëruar numrin e rrisin ndjekësit në instagram , është e rëndësishme që të keni një plan për të rritur shpejt dhe me efektivitet ndjekësit në Instagram. Kuptohet që 100% e ndjekësve janë njerëz realë dhe jo nga llogaritë virtuale.

InsEnGage

2. Mjet për të rritur ndjekësit në Instagram: Pëlqime dhe shikime falas

Ky është një mjet për të rritur pëlqimet dhe ndjekësit në instagram me llogari që shfaqen në shumë vende të botës. Kjo do të thotë që ju mund të synoni pëlqimet dhe ndjekësit e llogarive të përdoruesve në çdo vend.

Për shembull: nëse dëshironi që ndjekësit gjermanë të ndjekin gjermanishten, nëse dëshironi që ndjekësit e huaj të ndjekin jashtë vendit.

Për të përdorur këtë mjet për të rritur ndjekësit në Instagram, thjesht duhet të përdorni çdo llogari në Instagram për të pëlqyer Instagramin e njerëzve të tjerë dhe t'i ndiqni ata për të fituar pikë. Më pas përdorni këtë pikë për t'u kthyer në ndjekje për Instagramin tuaj.

>>> Aplikim për të zmadhuar imazhet në Instagram: Profili i Instagramit buyutme

3. Aplikacioni për të rritur ndjekësit në Instagram: Followers Pro +

Followers Pro+ është një aplikacion i zhvilluar me shumë veçori të bashkuara në një. Sigurisht, ekskluzivisht për përdoruesit e iOS, funksioni i tij kryesor është rritja e ndjekësve për llogaritë e Tik Tok.

Ky aplikacion i hakimit të ndjekjeve në Instagram do t'ju ndihmojë gjithashtu të analizoni ndjekësit tuaj së bashku me shumë përvoja të tjera vërtet të dobishme.

Zum Beispiel:
Funksioni i statistikave për profilet sociale.
Ndiqni funksionin e numërimit.
Mundësia për të parë informacione rreth njerëzve që ju kanë hequr ndjekjen.
Funksioni i shikimit, shikoni se kush komenton, pëlqen ose ndjek postimin tuaj në Instagram.
Shikoni tani: Lista e çmimeve për blerjen e llogarive në Instagram me ndjekës

4. Softueri i ndjekjes automatike të Instagramit: IFT Like

Ky është softuer i ndjekjes automatike në insta i ngjashëm me Pëlqimet dhe Shikimet Falas. Ai gjithashtu mbështet ndarjen, shkëmbimin e pëlqimeve dhe ndjekjen e njëri-tjetrit, por pak më ndryshe është që IFT Like u drejtohet vetëm përdoruesve gjermanë.

Edhe pse sapo është lëshuar, IFT Like është shkarkuar dhe përdorur gjerësisht nga komuniteti gjerman. Nëse dëshironi të ndiqni automatikisht me këtë softuer, gjithçka që duhet të bëni është t'i pëlqeni dhe të ndiqni të tjerët. Ose nëse nuk dëshironi ta bëni këtë për të mbledhur monedha, thjesht duhet të plotësoni për të blerë monedha.

5. Softueri falas për ndjekësit në Instagram: GetInsta

Nëse e vlerësoni softuerin për të rritur ndjekësit falas në Instagram, GetInsta mund të konsiderohet në krye. Thjesht sepse GetInsta është falas dhe ndërfaqja është e lehtë për t'u përdorur.

Më e rëndësishmja, rritja e ndjekjes është 100% nga përdoruesit e vërtetë. Ky softuer gjithashtu e përpunon kërkesën tuaj shumë shpejt, thjesht duhet të vendosni numrin e kërkuar të ndjekësve dhe do të merrni ndjekës pas vetëm disa orësh.

Për më tepër, ndryshe nga shumë aplikacione të tjera të ndjekësve në Instagram që mbështeten vetëm në një platformë të vetme pajisjeje, GetInsta aktualisht mbështet instalimin dhe përdorimin në të gjitha platformat si Android, IOS dhe ueb.

6. Aplikacione për të rritur ndjekësit në Instagram: Demy Like për Instagram

Ky është një aplikacion vijues i zhvilluar nga gjermanishtja, kështu që mund të jetë i përshtatshëm për ju. Aktualisht, Demy Like për Instagram merr shumë vlerësime pozitive nga përdoruesit.

Disa arsye për të zgjedhur Demy Like për Instagram:
ndjekja e vërtetë.
Ndiqni falas.
Thjesht duhet të hyni në dyqanin e aplikacioneve, më pas shkarkoni dhe filloni me hapa të thjeshtë për të marrë menjëherë numrin e dëshiruar të ndjekësve.