Kushtet e Përdorimit

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju deklaroni se jeni dakord me këto terma dhe kushte. Ju lutemi lexoni ato me kujdes dhe sigurohuni që t'i përmbaheni atyre.

Përmbledhje:

1. Është e ligjshme përdorimi i faqes sonë të internetit.

2. Nuk lejohet kopjimi i materialit me të drejtë autori.

3. Nuk lejohet kalimi instazoom.mobi përhapni skedarët e shkarkuar.

4. Vetëm ju keni të drejtë t'i përdorni ato për qëllime personale.

5. Ne nuk regjistrojmë çfarë ndodh në serverët tanë.

6. Ne nuk ruajmë skedarë në serverët tanë për një kohë të pacaktuar.

7. Kërkesat për shkarkime bëhen nga vetë përdoruesit, si në DMCA (Digital Millennium Copyright Act) të përshkruara.

Kushtet e plota të përdorimit:

Nëse ju instazoom.mobi përdorni ose ndezur instazoom.mobi qasje, ju pranoni kushtet e përdorimit të instazoom.mobi siç përcaktohet në këtë dokument. Ju nuk jeni të autorizuar instazoom.mobi ose për të përdorur shërbimet e tij nëse nuk i pranoni këto kushte.

Ju e pranoni se kompania mund t'ju dërgojë përditësime të këtyre kushteve të përdorimit në çdo kohë dhe pa dhënë arsye. Ju gjithashtu pranoni të jeni të detyruar nga ndryshimet e ardhshme të këtyre Kushteve të Përdorimit sapo ato të postohen në faqen e internetit.

Nëse nuk pranoni një nga këto kushte përdorimi, pëlqimi juaj do të përfundojë automatikisht nëse shkelni një nga dispozitat. Në diskrecionin e instazoom.mobi kjo licencë mund të ndërpritet në çdo kohë dhe pa dhënë arsye.

Kjo faqe është përditësuar për herë të fundit më 1 janar 2014.

Përdorimi i skedarëve log

Ne nuk regjistrojmë asnjë adresë IP ose të dhëna përdoruesi nga vizitorët tanë. Ne përdorim Google Analytics për të parë se sa njerëz vizitojnë faqen tonë të internetit. http://www.google.com/analytics/tos.html

Partner reklamimi

Ne përdorim shërbime reklamimi të palëve të treta për të reklamuar instazoom.mobi Për të shfaqur reklama. Disa shërbime reklamimi përdorin teknologji të tilla si "cookies" dhe "web beacons" kur reklamojnë në faqen tonë të internetit, e cila u dërgon reklamuesve informacione për ju. Kjo është e nevojshme për t'ju shfaqur reklamat në gjuhën tuaj. Lexoni më shumë rreth shërbimeve të tyre në faqen e tyre të internetit.

Rregullat e shtëpisë

1. Mos shkelni asnjë ligj në vendin tuaj.

2. Mos shkarkoni muzikë me të drejtë autori në mënyrë të paligjshme.

3. Instazoom- Skedarët mund të përdoren vetëm për qëllime personale dhe nuk mund të kalojnë ose shpërndahen.

Ju pranoni këto terma dhe kushte duke përdorur faqen tonë të internetit.

DMCA dhe hiqni

Bitte beachten Sie:

- Ky është një mjet i thjeshtë për Instazoom për të zmadhuar fotot.

- Ne nuk mbajmë skedarë imazhesh.

- Kjo faqe interneti nuk mbështet kopje pirate.

- Përpara se të na kontaktoni, ju lutemi lexoni këtë faqe: DMCA.

- Nëse jeni zotëruesi i të drejtës së autorit të një imazhi dhe dëshironi të parandaloni konvertimin e tij, ju lutemi na dërgoni një email.

Ne do të ndalojmë konvertimin e këtyre imazheve.

Kërkoj

Nëse keni ndonjë pyetje ose sugjerim në lidhje me shërbimin tonë, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni: [email mbrojtur].