Llogaria në Facebook është hakuar se çfarë duhet bërë

Nëse jeni një nga miliona përdoruesit e Facebook, llogaria juaj në Facebook është hakuar. Por mos u shqetësoni - ja çfarë duhet të bëni. Fillimisht ndryshoni menjëherë fjalëkalimin tuaj. Më pas kontrolloni nëse postimi ose fotografia juaj është ndryshuar ose fshirë. Nëse po, raportoni menjëherë në Facebook. Ndiqni këto hapa dhe do të ktheheni në kontroll brenda një kohe!

Llogaria e facebook është hakuar çfarë të bëni
Shënim:

  • Kjo metodë zbatohet vetëm për llogaritë e Facebook që ofrojnë email, numrin e telefonit dhe pronarin, informacionin e saktë personal që është ndarë me Facebook. Për më shumë informacion, shihni Si të zhbllokoni një llogari të çaktivizuar në Facebook që shkel komunitetin.
  • Këto opsione janë vetëm bazë dhe zbatohen nëse informacioni që jepni është i saktë dhe ruhet ende nga Facebook. Në rastet më të rënda ose me të cilat nuk jeni njohur, mund të kontaktoni mbështetjen për të pasur serioz dhe i njohur Rivendos Facebook Nicks. Mos u besoni shërbimeve të reklamimit në internet që nuk i dini se cilët janë.

Si të riktheni një llogari të hakuar në Facebook

Thirrni Fillimisht klikoni lidhjen e mëposhtme: www.facebook.com/hacked, kliko Llogaria ime është komprometuar.

Llogaria e facebook është hakuar çfarë të bëni
Futni emailin ose numrin e telefonit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook dhe klikoni Kërko.

Llogaria e facebook është hakuar çfarë të bëni
Futni fjalëkalimin e vjetër përpara se të hakoheni.

Llogaria e facebook është hakuar çfarë të bëni
Pasi të keni futur fjalëkalimin e llogarisë tuaj ose të vazhdoni të ndiqni udhëzimet nga fytyra => Klikoni në butonin: "Mbroni llogarinë tuaj"

Më pas, zgjidhni metodat e rikuperimit të fjalëkalimit, të cilat mund të bëhen përmes një llogarie Google, email, apo edhe një numri telefoni.

Më pas do t'ju jepet opsioni për të konfirmuar adresën e emailit ose numrin e telefonit dhe më pas shtypni "Next".

Facebook do t'ju dërgojë një fjalëkalim, futeni atë siç tregohet më poshtë për të rivendosur llogarinë tuaj në Facebook.

Më në fund, thjesht shkruani fjalëkalimin tuaj të ri dhe keni mbaruar.

Ju uroj suksese!

Shiko me shume:

- Si të zmadhoni dhe shkarkoni foto nga përdoruesit e rrjetit social Instagram: Instazoom.mobi

insta zoom