Politika për Mbrojtjen e të dhënave

Privatësia juaj

Ne e vlerësojmë privatësinë tuaj. Për të mbrojtur anonimitetin tuaj, ne dëshirojmë t'ju informojmë për praktikat tona të informacionit në internet dhe zgjedhjet që keni në lidhje me mbledhjen dhe përdorimin e të dhënave tuaja. Ne po e bëjmë këtë njoftim të disponueshëm në faqen tonë të internetit dhe në të gjitha vendet ku mund të kërkohen të dhëna personale në mënyrë që të jenë të lehta për t'u gjetur.

Kukit e Google Adsense dhe DoubleClick DART

Kjo faqe interneti përdor cookie nga Google, një ofrues i palëve të treta të reklamave, për të shërbyer reklama. Google përdor skedarët DART për të shërbyer reklama për njerëzit që vizitojnë këtë faqe interneti dhe faqet e tjera të internetit në internet.

Ju mund të çaktivizoni përdorimin e skedarëve DART duke shkuar në adresën e mëposhtme: http://www.google.com/privacy_ads.html. Lëvizjet e përdoruesve gjurmohen nëpërmjet skedarëve DART, të cilat i nënshtrohen politikës së privatësisë së Google.

Cookies përdoren nga serverët e reklamave të palëve të treta ose rrjetet e reklamave për të mbledhur informacion në lidhje me aktivitetet e përdoruesve në këtë faqe interneti, p.sh. B. Sa njerëz kanë vizituar faqen tuaj të internetit dhe nëse kanë parë reklama përkatëse. Instazoom.mobi nuk ka akses apo kontroll mbi këto cookie, të cilat mund të përdoren nga palë të treta.

Të dhënat personale janë mbledhur.

Nëse ju instazoom.mobi vizitoni, regjistrohen adresa IP e faqes së internetit dhe data dhe ora e aksesit. Ky informacion përdoret vetëm për të analizuar modelet, për të administruar faqen e internetit, për të gjurmuar lëvizjet e përdoruesve dhe për të mbledhur të dhëna të përgjithshme demografike për përdorim të brendshëm. Më e rëndësishmja, adresat IP të regjistruara nuk janë të lidhura me informacionin personal.

Lidhje me faqet e jashtme të internetit

Ne kemi ofruar lidhje në këtë faqe interneti për lehtësinë dhe referencën tuaj. Ne nuk jemi përgjegjës për politikat e privatësisë së këtyre faqeve të internetit. Duhet të jeni të vetëdijshëm se politikat e privatësisë së këtyre faqeve të internetit mund të ndryshojnë nga tonat.

Kjo deklaratë mund të përditësohet në çdo kohë sipas gjykimit tonë. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me politikën e privatësisë së instazoom.mobi ju lutemi na kontaktoni në [email mbrojtur]