Shkronja e Instagramit

"Cila Shkronja e Instagramit A duhet ta përdor?" është një pyetje që e dëgjojmë shumë dhe është e lehtë t'i përgjigjemi! Ka një shumëllojshmëri të gjerë të shkronjave të Instagramit për të zgjedhur: këtu janë 38 fontet më të mira të Instagramit për nevojat tuaja në Instagram. Të dyja do t'i gjeni në këtë listë font të shumtë falas në Instagram.𝐁𝐨𝐥𝐝 𝐟𝐞𝐭𝐭
𝐼𝑡𝑎𝑙𝑖𝑐 𝐾𝑢𝑟𝑠𝑖𝑣
𝑰𝒕𝒂𝒍𝒊𝒄 𝑩𝒐𝒍𝒅 𝒇𝒆𝒕𝒕 𝒖𝒏
ℋ𝒶𝓃𝒹𝓈𝒸𝒽𝓇𝒾𝒻𝓉
𝓗𝓪𝓷𝓭𝓼𝓬𝓱𝓻𝓲𝓯𝓽 𝓯𝓮𝓽𝓽
Uau
𝔹𝕝𝕠𝕔𝕜𝕤𝕔𝕙𝕣𝕚𝕗𝕥
𝖆𝖑𝖙𝖉𝖊𝖚𝖙𝖘𝖈𝖍𝖊 𝕾𝖈𝖍𝖗𝖎𝖋𝖙 𝖋𝖊
𝖣𝗋𝗎𝖼𝗄𝗌𝖼𝗁𝗋𝗂𝖿𝗍
𝗗𝗿𝘂𝗰𝗸𝘀𝗰𝗵𝗿𝗶𝗳𝘁
E madhe
𝘿𝙧𝙪𝙘𝙠𝙨𝙘𝙝𝙧𝙞𝙛𝙩 𝙛𝙚𝙩𝙩 + 𝙠𝙪𝙧𝙨𝙞
𝚂𝚌𝚑𝚛𝚎𝚒𝚋𝚖𝚊𝚜𝚌𝚑𝚒𝚗𝚎𝚗 𝚂𝚌𝚑𝚛𝚒𝚏
Ⓦⓗⓘⓣⓔ Ⓑⓤⓑⓑⓛⓔ Ⓛⓔⓣⓣⓔⓡⓢ
🅑🅛🅐🅒🅚 🅑🅤🅑🅑🅛🅔 🅛🅔
🅱🅻🅰🅲🅺 🅱🅾🆇 🅵🅾🅽🆃
🅆🄷🄸🅃🄴 🄱🄾🅇 🄵🄾🄽🅃
Ⅎlıdʇǝxʇ Sdıǝɓǝlsɔɥɹıɟʇ
S҉p҉o҉o҉k҉y҉ - Z҉a҉l҉g҉o҉ T҉e҉x҉t҉
₵ ⱤɆɆ ₱ Ɏ ₮ ɆӾ ₮ ₣ Ø ₦ ₮
ѕωєєт ¢ υтє ƒσηт
Ɠð † hï ¢ § † êx † £ ðñ †
Ɠ օէհ ìçʂ Ͳҽ × e Ƒ օղէ ϩ
🌜⚽⚽👢 🎗〽️⚽🎷🎐 🌴🎗❎🌴
ḟṳℵк⑂ ḟ I ḙṧℏ
☇☈ ₳ ƵY SĤ✪WSͲ ₳ ☈
₴ ŧɍɨꝁɇøᵾŧ Ⱡɇŧŧɇɍs
ꌗ℗ @ © ҽ ຯ ℒҽ ꓄꓄ ҽ® ꌗ
Ⓢ☿♔ ♭ ⊙↳ ↳ € ☂☂ € ☈ⓢ
ғ𝐎𝐍 丅 ⓢ 𝐎ғ Į𝐍ⓢ 丅 ᵃg𝐑ᵃ𝕞
Ŧ𝕆nTⓢ 𝕆Ŧ ᶤnⓢT𝓐𝐆Ř𝓐м
𝐅𝐨𝔫т 丂 𝐨𝐅 𝕚𝔫 丂 т𝓪𝑔ℝ𝓪м
千 𝓸𝔫𝕥S 𝓸 千 𝖎𝔫S𝕥ᗩ у𝓻ᗩ м
𝒻𝐎𝓝t𝐒 𝐎𝒻 𝕚𝓝𝐒tαģga𝕞
f𝐨𝕟tŞ 𝐨f 𝕚𝕟Şt𝓪Ǥ𝓇𝓪ϻ
🝐σⓝ𝕥ѕ σ𝐅 𝐈ⓝѕ𝕥𝐚𝔾 尺 𝐚ᵐ
ᶠ𝓞ήţ𝕊 𝓞ᶠ ίή𝕊ţ 卂 𝑔𝓇 卂 ⓜ
OŇŦS O𝓕 iŇSŦᗩⓖⓇᗩᵐ

Shkronja në Instagram - Fontet Instagram Çfarë është?

Ky është një mjet Instagram që ju lejon të ndryshoni fontin e Instagram. Më poshtë janë shkronjat më të njohura në Instagram: Të gjitha shkronjat me shkronja kapitale, shkronja të vogla, tekst flluskë, tekst katror, ​​bold, tekst i vjetër në anglisht, italic, tekst me kokë poshtë, Strikethrough, Bojë e padukshme dhe Zalgo. Të gjitha stilet mund të përdoren në mediat sociale ose platformat e mesazheve pa asnjë kufizim. Rezultati është tekst i thjeshtë i stilit Unicode në Notepad.

Në fushën e parë, vendosni tekstin që dëshironi të publikoni. Konvertuesi i tekstit ndryshon në mënyrë dinamike tekstin në lëvizje. Më pas mund ta kopjoni dhe ngjisni në Instagram, Twitter ose Facebook. Këto fonte instagram mund të përdoren në profile, font instagram dhe komente. Nëse dëshironi tipe të mprehta teksti, mund të përdorni karaktere emoji ose Unicode për ta përzierë atë.

Per te interesuarit:

Ikonat e krijuara nga ky gjenerator nuk janë fonte reale në Instagram, por grupe ikonash. Prandaj, për Instagra-n mund t'i kopjoni dhe ngjitni në bio dhe komentet tuaja. Nëse do të ishin shkronja të vërteta, nuk do të mund t'i kopjoni në vende të tjera ("kopjoni dhe ngjisni një font" nuk ka kuptim - projektuesit e faqeve të internetit zgjedhin fontin që përdorni, i cili është i pandryshueshëm).

Por nëse i quani ato fonts (ose edhe fonts Insta, ose shkurtimisht fonts IGG ;), kujt i intereson? Kjo nuk synon të denigrojë standardin Unicode. Është vërtet e mahnitshme - mbi 100.000 simbole teksti, duke përfshirë gjithçka nga alfabetet kursive si ato të paraqitura më sipër, te simbolet e çuditshme emoji që përfaqësojnë mijëra objekte të ndryshme.

Nëse ndonjë nga karakteret unike të listuara më sipër nuk mbështetet në biografinë tuaj në Instagram (ose shfaqet si pikëpyetje ose katrorë të thjeshtë), pajisjes suaj mund t'i mungojnë karakteret e kërkuara të Unicode. Për shkak se protokolli Unicode është kaq i gjerë, do të duhet një kohë e gjatë për të përfshirë të gjitha simbolet në pajisjet e ardhshme, por përparimi është i shpejtë kështu që mund të kalojnë vetëm një ose dy muaj përpara se shfletuesi/pajisja juaj t'i mbështesë ato.

Si të krijoj fontet në Instagram?

  • Hapi 1: Shko te https://instazoom.mobi/instagram-schrift/
  • Hapi 2: Në shiritin e veglave, futni tekstin për të cilin dëshironi të krijoni fontin
  • Shkronja e Instagramit
  • Hapi 3: Kopjojeni fontin që dëshironi dhe ngjiteni aty ku dëshironi.
  • fontet në instagram

Shkronjat në Instagram bëjnë që komentet ose linjat e statusit të dallohen dhe shprehin personalitetin tuaj. Të gjitha janë të zgjidhshme lirisht. Për çdo pyetje në lidhje me këtë mjet nga ne, mund të na lini një mesazh: kontakt