Lista e aplikacioneve, faqeve të internetit që mund të vizitojnë profilin tuaj në Instagram

Si e di se si shoh

kush mund ta vizitojë instagramin tim? Përshëndetje, doni të dini se si mund të shoh se kush e viziton Instagramin tim? Në këtë artikull, do të mësoni 5 aplikacionet më të mira për të kontrolluar se kush e ka parë ose ndjekur llogarinë tuaj në Instagram.

Instagram është një nga platformat më të kërkuara sot. Për të gjithë ata që duan të kenë në dispozicion një portal të sigurt, Instagram është zgjidhja më e mirë. Ai jo vetëm që i lejon përdoruesit të ndajnë media nëpër platformat e internetit, por edhe të komunikojnë me njëri-tjetrin. Por disi të gjithë kanë një ndjenjë sigurie. Në Instagram, të gjithë e dimë se ka opsione të llogarisë private dhe publike. Ndonjëherë jemi kuriozë të dimë se kush po e shikon profilin tim në Instagram. Ne duam të dimë se kush është i shqetësuar për privatësinë tonë që ata po na spiunojnë.

Nëse po kërkoni gjithashtu masa për t'ju ndihmuar të shihni se kush po viziton Instagramin tuaj, këtu do të mbulojmë disa opsione që duhet t'i merrni parasysh.

5 aplikacionet më të mira të gjurmimit në Instagram / Kush e ka parë profilin tim në Instagram

Aplikacioni Social Plus

është aplikacioni më i mirë për të parë nëse doni të dini se si të shihni se kush po viziton Instagramin tuaj. Pjesa më e mirë e përdorimit të këtij aplikacioni është se përdoruesit marrin rezultate të sakta kur shohin se kush e ka parë historinë në Instagram. Të gjithë ndjekësit tuaj që ju ndjekin do të jenë të disponueshëm në një listë dhe ju mund t'i kontrolloni lehtësisht.

Për më tepër, jo vetëm që merrni rezultate XNUMX% të sakta, por gjithashtu mund të shihni se kush po ndjek fotot dhe historitë që postoni. Gjithashtu, nëse një ndjekës e shikon profilin tuaj më shumë se një ose dy herë, ju e dini për këtë. Nëse dëshironi të komunikoni me ta, ky opsion është gjithashtu i disponueshëm. Ju nuk keni nevojë të paguani para dhe të merrni të gjitha informacionet e dobishme kur shikoni se kush i ndoqi, bllokoi ose nuk i ndjek njerëzit në llogarinë tuaj në Instagram.

Aplikacioni Follower Insight

Aplikacioni është mënyra më e mirë për të parë sa herë që jeni të mërzitur të provoni të gjitha drejtimet e disponueshme dhe nuk keni përgjigje. A mund ta shihni kush e shikon Instagramin tuaj? Këtu mund të gjurmoni gjithçka që ka vizituar rregullisht profilin tuaj dhe do t'ju ndihmojë të gjurmoni njerëzit që ju kanë bllokuar, anuluar ose ndjekur në Instagram. Në momentin që dikush përpiqet të të ndalojë të të ndjekë, bëj unfollow; Ju do të merrni një njoftim për këtë.

Ju duhet të lidhni llogarinë tuaj me të dhe do të merrni të gjitha rezultatet e dëshiruara në asnjë kohë. Për më tepër, ky aplikacion është më i miri për t'u parë për shkak të ndërfaqes së përdoruesit dhe është gjithashtu falas për t'u përdorur. Përdoruesit nuk kanë nevojë të paguajnë asnjë shumë kur shkarkojnë këtë aplikacion. Pasi të keni shkarkuar këtë aplikacion, do të kontrolloni se kush dëshiron të vizitojë Instagramin tuaj.

Shikimet për aplikacionin Instagram

Nëse nuk doni të bëni kompromis për cilësinë dhe dëshironi një aplikacion standard, atëherë Views për Instagram është zgjidhja e duhur. Këtu mund të shihni se kush e ka parë shpesh llogarinë tuaj në Instagram. Pjesa më e mirë e përdorimit të këtij aplikacioni është se mund të zbuloni se kush i sheh fotot tuaja.

Ndërfaqja e aplikacionit është shumë miqësore për përdoruesit dhe ju mund të përdorni lehtësisht veçoritë e disponueshme për të siguruar energji. Ai do të sigurojë një raport të saktë përplasjeje për përdoruesit që i ndjekin dhe i monitorojnë rregullisht. Për më tepër, aspekti i shikimit për aplikacionin Instagram është i theksuar dhe përdoruesit nuk duhet të paguajnë asnjë para për të.

Kush e shikoi profilin tim në IG Insta?

Kur përdorni aplikacionin Who Viewed My IG Instagram Profile, ju keni akses se kush kontrollon rregullisht llogarinë tuaj në Instagram. Pas përdorimit të këtij aplikacioni, pyetja se kush e sheh Instagramin tuaj përfundon. Ndërfaqja e aplikacionit është shumë e thjeshtë dhe ju mund ta përdorni lehtësisht. Aplikacioni është falas dhe ju mund të merrni lehtësisht njoftime në pajisjen tuaj inteligjente sa herë që një person tregon interes për profilin tuaj në Instagram dhe postimet në Instagram.

Nëse doni të kontrolloni nëse dikush i ka parë postimet tuaja në Instagram, atëherë përgjigjja është po. Algoritmi i aplikacionit është gjithashtu shumë i avancuar dhe i shpejtë. Nuk do të keni asnjë problem duke përdorur këtë aplikacion.

Website Instazoom.mobi

Në faqe, ju mund të zmadhoni dhe ngarkoni profilin tuaj në Instagram, të shihni ndjekësit tuaj dhe të gjurmoni postimet tuaja. Faqja gjithashtu mund t'ju ndihmojë të ndryshoni fontin, quhet: Shkronja e Instagramit

si të shkoni drejtpërdrejt në instagram Lista e aplikacioneve që mund të vizitojnë profilin tuaj në instagram

Kush e ka parë aplikacionin tuaj të profilit në Instagram?

Nëse jeni konfuz dhe keni provuar gjithçka dhe nuk merrni asnjë përgjigje se kush e ka parë llogarinë tuaj në instagram, atëherë kontrolli më i mirë është se kush e ka parë aplikacionin e profilit tuaj në instagram. Ky është qëllimi juaj i vetëm dhe këtu do të përfundojnë të gjitha problemet tuaja. Duhet të instaloni aplikacionin dhe ai mbledh të gjitha të dhënat nga Instagram për një kohë.

Më pas do të merrni rezultate të sakta pasi llogarit numrin e shikimeve të profilit dhe gjithashtu ju ndihmon të dini se kush e ka parë Instagramin tuaj. Përveç kësaj, ju merrni një përfundim se kush i kushton shumë vëmendje profilit tuaj. Nëse dëshironi të komunikoni me të gjithë këta njerëz, opsioni është gjithashtu aty. Përveç kësaj, nëse doni të kontrolloni se kush e ka parë shpesh profilin tim në Instagram, ekziston opsioni, kështu që nëse nuk doni të keni ndonjë problem, instaloni këtë aplikacion tani.

Këto janë aplikacione që mund t'i konsideroni nëse doni të dini se si të shihni se kush po viziton Instagramin tuaj ose nëse nuk jeni i sigurt se kush e ka parë profilin tuaj në Instagram.