Mjetet më efektive për të ndihmuar në shitjen në Instagram sot

Për dyqanet online, Instagram nuk është vetëm një rrjet social, por edhe një kanal efektiv biznesi si Facebook. Për të përmirësuar shitjet në Instagram, përveç produkteve të mira, duhet të dini disa aplikacione të tjera për të ndihmuar shitjet në Instagram. Më poshtë, DooPage mbledh për ju aplikacione për të mbështetur shitjet në Instagram dhe ndahet sipas veçorive të tilla si redaktimi i fotografive, menaxhimi i shitjeve, mjetet e marketingut, etj.

Marketingu në Instagram

1. Softuer për redaktimin e imazheve dhe videove në aplikacion dhe ueb

Snapseed

Snapseed është një nga aplikacionet më të përdorura për redaktimin e fotografive në telefon sot. Aplikacioni është i lehtë për t'u përdorur. Ndryshoni imazhet sipas dëshirës tuaj për t'i bërë fotot tuaja ashtu siç dëshironi dhe për të krijuar fotot më të kënaqshme.
Përveç kësaj, Snapseed ka veçorinë për të ruajtur filtrin që sapo keni krijuar, gjë që ju ndihmon të krijoni foto me një stil unik pa shpenzuar shumë kohë për modifikim.

VSCO

VSCO ka një softuer gjithëpërfshirës për korrigjimin e ngjyrave të fotografive që ju lejon t'i ktheni fotot tuaja, edhe nëse janë marrë me telefon, në një . Përveç ngjyrave bazë që mund të personalizoni, aplikacioni ka gjithashtu një bibliotekë të madhe ngjyrash komplekse nga e cila mund të blini më shumë (nëse është e nevojshme) për të krijuar fotot më unike.

>>> Insta zoom është një mjet i shkëlqyeshëm që ju lejon të ngarkoni dhe zmadhoni profilin tuaj dhe të shkarkoni fotografi, bobina, postime dhe histori në Instagram me cilësi HD nga çdo përdorues.

kanavacë

Një nga imazhet falas të dizajnit në internet për jo-dizenjuesit për të krijuar imazhe për Instagramin e tyre. Funksioni kryesor i Canva është të krijojë shabllone ku thjesht duhet të kombinoni imazhet ekzistuese për të krijuar një pamje të plotë të vetes.
shpejt

Aplikacioni kombinon shpejt dhe me lehtësi klipe të shumta në një video. Me Quick, ju keni shumë tema të sugjeruara me përmbajtje të pasur që do t'ju ndihmojnë të keni video unike në Instagram. Përmirësoni efikasitetin e shitjeve në Instagram.

dizajn studio

Ju mund të zgjidhni shumë paracaktime. Ju mund ta personalizoni, kompozoni dhe ndryshoni fontin sipas dëshirës. Mund të ndryshohet sipas përbërjes, madhësisë dhe ngjyrës së videos.

2. Aplikacioni i menaxhimit të shitjeve në Instagram si në aplikacion ashtu edhe në ueb

DooPage

Një nga programet më efektive të menaxhimit të shitjeve sot. Integroni shumë kanale shitjesh duke përfshirë Instagram. Menaxhoni të gjitha mesazhet në Instagram dhe kanalet e shumta në një vend.
Mbështetni më shumë statistika të shitjeve, menaxhimin e punonjësve, njësi të shumta transporti dhe përgjigje automatike. Ndihmoni dyqanet të përmirësojnë efikasitetin e shitjes në Instagram.

gram lr

Gramblr është një nga aplikacionet e shumta që ju lejon të postoni foto në Instagram nga kompjuteri juaj. Ofroni veçori për menaxhim më efektiv, p.sh. B. Caktimi i takimeve, shkarkimi i fotove direkt nga kompjuteri etj.
Spater

Më vonë është një shërbim rikujtues për planifikimin dhe postimin për Instagram. Kjo ju lejon të planifikoni dhe planifikoni vizualisht postimet. Kohët e planifikuara të lëshimit, Më vonë ju dërgon njoftime përmes aplikacionit të telefonit dhe ju kujton të postoni në Instagram.

3. Aplikacione për të mbështetur marketingun në Instagram

Scion Social

Sprout Social është një aplikacion për planifikimin dhe postimin në Instagram. Për t'ju ndihmuar të analizoni Instagramin tuaj, ka raporte të detajuara të postimeve për t'ju ndihmuar të kuptoni më mirë llogarinë tuaj. Krahasoni efektivitetin e secilit prej profileve tuaja në Instagram

Përveç kësaj, Sprout Social ka gjithashtu një mjet për monitorimin e hashtag-eve dhe komenteve, në mënyrë që të kuptoni më mirë nevojat e komunitetit ku merrni pjesë në Instagram. Mundësia juaj për të kuptuar atë që po ndodh dhe për të përmirësuar shitjet tuaja në Instagram.

Websta

Websta është një mjet falas për t'ju ndihmuar të menaxhoni faqen tuaj në Instagram. Ofron analitikë të lehtë për t'u kuptuar në mënyrë që të mund të merrni një pasqyrë të faqes tuaj në Instagram.
Websta mbledh hashtags në Instagram. Nga këtu ju mund të filtroni lehtësisht hashtags që lidhen me industrinë tuaj dhe gjithashtu do të merrni sugjerime në lidhje me hashtag.

Orari i kohës

Schedugram është një aplikacion që përfshin shumë veçori, por më e spikatura është ende ekzekutimi i fushatave për të përmirësuar efikasitetin
Programi përfshin gjithashtu veçori të redaktimit të fotografive. Schedugram gjithashtu ju lejon të ngarkoni imazhe në grup, por ju mund të personalizoni kohën e postimit të secilës foto për të ndihmuar në funksionimin e mediave sociale dhe përmirësimin e shitjeve në Instagram.