Përmbledhje e 10 aplikacioneve të historive të bukura për Instagram - A e dini?

Si i ri, askush nuk mund t'i rezistojë apelit të Up Stories në Instagram, apo jo? Që atëherë është bërë dilemë për të gjithë ne që të modifikojmë foton për të postuar historinë për ta bërë atë të duket mirë. Zgjidhja më e mirë është të futni menjëherë 10 aplikacione të bukura të krijimit të historive për Instagram në artikullin vijues!

10 aplikacione për të bërë histori të bukura për Instagram

shpalos

shpalos
"Mbreti" në botën e aplikacioneve të bukura të krijimit të historive nuk është askush tjetër veçse Unfold. I quajtur si "krijues i historive", ky aplikacion ka të gjitha mjetet e nevojshme për të lënë të lirë imagjinatën tuaj të pasur.

Me Unfold, përdoruesit jo vetëm që mund të krijojnë me sukses një histori të bukur, por edhe të krijojnë një plan për ta bërë furnizimin e Instagram më tërheqës. Funksionet tipike si zgjedhja e një shablloni, plotësimi i tekstit, ngjitja e ngjitëseve, redaktimi i parametrave bazë të imazhit dhe videove, etj. janë krijuar në një mënyrë minimale dhe janë të lehta për t'u përdorur.

>>> Shihni gjithashtu: Kjo Instazoommjeti mund t'ju ndihmojë të zmadhoni foton e profilit në Instagram

Canva

Në krye të listës së aplikacioneve të dizajnit më të njohur dhe të lehtë për t'u përdorur është Canva. Kushdo që është marrë ndonjëherë me dizajn e njeh këtë platformë "multifunksionale". Përveç detyrës së dizajnimit të botimeve mediatike, Canva ka edhe një funksion të dobishëm që pak njerëz e dinë për krijimin e historive të bukura në Instagram.

Me Canva, nuk duhet të shqetësoheni për kompleksitetin e përdorimit të tij. Të gjitha mjetet janë vietnameze, kështu që duhen vetëm disa minuta për t'i përdorur ato rrjedhshëm.

InShot

InShot konsiderohet një "nën-aplikacion" i Instagramit. Pra, a mund ta shihni nivelin e përputhshmërisë së InShot në rritje kur redaktoni historinë në Instagram?

Forca e InShot është redaktimi i videos. Megjithëse është vetëm një aplikacion telefonik, performanca e InShot është në të njëjtin nivel me aplikacionet moderne kompjuterike. Mund të krijoni tranzicione, të mbivendosni shtresa të shumta video, të shtoni efekte, të rregulloni shpejtësinë, etj. InShot ka një afat kohor me pamje profesionale të ngjashme me Adobe Premier.

Arterie

Arterie
Artory do të ndihmojë Instagramin ta kthejë historinë në art. Ky është një aplikacion inovativ që është i domosdoshëm në celularin tuaj në ditët e sotme.

Dëshironi të bëheni një tregimtar i talentuar me shumë ndjekës? Kjo nuk është e vështirë me aplikacionin Artory. Fuqia e këtij aplikacioni është një dyqan burimesh jashtëzakonisht i madh me mijëra shabllone, qindra filtra dhe stile të ndryshme teksti. Edhe nëse ngarkoni më shumë se një duzinë histori çdo ditë, nuk do t'ju mbarojnë kurrë burimet me Artory.

Niçi

Niçi
Nëse po kërkoni një aplikacion për të krijuar histori të përditshme për të shkruar një ditar për të kapur kujtime, besoni se nuk ka asnjë aplikacion më të përshtatshëm se Nichi.

Nichi është një Aplikacioni për krijimin e historive në Instagram nga Japonia. Ju mund të ndjeni stilin elegant të sofistikuar të tregimit duke përdorur këtë aplikacion. Jo shumë i zbukuruar dhe i ndërlikuar. Ndonjëherë gjëja më e bukur vjen nga thjeshtësia dhe harmonia.

Mojo

Mojo
Një tjetër zgjedhje që do të plotësojë nevojat tuaja për krijimin e shpejtë dhe të lehtë të historisë është Mojo. Ky aplikacion ju ofron gjithashtu një redaktues fotografish me funksione të plota. Një avantazh tjetër është se Mojo përdor gjuhën vietnameze, kështu që ju kurseni "blloqe kohe" kur krijoni histori!

Shkëndija Post

Shkëndija Post
Me siguri do të “trondiseni” kur të përjetoni për herë të parë Spark Post. Ky aplikacion vjen nga “big man” Adobe, ndaj nuk keni pse të dyshoni në cilësinë e aplikacionit.

Me 30.000 shabllone të ndryshme Asgjë nuk është e pamundur për Spark Post. Ky aplikacion me shumë detyra nuk është vetëm një krah efektiv në krijimin e historive të bukura, por gjithashtu mund t'ju ndihmojë në të gjitha aspektet e jetës suaj.

Mbi

Mbi
Over është një aplikacion grafik që ka marrë vlerësime të panumërta të mira në App Store dhe Google Play Store. Over mund të performojë mirë si në redaktimin e fotove ashtu edhe në video. Pra, ky është një kandidat i mirë në aplikacionin kryesor për të krijuar histori të bukura në Instagram.

PicsArt

PicsArt
Redaktueshmëria dhe niveli "i nxehtë" i PicsArt ndoshta nuk ka nevojë të diskutohet shumë. Me shumë veçori inteligjente, veçanërisht në fushën e redaktimit të fytyrës, ky është aplikacioni "i domosdoshëm" nëse dëshironi që performanca juaj të jetë historia më e mirë e mundshme!

Kamera e 8mm Vintage

8 mm të cilësisë së mirë
Aktualisht trendi i fotografisë filmike është shumë i popullarizuar tek të rinjtë. Aplikacionet e fotografisë filmike lindën dhe Kamera e 8mm Vintage spikati si një fenomen.

8 mm ju ndihmon të merrni një histori shumë "të thellë" në historitë në Instagram. Çfarë mund të jetë më e bukur se efektet kinematografike të kombinuara me melodi të thella?

fund

Nuk është e nevojshme të jesh “mjeshtër” në fushën e editimit, mund të krijosh histori të bukura në Instagram me vetëm 10 aplikacione të përmendura më sipër. Është koha që ju t'i bëni miqtë tuaj të shikojnë me histori të mahnitshme! Shumë fat.