Shkarkues për fotot në Instagram

                       

Me këtë mjet të mrekullueshëm mund të kërkoni dhe shkarkoni çdo foto në Instagram në sekonda - është e lehtë dhe falas!


FAQ

Çfarë është Shkarkuesi i Fotove në Instagram?

Shkarkuesi i fotografive në Instagram ju lejon të kërkoni dhe shkarkoni çdo foto në Instagram me rezolucion të lartë. Mund të merrni shpejt foto nga të gjithë llogaritë e miqve, të famshëmve dhe idhujve tuaj pa asnjë kufizim.

Pse keni nevojë për një shkarkues fotografish për Instagram?

Gjithashtu kursen kohë. Nuk ka nevojë të bëni pamje nga ekrani, t'i modifikoni dhe të shqetësoheni për fotot me rezolucion të ulët. Së dyti, ju merrni imazhe që nuk janë të komprometuara në cilësi. Disa njerëz mund të mos dinë se si të ruajnë fotot në Instagram dhe ky program është një shpëtim për ta.

A mund ta përdor Instagram Photo Downloader për PC?

Ky mjet mund të përdoret si në PC ashtu edhe në pajisjet mobile. InstaZoom.Mobi është një shërbim në internet, siç mund ta keni marrë me mend. Mund ta përdorni për të shkarkuar video dhe foto në kompjuterin tuaj, iPad, iPhone, pajisje Android ose çdo smartphone ose tablet tjetër.

Si të përdorni shkarkuesin e fotografive në Instagram?

1: Hapni postimin e imazhit në Instagram që dëshironi të arkivoni

1

2: Kopjo URL-në e shtegut të imazhit
2

3: Hyni në lidhje https://instazoom.mobi/instagram-photo-downloader/ zu
4: Ngjitni shtegun e imazhit në kutinë e kërkimit dhe shtypni "GET"
3

5: Kur të shfaqen rezultatet, mund të klikoni "ZOOM' për të zmadhuar imazhin, ose 'SHKARKO' për të shkarkuar imazhin në pajisjen tuaj.
4

A është e sigurt të shkarkosh fotot në Instagram?

Sigurt. Shkarkimi i fotografive nga Instagrami është plotësisht i sigurt. Ne gjithashtu nuk ruajmë asnjë të dhënë të klientit.

A do të njoftohet një përdorues nëse e ruaj postimin e tij?

Jo! Mjetet tona punojnë në mënyrë të pavarur. Kështu që përdoruesi nuk do të marrë asnjë njoftim.

A është e ligjshme ruajtja e fotove në Instagram?

Kjo lejohet, por ju duhet leje nga zotëruesi i fotografisë për ta ripërdorur atë.