Shkarkues video në Instagram

Dëshironi të shkarkoni videot tuaja të preferuara në Instagram? Mos kërkoni më tej! Me mjetin tonë mund të ruani shpejt dhe lehtë çdo video nga Instagram në pajisjen tuaj.


FAQ

Çfarë është Instagram Video Downloader?

Instagram Video Downloader është një shërbim interneti që ju lejon të ruani videoklipe në kompjuterin ose smartfonin tuaj. Ky mjet është mënyra më e përshtatshme për të shkarkuar video dhe për t'i luajtur ato jashtë linje direkt në pajisjen tuaj.

Cilat pajisje janë të pajtueshme me shkarkuesin e videos në Instagram?

Pavarësisht nga pajisja ose sistemi operativ që përdorni, shkarkuesi ynë i videove në Instagram mund të ruajë video në mënyrë që t'i shikoni ato jashtë linje më vonë. Pajisjet e mbështetura përfshijnë iPhone, Android dhe kompjuterë. Për përdoruesit e desktopit, ne mbështesim tre sistemet operative më të njohura: macOS, Windows dhe Linux.

Si të përdorni shkarkuesin e videos në Instagram?

1: Zgjidhni videon që ju pëlqen nga Instagrami juaj ose i dikujt tjetër
2: Klikoni në butonin me tre pika në postimin e zgjedhjes suaj
3: Shtypni Kopjo URL
4: Shkoni te https://instazoom.mobi/instagram-video-downloader/
5: Ngjitni lidhjen në shiritin e kërkimit dhe shtypni "GET"
6: Shtypni butoninSHKARKO' për të shkarkuar videon në pajisjen tuaj.

A është e ligjshme ruajtja e videove përmes Video Downloader për Instagram?

Është e ligjshme të shkarkosh video nga Instagram për përdorim personal, por nuk mund ta ripërdorësh përmbajtjen për qëllime komerciale pa lejen e krijuesit origjinal. Nëse dëshironi të postoni videon e dikujt tjetër, duhet të kërkoni lejen e tyre dhe t'i vlerësoni si krijues.

A ka kufizime në numrin e videove që mund të shkarkoj?

Jo! Mund të shkarkoni sa më shumë video nga Instagrami që dëshironi. Kjo është plotësisht falas.