Si mund të fshij fotot e mia në Instagram?

Ndonjëherë ju postoni diçka në Instagram dhe pas disa minutash (ditë, javë apo edhe vite!) vendosni që nuk e dëshironi më. Fatmirësisht, kjo është e lehtë në Instagram.

 1. Shkoni në Instagram në smartphone tuaj.
 2. Klikoni në ikonën e profilit tuaj në këndin e poshtëm djathtas të ekranit.
 3. Për të hequr një foto, hapeni atë dhe shkoni te Settings > Privacy. Zgjidhni një imazh që dëshironi të fshini, më pas shtypni butonin e koshit.
 4. Për të ndryshuar llojin e mesazhit, hapni aplikacionin Store dhe prekni ikonën e opsioneve (tre pika në këndin e djathtë të ekranit).
 5. Thjesht trokitni lehtë mbi opsionin "Fshi".
 6. Pasi ta keni bërë këtë, konfirmoni fshirjen.

Mund të fshini sa më shumë foto që dëshironi, por nuk është ende e mundur të hiqni më shumë se një postim në të njëjtën kohë.

>>> Shikoni më shumë mënyra për të zmadhuar Instagramin: Instazoom.mobi

Është gjithashtu e mundur të hiqni një etiketë nga një foto e juaja. Këtë mund ta arrini në mënyrën e mëposhtme:

 1. Shkoni në Instagram në telefonin tuaj.
 2. Lëvizni në fund të ekranit tuaj dhe klikoni në butonin e profilit tuaj.
 3. Hiqni një etiketë nga një nga fotot tuaja duke shkuar te fotografia nga e cila dëshironi të hiqni një etiketë, duke e parë atë dhe duke shtypur Hiq etiketën.
 4. Prekni emrin tuaj mbi të.
 5. Pas kësaj, trokitni lehtë mbi "Më hiq nga fotografia" kur të shfaqet një kuti.
 6. Pastaj zgjidhni "Finish".

Kjo është gjithçka që ka për të. Prekni tre pikat në këndin e sipërm djathtas të menysë "Etiketat", më pas zgjidhni "Fshih fotografitë".

Mos harroni se nuk ka asnjë mënyrë për të hequr fotot e Instagram nga profili juaj në një laptop ose PC. Nëse dëshironi të hiqni një foto, shkoni te aplikacioni në telefonin tuaj dhe fshijeni atë atje.

Si të fshini fotot në instagram në kompjuter

Analizoni përpara se të fshini

Mendoni se si do të ndiheshit nëse do t'ju duhej të hiqnit një postim. A ia vlen vërtet? Mendoni nëse ia vlen të fshini një mesazh, përveç ndjenjave tuaja personale. Ndoshta ishte lexim interesant?

Mendoni gjithmonë për përmbajtjen përpara se ta fshini atë. Shqyrtoni këtë letër për të parë se si funksionoi. Krahasoni performancën e tij me rezervimet e mëparshme. Mbani një sy nëse përdoruesit kthehen shpesh në postim...e kështu me radhë e kështu me radhë...

Artikujt kryesorë

nga Sotrender Sotrender ju lejon të analizoni suksesin e postimeve tuaja në një mënyrë të sofistikuar.

Mos e fshini, thjesht arkivoni

Është shumë e mundur që për çfarëdo arsye të mos dëshironi të shihni më hyrje të caktuara në profilin tuaj. Ndoshta postimi juaj nuk po funksionon aq mirë sa keni shpresuar? Apo një ofertë e paraqitur në një postim ka skaduar? Apo ndoshta ju keni ndryshuar mendim dhe nuk dëshironi që të mbetet kështu?

Është e gjitha e kuptueshme. Megjithatë, ne dëshirojmë të tërheqim vëmendjen tuaj në mundësinë e arkivimit të mesazheve në vend të fshirjes së tyre.

Arsyeja e parë është se ju lehtë mund të ndryshoni mendjen përsëri! Dhe sapo të fshini një tweet, nuk ka kthim prapa. Të gjitha këto postime mund t'i gjeni në seksionin e arkivit nëse i arkivoni, por mund t'i shikoni shpejt përsëri në profilin tuaj.

Arsyeja e dytë, megjithatë, është shumë më domethënëse. Algoritmi që drejton Instagramin nuk i pëlqen fshirja e përmbajtjes, veçanërisht nëse është një dukuri e shpeshtë. Aktivitete të tilla janë jashtë fushës së saj dhe pasi të fshini materialin tuaj, ai do të duhet të rimësojë zakonet tuaja.

Nuk ka rëndësi për përdoruesit e tjerë nëse arkivoni ose fshini një postim - ata nuk do ta shohin më kurrë. Megjithatë, ky është një ndryshim i rëndësishëm për suksesin e profilit tuaj.