Si të shikoni fotot e profilit në instagram

Me kalimin e viteve Instagram është rritur në një rrjet social që, nëse e shikojmë kështu, synon kryesisht të ndajë foto të të gjitha llojeve, megjithëse video mund të gjejmë edhe përmes Instagram Stories. Përdoruesit që e kanë bërë platformën mjetin e tyre kryesor të komunikimit, shpesh i kushtojnë vëmendje të veçantë fotografive të tyre të profilit.

Nëse dëshironi të shihni një fotografi më të madhe të profilit në Instagram, në këtë artikull do t'ju tregojmë të gjitha mënyrat për ta arritur atë duke përdorur faqet e internetit ose aplikacionet që mund t'i instalojmë në pajisjen tuaj celulare plotësisht pa pagesë.

Si të shtoni një foto profili në Instagram

insta zoom
Nëse Instagram është bërë rrjeti ynë kryesor social, atëherë duhet t'i kushtojmë vëmendje të veçantë imazhit që përdorim në profilet tona. Pasi të zgjedhim foton që duam të përdorim si foto profili, le të hapim aplikacionin Instagram në pajisjen tonë celulare dhe të bëjmë sa më poshtë:

 • Pasi të kemi hapur aplikacionin, klikoni në ikonën për llogarinë tonë, e cila përfaqësohet nga ikona e kokës në fund të aplikacionit.
 • Më sipër, direkt nën emrin tonë të përdoruesit në platformë, është imazhi bosh për llogarinë tonë.
 • Pastaj klikoni në shenjën plus në fund. Në këtë pikë, kamera e pajisjes sonë do të hapet për të bërë një foto të re.
 • Nëse duam të përdorim imazhet e ruajtura në pajisjen tonë, mund të hyjmë në albumin tonë të fotografive duke klikuar ikonën në fund të majtë të ekranit dhe duke zgjedhur imazhet që duam.

 Si të ndryshoni foton e profilit tuaj në Instagram

Procesi i ndryshimit të fotografisë së profilit në Instagram është i njëjtë me shtimin e një fotografie në llogari.

 • Ne hapim aplikacionin dhe klikojmë në ikonën për llogarinë tonë, e përfaqësuar nga një ikonë e kokës dhe e vendosur në këndin e poshtëm djathtas të aplikacionit.
 • Në krye, pikërisht nën emrin tonë të përdoruesit në platformë, është fotografia që kemi në këtë pikë.
 • Për ta ndryshuar atë, klikoni në shenjën + më poshtë. Pastaj kamera e pajisjes sonë do të hapet për të bërë një foto të re.
 • Nëse duam të përdorim imazhet e ruajtura në pajisjen tonë, mund t'i qasemi imazheve të ruajtura në pajisjen tonë duke klikuar ikonën në fund të majtë të ekranit.
 • Më pas duhet të lundrojmë nëpër album dhe të zgjedhim atë që duam të përdorim si foto të re të profilit.

Ja se si të shihni foton më të madhe të profilit në Instagram

Ndryshe nga rrjetet e tjera sociale si Twitter, nëse duam ta shohim foton e profilit në një madhësi më të madhe, thjesht mund të klikojmë mbi foto në mënyrë që ajo të shfaqet automatikisht në madhësinë e plotë.

Megjithatë, kjo veçori nuk është e disponueshme në Instagram (arsye të paarsyeshme për mosdhënien e kësaj veçorie nuk u zbuluan kurrë nga kompania), kështu që ne jemi të detyruar të përdorim faqet e internetit ose aplikacionet e palëve të treta për të qenë në gjendje të shohim fotografi më të mëdha të profilit në Instagram.

Këtu do t'ju tregojmë aplikacionin dhe uebsajtin më të mirë për të zmadhuar foton e profilit të çdo përdoruesi në Instagram.

instazoom
 

Para së gjithash, duhet të kemi parasysh se aplikacioni dhe faqja e internetit që po ju tregojmë në këtë artikull do të na tregojnë vetëm foton më të madhe të profilit për sa kohë që profili është publik. Nëse profili është privat, mund të harrojmë të gjitha këto zgjidhje.

Nuk ka asnjë mënyrë për të hyrë dhe zmadhuar fotografinë e profilit të një përdoruesi, llogaria e të cilit është private.

Instazoom.mobi

Një nga mënyrat e para që kemi për të përdorur pamjen më të madhe të fotografisë së profilit të një llogarie në Instagram është Instazoom.mobi. Ne gjithashtu mund ta përdorim këtë platformë për të parë dhe shkarkuar foto, video, role dhe histori në Instagram.

Për ta parë më të madhe foton e profilit në Instagram dhe për ta shkarkuar nëse dëshironi, duhet Instazoom.mobi kryeni hapat e mëposhtëm në shfletuesin në telefonin tonë celular ose desktop.

 • Para së gjithash, ne duhet të hyjmë në faqe përmes kësaj lidhjeje.
 • Më pas vendosni emrin e llogarisë që ka foton e profilit që duam ta shohim më të madhe.
 • Pasi të shkruajmë emrin, klikoni butonin Show.
 • Më në fund, shfaqet fotografia e profilit së bashku me numrin e postimeve, ndjekësve dhe njerëzve që llogaria po ndjek. Nëse duam të shkarkojmë foton, klikojmë butonin e shkarkimit.

Instazoom.mobi

Instazoom është një tjetër platformë që na lejon gjithashtu të ngarkojmë dhe shkarkojmë foton e profilit për ta parë atë më të madhe. Për të pasur një fotografi më të madhe të profilit në Instagram me Instazoom.mobi duhet të ndjekim hapat që do t'ju tregoj më poshtë:

 • Hyni në të nga lidhjet e mëposhtme Instazoom.mobi te .
 • Më pas shkruajmë emrin e përdoruesit në kutinë e kërkimit dhe shtypim enter.
 • Disa sekonda më vonë do të shfaqet fotografia e profilit të llogarisë në Instagram që kemi prezantuar. Një buton shkarkimi do të shfaqet pikërisht poshtë tij në pajisjen tonë.

rregullim

Nëse dëshironi të shkarkoni dhe shikoni foton e profilit të një llogarie më të madhe në Instagram, një zgjidhje tjetër e disponueshme në internet është Instadp. Platforma na lejon gjithashtu të shkarkojmë foto, histori, video dhe rrotulla të postuara në Instagram për sa kohë që llogaria e përdoruesit është publike.

 • Hyni në të nga lidhjet e mëposhtme Instadp te .
 • Më pas shkruajmë emrin e përdoruesit në kutinë e kërkimit dhe shtypim enter.
 • Më pas do të shfaqet një nga skedarët tanë të profilit. Për të parë një imazh më të madh, klikoni butonin Madhësia e plotë.
 • Disa sekonda më vonë imazhi shfaqet pothuajse në ekran të plotë me një buton që na fton të shkarkojmë imazhin në pajisjen tonë.

Fotografia e përdoruesit

Nëse preferoni të përdorni një aplikacion në vend të një faqe interneti për të parë dhe shkarkuar fotografi më të mëdha të profilit, mund të përdorni aplikacionin Big Profile Pictures, të cilin ne mund ta shkarkojmë nga Play Store plotësisht pa pagesë.

 • Kur hapim aplikacionin, shkruajmë emrin e përdoruesit të fotos së profilit që duam ta shohim më të madhe dhe klikojmë në xham zmadhues në të djathtë.
 • Më pas, fotografia e profilit shfaqet në të gjithë ekranin. Për ta shkarkuar, klikoni në shigjetën poshtë që mund ta gjejmë pikërisht poshtë figurës.

Ndryshe nga të gjitha aplikacionet dhe faqet e internetit që ju kam paraqitur në këtë artikull, me InsFull është e nevojshme të hyni në llogarinë tonë në Instagram nga vetë aplikacioni në mënyrë që të keni mundësi të aksesoni profilin e fotografisë që kërkojmë.

Për shkak të mënyrës se si funksionon, ka kuptim vetëm nëse kemi një llogari në Instagram dhe na besojmë që të fusim të dhënat e llogarisë sonë në Instagram në aplikacion. Nëse nuk kemi një llogari në Instagram, ky aplikacion nuk është aspak i dobishëm për ne.

Mos prisni që të jeni në gjendje të shkarkoni fotografinë e profilit të dikujt tjetër në rezolucionin e saj origjinal, që është shumë larg saj. Të gjitha platformat që përmenda në këtë artikull na japin një rezolucion maksimal prej 150 × 150 piksele.

Përmbajtja e artikullit përputhet me udhëzimet tona për etikën editoriale. Për të raportuar një gabim, klikoni këtu.