Si të shkoni live në instagram

Udhëzime se si të shikoni Instagramin (in) më të fundit pa gjurmuar të fundit 2021

Si të shikoni Instagramin privat të njerëzve të tjerë është një nga përmbajtjet që shumë njerëz kanë kërkuar kohët e fundit. Çfarë udhëzimesh dhe qëndrimesh ka rrjeti social Instagram për të cilin shumë njerëz pyesin veten?

Ky artikull do Instazoom.mobi Ju mësojmë mënyrën më të fundit për të parë llogaritë personale të njerëzve të tjerë në Instagram. Me përmbajtjen e dhënë më poshtë, me shumë mundësi do t'ju ndihmojë të përdorni sekretet e fshehura të personit që ju intereson. Shikoni detajet më poshtë!

Cila është politika e privatësisë në Instagram?

Instagrami privat është i lehtë për t'u kuptuar në kuptimin e zakonshëm, është politika e privatësisë së rrjetit social Instagram. Këto janë cilësimet individuale të llogarisë së privatësisë për çdo person. Vetëm kur mbajtësi i llogarisë lejon përdoruesin të shikojë video ose foto, aksionet personale të mbajtësit të llogarisë do të publikohen.

Aktualisht, kjo është gjithashtu mënyra e vetme për të parë postimet private në Instagram. Kjo do të thotë gjithashtu se përdoruesi i kësaj llogarie nuk do të gjurmohet ose komprometohet.

Pse të aktivizoni modalitetin privat në Instagram?

si të shikoni llogaritë private në instagram

Kjo konsiderohet të jetë një nga veçoritë që kontribuojnë në sigurinë totale dhe garantojnë sigurinë e përdoruesve të kësaj faqe interneti të komunitetit. Ata që kanë llogari ose përdorin këtë rrjet social mund të ruajnë dhe sigurojnë plotësisht informacionin e tyre kur hyjnë. Plus, nuk duhet të shqetësoheni më për vjedhjen e informacionit ...

Gjithashtu, nëse doni të ndani publikisht video, momente, foto ose gjëra private me dikë sipas dëshirës tuaj. Ju gjithashtu mund të modifikoni dhe vendosni plotësisht mbrojtjen e të dhënave. Mund të zgjidhni një rrugë më të shpejtë dhe ta rregulloni atë me saktësi.

Kështu mund të shihni edhe informacionet e të tjerëve në Instagram Private. Mund të personalizoni ndjekësit dhe opsionalisht të zgjidhni të shikoni informacionin e shpërndarë në këtë faqe të rrjeteve sociale.

Si të kontrolloni Instagramin privat të dikujt tjetër

Si mund të shikoj llogaritë private në Instagram? Jo të gjithë ne i dimë ose i kuptojmë mënyrat për të verifikuar llogaritë gjatë përdorimit të Instagram. Pra, a ka ndonjë mënyrë për të ndjekur llogarinë personale në Instagram të dikujt tjetër?

Tani, shikoni se si mund të kontrolloni privatësinë duke përdorur këto hapa:

Hapi 1: Ju hyni në llogarinë tuaj personale duke u identifikuar me emrin dhe fjalëkalimin tuaj

si të shikoni llogaritë private në instagram

Hapi 2: Zgjidhni dhe klikoni në "Cilësimet"

Hapi 3: Zgjidhni dhe kërkoni për modalitetin "privatphare".

Hapi 4: Gjeni seksionin e privatësisë së llogarisë tuaj

si të shikoni llogaritë private në instagram

Ka 2 situata për t'u kujdesur me llogarinë tuaj. Nëse është e kontrolluar, do të thotë se modaliteti privat është aplikuar në llogarinë tuaj. Aktualisht, personat e tjerë nuk mund ta shohin informacionin në këtë llogari pa autorizim.

Përndryshe, nëse është i çaktivizuar, është një llogari publike. Pavarësisht nëse dikush po përdor IG, ekziston një mënyrë për të parë Instagramin pa ju ndjekur shpejt.

Përfundim: Pasi të keni konfiguruar këtë politikë, redaktimi i privatësisë suaj është i shpejtë dhe i lehtë.

Mënyra më e re për të parë Instagramin privat të dikujt tjetër

Nuk është e vështirë të ndjekësh dikë që përdor aplikacionin social Instagram. Sidoqoftë, të jesh në gjendje të shohësh Instagramin privat të njerëzve të tjerë (si Stalk Instagram) nuk është një gjë e lehtë.

Sidoqoftë, ne do t'ju tregojmë disa mënyra se si mund të shikoni një llogari personale tipike në Instagram, në mënyrë që ta provoni pikërisht këtu!

Metoda 1: Çaktivizoni cilësimet e privatësisë në profil

si të shikoni llogaritë private në instagram

Hapi 1: Hyni në Instagram

Hapi 2: Zgjidhni Cilësimet -> Ndarje private

Hapi 3: Mbrojtja e të dhënave të llogarisë -> Joaktiv

Hapi 4: Rifresko llogarinë => Shfaq fotot private në Instagram

Pasi të keni mbaruar, do të mund të mbani gjurmët e informacionit të këtij përdoruesi të llogarisë më shpejt se zakonisht. Shumë e thjeshtë dhe e lehtë, apo jo?

Metoda 2: bëni miq për të parë Instagramin privat të njerëzve të tjerë

si të shikoni llogaritë private në instagram

Kur dëshironi të shihni llogarinë private të dikujt në Instagram. Sigurisht, “po” është një mënyrë mjaft e thjeshtë për t’i ndjekur çdo ditë.

Ashtu si me aplikacionin e rrjeteve sociale të Facebook, ne mund të shtypim butonin e miqve për të mbajtur gjurmët e të gjitha mesazheve që ata postojnë. Nëse mendoni se ka një mënyrë për të parë fotot në Instagram pa ndjekur, ju lutemi thoni "po", por nuk ka kuptim për të gjithë sepse:

  • Kostot e larta
  • Zbatim i ndërlikuar
  • Shkalla e ulët e suksesit

Pra, nëse bëjmë miq në Instagram, mund t'i kërkojmë ose t'i ndjekim çdo ditë. Ideale dhe e sigurt pa asnjë rrezik për llogarinë tuaj.

Metoda 3: Ju mund të shtoni foton tuaj të profilit ose ndjekësit, ndjekësit dhe postimet tuaja përmes faqes së internetit instazoom.mobi shih

Me instazoom JU mund të zmadhoni foton e profilit të çdo përdoruesi tjetër të Instagramit me definicion të lartë dhe ta shkarkoni falas.

si të shikoni llogaritë private në instagram

Epilogu

Së fundi do të doja Instazoom.mobi Ju paralajmërojmë se nuk ka asnjë mënyrë për të parë Instagramin privat të njerëzve të tjerë (jo i sigurt). Sepse mekanizmi i sigurisë së këtij rrjeti social është gjithashtu shumë i besueshëm. Prandaj, ne mund të optimizojmë plotësisht sigurinë më shpejt se zakonisht.

Nëse me vetëdije përdorni edhe kanale të tjera aksesi për të hyrë në llogaritë e njerëzve të tjerë, është e mundur që llogaria juaj të dëmtohet (bllokimi i llogarisë). Shpresojmë që shkëmbimet tona t'ju ndihmojnë të gjeni rrugën që është më e përshtatshme për ju. Faleminderit që lexuat!