Si të çaktivizoni instagram

Si të çaktivizoni, fshini përkohësisht dhe përgjithmonë llogarinë në Instagram - Neptun

Në ditët e sotme, varësia nga smartfonët është e vërtetë. Një nga arsyet e rritjes së përdorimit të telefonave janë aplikacionet e mediave sociale. Aplikacionet si Instagram, Snapchat, TikTok, YouTube janë shtytësit kryesorë për numrin tonë të lartë të shikimeve të ekranit në telefon. Ndonjëherë mund të jetë dërrmuese për përdoruesit. Nëse ju duhet pak kohë për t'u larguar nga Instagrami, mund ta çaktivizoni përkohësisht llogarinë tuaj. Si të çaktivizoni një llogari në Instagram.

Mund të përdorni gjithmonë Screen Time në iPhone dhe Android për të marrë një pushim nga varësia juaj ndaj mediave sociale ndaj ekranit të vogël. Por kjo nuk është një zgjidhje efektive. Me aplikacione si Instagram dhe Snapchat, kufiri ditor është shumë i lehtë për t'u anashkaluar.

si të çaktivizoni instagram

Çaktivizo llogarinë në Instagram

Zgjidhja ideale dhe e përhershme do të ishte çaktivizimi i llogarisë në Instagram. Nuk ka më reklama, nuk ka më të jetuar nga jetët e kota të ndikuesve të tjerë dhe mund të keni një kohë produktive për t'i bërë gjërat.

Përpara se të shkojmë më tej dhe të tregojmë se duhet të çaktivizoni llogarinë tuaj në Instagram, le të flasim për rezultatet e mundshme të migrimit.

>>>>> Më shumë këshilla për zmadhimin e fotove të përdoruesve në instazoom-Shikoni faqen e internetit

Çfarë ndodh kur çaktivizoni llogarinë tuaj në Instagram

Nëse çaktivizoni përkohësisht llogarinë tuaj, profili, fotot, komentet dhe pëlqimet tuaja do të fshihen derisa të riaktivizoni llogarinë tuaj duke u identifikuar përsëri.

Përveç kësaj, aftësia për të çaktivizuar llogaritë në Instagram është e disponueshme vetëm përmes aplikacionit të internetit në Instagram ose shfletuesit celular. Nuk mund të bëni të njëjtën gjë përmes aplikacionit Instagram në iPhone dhe Android.

si të çaktivizoni instagram
Sidoqoftë, mund të riaktivizoni lehtësisht një llogari të çaktivizuar duke u identifikuar përsëri duke përdorur aplikacionin celular Instagram.

Tani që e dini se çfarë ndodh pasi çaktivizoni llogarinë tuaj në Instagram, çaktivizoni atë nga uebi i desktopit në Instagram.

Çaktivizo llogarinë në Instagram

Në shembullin e mëposhtëm, ne po përdorim aplikacionin në internet të desktopit Instagram për të çaktivizuar llogarinë. Ju mund të bëni të njëjtat hapa në shfletuesin tuaj celular dhe të merrni të njëjtat rezultate në ekranin e vogël.

Nëse nuk ka më reklama, ju lutemi ndiqni këto hapa.

1. Hapni aplikacionin ueb Instagram në një shfletues desktop.

2. Hyni me detajet e llogarisë suaj në Instagram.

si të çaktivizoni instagram
 

3. Në faqen kryesore të Instagram, klikoni foton e profilit në krye dhe shkoni te settings.

si të çaktivizoni instagram
4. Zgjidhni në shiritin anësor të majtë ndrysho profilin nga.

si të çaktivizoni instagram
5. Klikoni në meny Çaktivizo përkohësisht modifikimin e profilit në llogarinë time. Ju arrini në Çaktivizo përkohësisht faqen e llogarisë.

si të çaktivizoni instagram
6. Zgjidhni një arsye për të çaktivizuar llogarinë tuaj në Instagram.

si të çaktivizoni instagram
Nëse shkoni për arsye si shqetësimet e privatësisë, Instagram ju jep udhëzime të ndryshme se si ta bëni llogarinë tuaj private (ne do ta arrijmë këtë më vonë në këtë postim), si të bllokoni këdo në Instagram, etj. Mund t'i shfletoni ato dhe të ndryshoni mendje po deshe deshe.

7. Për të vazhduar, futni përsëri fjalëkalimin dhe trokitni lehtë në fund Çaktivizo llogarinë përkohësisht.

si të çaktivizoni instagram
Shtypja e këtij butoni do të fshehë të gjitha fotot, komentet dhe pëlqimet. Siç u përmend më lart, gjithçka që duhet të bëni është të regjistroheni përsëri dhe të aktivizoni përsëri llogarinë.

Mos harroni, llogarinë tuaj në Instagram mund ta çaktivizoni vetëm një herë në javë.

Bëje llogarinë në Instagram private

Nëse qëllimi është të fshehni Instagramin nga të huajt, gjithmonë mund të përdorni veçorinë e privatësisë dhe të mbroni llogarinë tuaj nga ndjekësit.

Lajmi i mirë është se ju lehtë mund ta bëni private llogarinë tuaj në Instagram duke përdorur aplikacionet celulare. Ndiqni hapat e mëposhtëm.

1. Hapni Instagramin në telefonin tuaj.

2. A do te shkosh në llogarinë tuaj dhe trokitni lehtë mbi menunë e hamburgerit në krye.

3. Zgjidhni settings.

si të çaktivizoni instagram
4. Aktivizoni Llogaritë private nga Siguria e llogarisë - Menu.

si të çaktivizoni instagram
Kjo eshte. Që tani e tutje, të huajt nuk mund ta shohin më llogarinë.

Fshi llogarinë në Instagram

Kini kujdes kur përdorni këtë metodë. Do të fshijë përgjithmonë llogarinë në Instagram me të gjitha postimet, fotot, pëlqimet dhe komentet. Mund të rikrijoni llogarinë në Instagram me të njëjtin emër përdoruesi, por numri i ndjekësve do të fshihet së bashku me të gjitha të dhënat.

Përdoreni këtë metodë vetëm nëse po e hiqni plotësisht Instagramin nga jeta juaj.

1. Shkoni në Instagram në ueb dhe regjistrohuni me tuajin.

2. Shkoni te faqja e dedikuar Fshirja e llogarisë dhe zgjidhni arsyen e fshirjes së llogarisë.

si të çaktivizoni instagram
3. Jepni Futni përsëri fjalëkalimin dhe konfirmoni vendimin.

si të çaktivizoni instagram
Pas fshirjes së llogarisë suaj, keni deri në një muaj kohë për të ndryshuar mendje. Mund të ktheheni në Instagram, të identifikoheni përsëri dhe të rifitoni aksesin brenda 30 ditëve.

U krye: Çaktivizoni llogarinë tuaj në Instagram

Si një kompani e përgjegjshme e mediave sociale, Instagram ofron një sërë mënyrash për të mbrojtur, çaktivizuar dhe madje edhe fshirë llogaritë. Mendoni për rezultatet e mundshme për secilin opsion dhe përpiquni të hiqni zakonin e varësisë nga Instagram.