Si të fshini një llogari në Instagram

Si të çaktivizoni ose fshini llogarinë tuaj në Instagram

Instagrami (dhe mediat sociale në përgjithësi) mund të jetë një bekim dhe një mallkim. Me mbi 1 miliard përdorues, platforma e ndarjes së fotografive është një mënyrë e shkëlqyer për të vazhduar me atë që po bëjnë miqtë dhe të famshëm që ju duan. Por ndjenja sikur duhet të dokumentoni gjithçka që bëni mund të jetë e lodhshme dhe sulmi i momenteve "perfekte" nga jeta e të gjithëve mund të rrisë ankthin.

Nëse Instagram ndihet si një top dhe zinxhir, mund të mendoni të heqni qafe llogarinë tuaj. Ndiqni udhëzimet e mëposhtme për të çaktivizuar ose fshirë përkohësisht Instagramin. Nëse dëshironi të bëni një detoksifikimi të plotë të mediave sociale, udhëzimet tona se si të fshini TikTok dhe Snapchat janë gjithashtu këtu.

Vini re se pasi të jetë fshirë llogaria juaj, ky veprim nuk mund të zhbëhet. Të gjitha fotot dhe historiku i llogarisë suaj, duke përfshirë ndjekësit, pëlqimet dhe komentet, do të hiqen përgjithmonë dhe nuk do të jeni më në gjendje të identifikoheni me të njëjtin emër përdoruesi nëse krijoni një llogari tjetër.

Si të fshini një llogari në Instagram

 • 1. Hyni në llogarinë tuaj instagram.com nga një kompjuter ose shfletues celular. Fatkeqësisht, nuk mund ta fshini llogarinë tuaj nga aplikacioni Instagram.

si të fshini një llogari në instagram
 

si të fshini një llogari në instagram

 • 3. Në këtë faqe, zgjidhni një përgjigje nga menyja rënëse pranë "Pse po e fshini llogarinë tuaj?"
 • 4. Fusni përsëri fjalëkalimin tuaj.
 • 5. Klikoni në "Fshi përgjithmonë llogarinë time".

si të fshini një llogari në instagram

Nëse nuk jeni të sigurt për fshirjen e përhershme të gjithçkaje ose thjesht dëshironi të bëni një pushim nga rrjeti social, Instagram ofron një opsion çaktivizimi të përkohshëm. Kjo i lejon përdoruesit të çaktivizojnë llogarinë e tyre për një periudhë kohore dhe të kthehen në të më vonë. Kjo do të thotë që profili, fotot, videot, komentet dhe pëlqimet tuaja do të fshihen nga përdoruesit e tjerë ndërsa llogaria juaj është e çaktivizuar dhe të gjitha do të shfaqen përsëri nëse dëshironi ta riaktivizoni atë.

Mund të gjeni më shumë mënyra për të zmadhuar fotografitë e profilit në Instagram në instazoom.mobi

Si të çaktivizoni një llogari në Instagram

 • 1. Hyni në llogarinë tuaj nëpërmjet instagram.com një kompjuter ose shfletues celular. Fatkeqësisht, nuk mund ta çaktivizoni llogarinë tuaj përmes aplikacionit Instagram.

si të fshini një llogari në instagram

 • 2. Klikoni ikonën e njerëzve në këndin e sipërm djathtas për të hyrë në profilin tuaj.

si të fshini një llogari në instagram

 • 3. Klikoni në "Ndrysho profilin".

si të fshini një llogari në instagram

 • 4. Lëvizni në fund të faqes dhe klikoni "Çaktivizo përkohësisht llogarinë time" në këndin e poshtëm majtas.

si të fshini një llogari në instagram

 • 5. Në këtë faqe, zgjidhni një përgjigje nga menyja rënëse nën "Pse po çaktivizoni llogarinë tuaj?"

si të fshini një llogari në instagram

 • 6. Futni fjalëkalimin tuaj.
 • 7. Pasi të keni futur fjalëkalimin tuaj, do të shfaqet butoni “Çaktivizo përkohësisht llogarinë”.

si të fshini një llogari në instagram

Klikoni mbi të dhe llogaria juaj do të çaktivizohet derisa ta aktivizoni përsëri. Mund të duhen disa orë që kjo të hyjë në fuqi.