Si të rritni ndjekësit në Instagram

Rritja e ndjekësve në Instagram me hak nuk do të rrisë ndjekësit e vërtetë. Në të njëjtën kohë, llogaria nënvlerësohet nga insta dhe ekziston rreziku i humbjes së llogarisë. Pra, nëse doni të rrisni në mënyrë efektive numrin e ndjekësve në Instagram, mund t'i referoheni mënyrave të mëposhtme.

Cilët janë ndjekësit në Instagram?

Nëse keni nevojë të gjeni miq në Facebook për të parë informacionin e fotografive dhe postimet në faqen personale të dikujt, në Instagram duhet të klikoni butonin "Follow" në llogarinë e tyre në Instagram për t'u lidhur me një person. Çdo ndjekës llogaritet si ndjekës. Sa herë që përditësoni profilin tuaj, postoni një foto ose video të re, ndjekësit tuaj mund ta shohin dhe të ndërveprojnë me postimin. Nëse dëshironi të shihni informacionin e ndjekësve tuaj, duhet gjithashtu të klikoni "Ndiq" për t'u kthyer në llogarinë e tyre në Instagram. Numri i ndjekësve për një Faqe në Instagram është i pakufizuar, kështu që ju mund të ndiqni sa më shumë njerëz që dëshironi.

Si të rritni ndjekësit në Instagram

Si të rritni ndjekësit në Instagram pa hakerim

1. Optimizo llogarinë në Instagram

Faqja juaj në Instagram është një përfaqësim i personalitetit dhe personalitetit tuaj. Prandaj, për të tërhequr më shumë ndjekës, duhet ta optimizoni atë për të qenë më tërheqës. Këtu janë disa kritere të thjeshta për t'u siguruar.

– Emri i llogarisë nuk duhet të jetë shumë i gjatë dhe të përmbajë karaktere speciale komplekse. Kjo është e mirë që përdoruesit të gjejnë saktësisht llogarinë tuaj.

- Avatarët duhet të jenë perceptues dhe të tregojnë cilësitë e tyre

– Duhet të ketë një përshkrim të shkurtër për të krijuar simpati për përdoruesit.

- Jepini prioritet postimit të llogarisë në mënyrë që përdoruesit e Insta të mund ta shohin lehtësisht përmbajtjen në faqen Insta përpara se të shtypni ndjekjen. Aktualisht, Instagram i lejon përdoruesit të bëjnë llogaritë e tyre private. Nëse dikush dëshiron të ndjekë, duhet të dërgojë një kërkesë dhe të konfirmohet. Nëse doni të rritni shpejt ndjekësit tuaj, mënyra më e mirë është të bëni publike llogarinë tuaj.

2. Krijoni përmbajtje cilësore

Përdoruesit e Insta-s kanë mentalitetin që të shkojnë në Instagram për të argëtuar dhe përditësuar imazhe të reja të njerëzve që ndjekin. Prandaj, përmbajtja është vlera thelbësore për të mbajtur ndjekësit. Ju duhet të investoni në imazhe dhe video të bukura, argëtuese. Në të njëjtën kohë, duhet të postoni linja statusi qesharake dhe tërheqëse. Ndonjëherë ata nuk do të bien pas fotos, por do të pëlqejnë diçiturën mbresëlënëse. Pasi të krijoni simpati midis përdoruesve, do të jetë më e lehtë për ta të klikojnë ndjekin.

Shënim: Fotot e postuara në Insta duhet të kenë madhësinë e duhur prej 1080x1080 pikselësh në një raport 1:1 për të shfaqur imazhin më të plotë dhe më të bukur.

Për më tepër, nëse përmbajtja është shumë virale, ka shumë faqe në Facebook që mund të ripostojnë përmbajtjen tuaj. Kjo do të bëjë që llogaria juaj në Instagram të arrijë më shumë njerëz dhe të rrisë më mirë ndjekësit tuaj.

3. Postoni histori në Instagram

Postimi i shumë fotove në faqen tuaj personale do t'i "mbyt" shikuesit. Ju duhet të postoni më shumë foto dhe përmbajtje në Story Insta. Në atë pikë, përdoruesit do të jenë më të interesuar të shikojnë. Aktualisht, Story Insta ka gjithashtu shumë filtra të bukur, një larmi formash postimi, si dhe mundësinë për të zgjedhur muzikën për të shoqëruar artikullin. Kjo do ta bëjë përmbajtjen e historisë më të gjallë dhe tërheqëse për përdoruesit e Instagramit.

4. Zgjidhni një kohë të arsyeshme rezervimi

Instagram ka një bazë përdoruesish më të vogël se Facebook dhe ata janë më aktivë vetëm në mëngjes herët dhe në mbrëmje pas punës. Prandaj, duhet t'i përdorni mirë këto dy dritare kohore. Oraret e pikut me më shumë përdorues të Instagramit janë nga ora 6:7-21:23 dhe XNUMX:XNUMX-XNUMX:XNUMX. Në këtë pikë, psikologjia e përdoruesit është më komode, ndaj është më e “lehtë” të shikosh përmbajtjen në Instagram. Nëse përmbajtja është bindëse dhe e rëndësishme për grupin e njerëzve që po përpiqeni të synoni, mund të rrisni numrin e ndjekësve tuaj shumë shpejt gjatë këtyre periudhave.

5. Përfshini hashtags në postime kur postoni

Instagram lejon që përmbajtjet për të njëjtën temë të shfaqen përmes hashtags të futur në postime. Ju gjithashtu duhet të përfitoni nga këto tendenca #hashtag kur postoni. Vini re se duhet të zgjidhni hashtags që përputhen me përmbajtjen e imazhit të shfaqur.

6. Lidhni llogarinë tuaj në Insta me rrjetet e tjera sociale

Në ditët e sotme një person mund të përdorë shumë llogari të ndryshme të mediave sociale. Miqtë tuaj mund të dinë profilin tuaj në Facebook, por jo llogarinë tuaj në Insta, kështu që ata nuk mund t'ju ndjekin. Pra, nëse doni të tërheqni ndjekës për Instagram, duhet të vendosni lidhjen në Instagram në përshkrimin e llogarive të tjera të rrjeteve sociale. Për shembull, facebook, youtube ose zalo,… Sidomos nëse keni një blog personal ose faqe interneti, duhet të futni gjithashtu një llogari për të tërhequr përdoruesit nga google. Nëse klientët kanë kërkuar informacion në Google, kjo do të thotë se ata janë të interesuar për përmbajtjen, duke e bërë më të lehtë gjurmimin e posterit.

Si të rritni ndjekësit në Instagram

7. Bashkëpunoni me llogari me shumë ndjekës

Postimi i fotove të të famshëmve ose njerëzve me më shumë ndjekës është një mënyrë e zgjuar për të bërë të njohur faqen tuaj në Instagram. Atëherë njerëzit që tashmë janë të interesuar për personazhin e famshëm do të jenë më të interesuar për ju dhe do t'ju ndjekin më shumë. Aktualisht, Instagram ka gjithashtu një modalitet të sugjeruar që mund ta ndiqni nëse keni një mik të përbashkët. Pra, kjo është shumë e dobishme për zhvillimin e llogarisë suaj në Instagram. Kjo është padyshim e pamundur kur përdorni hack si Insta

>>> Shihni më shumë mjete për zmadhimin e profilit në Instagram: https://instazoom.mobi/

8. Ndërveproni rregullisht me përdoruesit në insta

Rritja e ndjekësve në Facebook nuk fokusohet vetëm në marrjen e ndjekësve të rinj, por edhe në kujdesin për ata që tashmë po ndjekin. Pra, duhet të kujdeseni edhe për ndërveprimin, komentimin dhe përmendjen e ndjekësve tuaj. Atëherë çdo ndjekës është një kanal për të promovuar faqen tuaj personale në Instagram. Tërheqin një numër të madh ndjekësish nga miqtë dhe të njohurit e tyre.

9. Kujdesuni për komentet në llogaritë e të famshmëve

Një njeri i famshëm është dikush që ka ndërtuar një markë të suksesshme personale në Instagram dhe ka një numër të madh ndjekësish. Fakti që komentoni shpesh dhe keni komentet kryesore të shumë njerëzve që janë të interesuar për këto llogari do të tërheqë vëmendjen e përdoruesve të Instagramit. Atëherë numri i njerëzve që njihni do të jetë më i madh dhe gjithashtu do të jetë më e lehtë të rrisni numrin e ndjekësve.

Sidoqoftë, duhet të komentoni me zgjuarsi dhe edukatë dhe të shmangni shumë spam-et. Kjo do të gjenerojë pakënaqësi nga përdoruesit dhe gjurmimi është kundërproduktiv.

Më sipër janë mënyrat për të rritur ndjekësit në Instagram në mënyrë efektive dhe plotësisht falas. Nuk ju kushton asgjë të hakoni pëlqimet në Instagram ose të shfaqni reklama. Nëse thjesht hulumtoni me mjeshtëri psikologjinë e përdoruesve dhe krijoni përmbajtje mahnitëse, mund të fitoni shumë më tepër ndjekës.

Përfitimet kur llogaria në Insta ka shumë ndjekës

Ndiqni Instagram përfaqëson numrin e njerëzve të interesuar dhe që ndjekin llogarinë tuaj. Shumë njerëz janë bërë insta të nxehta për shkak të numrit të madh të ndjekësve. Aktualisht, pronari i llogarisë më të ndjekur në Instagram është këngëtari Son Tung MTP me 6,2 milionë ndjekës. Ky numër vazhdon të rritet me shpejtësi. Zotërimi i një llogarie në Instagram me një milion ndjekës vjen me shumë përfitime si më poshtë.

1. Bëni një markë më të mirë personale dhe biznesi

Kur ka shumë ndjekës, mbajtësit e llogarive në Instagram do të lënë një përshtypje personale të markës tek përdoruesit. Sidomos nëse biznesi ka një llogari në Instagram me shumë ndjekës, ai do të arrijë më shumë klientë. Krijoni mundësi për të rritur shitjet.

2. Më e lehtë për të bërë biznes dhe për të shitur

Nga një markë që ka ndërtuar një llogari në Insta, do të jetë më e lehtë për t'u shitur për shkak të besimit të klientëve. Përdoruesit kanë një mentalitet të turmës, ndaj vlerësojnë llogaritë me shumë ndjekës për të pasur prestigj më të lartë.

3. Krijoni mundësi për të fituar para në Instagram

Nëse nuk doni të filloni biznesin tuaj duke ndërtuar një faqe në Instagram me shumë ndjekës, ka shumë mënyra të tjera për të fituar para përmes bashkëpunimeve në reklamat e markave. Kjo gjeneron edhe të ardhura shumë të larta përmes faqes në Instagram. Kjo është një formë shumë e njohur për të fituar para përmes marketingut të filialeve.

Epilogu

Ky është informacion i rëndësishëm dhe i dobishëm për individët dhe bizneset që janë seriozë për të investuar në Instagram. Suksese të gjithëve që aplikojnë.