Softueri më efektiv për mbështetjen e shitjeve në Facebook

Aktualisht, shitja online është bërë shumë e popullarizuar, veçanërisht shitja përmes rrjetit social Facebook, por për të shitur në mënyrë efektive, jo vetëm që duhet të punojmë shumë për të postuar shitjet, por gjithashtu kemi nevojë për softuer mbështetës ose mjete të nevojshme të shitjes për të kursyer kohë. për të kursyer si dhe për të rritur numrin e porosive dhe për të mbajtur reputacionin shpejt dhe në mënyrë efektive. Në këtë artikull, ne prezantojmë disa nga softuerët më të njohur të mbështetjes së shitjeve në Facebook, për të cilët shumë njerëz janë të interesuar, duke shpresuar t'ju ndihmojnë ta përdorni me lehtësi dhe të shisni më shumë produkte.
>>> Uebfaqe për të shkarkuar foto me cilësi të lartë në Instagram: https://instazoom.mobi/

Pasi të keni bërë biznes në epokën 4.0, është e pamundur të mos bëni biznes online në faqet e internetit, Facebook. Në mënyrë që ju të menaxhoni porositë, të kujdeseni për klientët dhe të parandaloni që konkurrentët të vjedhin porositë, ju duhet të përdorni taktika, duke përfshirë përdorimin e softuerit të aktivizimit të shitjeve të faqeve Fan të Facebook.

Ka shumë softuer të shitur në Facebook për t'ju ndihmuar të gjeni klientët, të krijoni një listë të klientëve të mundshëm dhe ka gjithashtu mjete për të ndihmuar me menaxhimin e mesazheve, menaxhimin e faqeve të fansave ose vetë-përgjigjjen. Ju lutemi shikoni disa nga softuerët e nxehtë të Ndihmës së Shitjeve në Facebook që shumë njerëz e duan dhe zgjedhin më poshtë.

Softuer efektiv i mbështetjes së shitjeve në Facebook

1. Kodoni:  Software për të menaxhuar faqet e fansave, inbox, komentet në facebook

Sot, kur i referohemi softuerit efektiv të menaxhimit të faqeve të fansave në Facebook, është e pamundur të mos përmendim softuerin Codon. Nëse dëshironi të rrisni shitjet, të tërheqni klientët, të rrisni ndërgjegjësimin për markën tuaj dhe të zgjidhni problemet tuaja të menaxhimit të shitjeve në Facebook, mund të mbështeteni në softuerin Codon për t'ju ndihmuar. Ky softuer vlerësohet nga klientët për veçoritë e tij superiore si fshehja automatike dhe përgjigjja ndaj komenteve, dërgimi automatik i kutisë hyrëse kur klientët komentojnë dhe etiketojnë, dhe klasifikon në mënyrë efektive klientët. Përveç kësaj, softueri Codon ka gjithashtu aftësinë për të gjeneruar statistika mbi shitjet dhe rritjen; menaxhimit të inventarit; Krijoni porosi dhe dërgoni fatura në chat.

Ndërfaqja e Codon.vn është e përshtatshme për përdoruesit dhe e lehtë për t'u përdorur. Me vetëm pak minuta për t'u mësuar, mund ta përdorni lehtësisht këtë softuer të mbështetjes së shitjeve në internet në Facebook.

Softueri më efektiv për mbështetjen e shitjeve në Facebook

Softueri më efektiv për mbështetjen e shitjeve në Facebook

Arsyet për të përdorur Codon.vn për të menaxhuar faqet e fansave:

- Fshih komentet, mbledh mesazhe jashtëzakonisht shpejt:  Ky mjet mbështetës i faqeve të fansave në Facebook konsolidon mesazhet dhe komentet e klientëve në faqet tuaja të fansave në një ndërfaqe të vetme që mund ta menaxhoni lehtësisht. Përveç kësaj, sapo një klient komenton një porosi, Codon.vn gjithmonë do ta fshehë këtë koment për të shmangur që kundërshtari t'i vjedhë klientët tuaj. Në të njëjtën kohë, codon.vn do të shfaqë një mesazh të plotë për t'ju ndihmuar të kontrolloni nga afër porositë e klientëve dhe të shmangni mungesat dhe lëshimet e porosive.

-  Klienti potencial Filtri: Codon.vn ka një veçori të filtrimit të numrave të telefonit, në mënyrë që të mund të udhëhiqni dhe këshilloni në mënyrë aktive klientët e mundshëm në mënyrë që klientët të mund të blejnë rregullisht. Gjithashtu ruan historinë e klientëve kur vijnë në dyqanin tuaj për t'ju ndihmuar të identifikoni se kush kërkon të blejë dhe kështu të zhvilloni strategji të përshtatshme marketingu.

 Komunikimi, biseda, klientët, porositë:  Shumica prej jush në biznesin online do të dëshironin të kishin një depo shkencore të të dhënave të klientit për menaxhim të lehtë dhe efektiv. Codon.vn lindi për të zgjidhur këtë nevojë. Me codon.vn mund të bisedoni me klientët dhe në të njëjtën kohë të krijoni porosi në dritaren e bisedës. Përfitimi i softuerit Codon është se ai integrohet me transportuesit dhe shpërndarjen, duke ju lejuar të shkurtoni dhe thjeshtoni procesin e shitjes për klientët tuaj.

Raportet e performancës së biznesit dhe rishikimet e punonjësve : Codon.vn përditëson rregullisht performancën e dyqanit, raporte të detajuara mbi shitjet dhe fitimet, përditëson vazhdimisht numrin e ndërveprimeve në faqen e fansave... për ju. ju ndihmon të dini se cilët artikuj po shiten mirë dhe të shfaqeni në kohë me strategji biznesi efektive për marrëveshje më të mira. Përveç kësaj, ju mund të përdorni kodon.vn për të gjurmuar se cilët punonjës janë duke bërë punë të mirë dhe cilët punë të keqe.

 Komentet/Inbox Synthesize: Codon.vn ju lejon të konsolidoni të gjitha komentet/kutitë e klientëve nga shumë fansa të ndryshëm në një ndërfaqe të vetme për menaxhim të lehtë.

-  Mund ta përdorni falas për 30 ditë,  përpara se të vendosni të blini këtë softuer mbështetës të shitjeve në Facebook. Me siguri do të keni një përvojë të shkëlqyer me softuerin Codon.vn.

Aktualisht, çmimi i përdorimit të softuerit Codon.vn është i ndarë në shumë paketa si Start, Sandard, Premium me afat 3 muaj, 6 muaj, 12 muaj, kështu që ju mund të zgjidhni paketën përkatëse të kostos. Me vetëm kosto të arsyeshme për paketë, tashmë mund të përdorni Codon.vn me shumë veçori të dobishme, përvojë efektive dhe të shpejtë të shitjes në internet, duke kursyer kohë dhe kosto të punësimit.

2. Sapo GO – Software Online Sales Management në Facebook dhe Bursat

Sapo është një emër i njohur në fushën e softuerit të menaxhimit të shitjeve, i zgjedhur nga shumë pronarë dhe biznese gjermane të dyqaneve. Nëse shet në kanale online si Facebook, katet e tregtisë elektronike (Shopee, Lazada, Sendo…) atëherë Sapo GO është softueri i krijuar posaçërisht për ju. Sapo GO konsiderohet të jetë një softuer shumë i përshtatshëm dhe i lehtë për t'u përdorur për menaxhimin e shitjeve në internet me funksionim të qetë dhe shumë karakteristika të jashtëzakonshme.

Disa specifika të Sapo GO mund të quhen si:

– Mbledhja e të gjitha komenteve dhe inbox-eve në një ekran për ta bërë konsultimin dhe përfundimin e porosive më të përshtatshëm dhe më të shpejtë, duke shmangur mbivendosjen ose lëshimin e klientëve.

– A keni hasur ndonjëherë në një situatë ku askush nuk ishte në faqen e fansave gjatë pushimit dhe ju humbën rastësisht klientët që hynë në chat ose komentuan në nevojë për këshilla në atë kohë? Me Sapo GO mund të krijoni skripte të automatizuara të përgjigjeve të komenteve/kutisë hyrëse që janë gjithmonë gati për t'u shërbyer klientëve pa shpenzuar burime.

– Sapo GO ka avantazhin e menaxhimit shumë efektiv të inventarit, ka të dhëna specifike për të ditur se cilët artikuj janë të disponueshëm, cilët artikuj janë jashtë stokit dhe për të bërë porositë shpejt.

– Sapo GO lidhet drejtpërdrejt në sistem me njësi transporti si GHTK, GHN, Viettel Post, AhaMove, GrabExpress, Sapo Express… Ju ndihmon të krahasoni çmimet e anijeve, të telefononi anijet dhe të dërgoni porositë shpejt me vetëm disa klikime. Në të njëjtën kohë, fluksi i parasë dhe borxhi i transportit mund të kontrollohen automatikisht në softuer.

– Nëse shisni nëpërmjet transmetimit të drejtpërdrejtë, atëherë urime, ka pak softuer në treg që mbështet menaxhimin e mirë të aksioneve dhe shumëkanalet nga Facebook dhe platformat e tregtisë elektronike, por gjithashtu mbështet transmetimin e drejtpërdrejtë si Sapo GO. Ky softuer është në gjendje të kapë automatikisht informacionin e klientit dhe të krijojë porosi, t'u dërgojë komente klientëve kur porositë të përfundojnë me sukses dhe të raportojë me saktësi efektivitetin e çdo transmetimi të drejtpërdrejtë.

– Në veçanti, Sapo GO ofron një zgjidhje që mund të menaxhojë të gjitha llogaritë e shitjeve në të njëjtën kohë, të lidhë shumë faqe fansash dhe shumë stendime në shkëmbime, të kontrollojë të dhënat për secilën llogari, të menaxhojë inventarin, porositë, klientët...

– Nuk ka nevojë të jeni prezent në dyqan, kudo që të jeni, mund të kuptoni situatën e dyqanit për të marrë vendime të shpejta përmes raporteve të detajuara dhe intuitive mbi fitimet me kalimin e kohës sipas statusit, efikasitetit të punës së secilit punonjës dhe vlerësoni numrin e mallrave shitur, importuar, inventar...

Një softuer me shumë veçori të dobishme dhe praktike, por kostoja e përdorimit të Sapo GO është shumë e përballueshme. Kjo është edhe arsyeja pse shumë dyqane zgjedhin Sapo GO. Gjithashtu, Sapo GO ofron një paketë falas 15-ditore plot funksione për t'u provuar përpara se të blini. Të dëgjosh njëqind nuk është e barabartë me shikimin, provoje për të parë nëse i përshtatet nevojave tuaja apo jo.

3. Facebook i thjeshtë:  Software për të mbështetur shitjet online në profilet e Facebook

Ky është një softuer me shumë veçori të jashtëzakonshme dhe të dobishme për shitje në Facebook, funksione bazë si lidhja automatike e klientëve të mundshëm, dërgimi i kutive hyrëse dhe kujdesi për klientët, filtrimi, miqtë nuk ndërveprojnë, mbështetje për menaxhimin e postimeve në shumë llogari. Filtro dhe hiqni perspektivat ndërsa krijoni miq të plotë.

Përveç kësaj, softueri i thjeshtë Facebook sjell gjithashtu përfitime të mëdha për shitësit në internet, si p.sh.

- Krijo një profil të plotë prej 5000 miqsh lehtësisht dhe shpejt
- Kujdesuni për klientët dhe ndërveproni me ta automatikisht
- Lidhu me shumë klientë falas
– Ndërtoni një markë personale, shitja bëhet e lehtë –
Kurseni kohë maksimale dhe përmirësoni efikasitetin e punës.

4. Përmbajtja Autovirale: Përmbajtja  softuer menaxhimi në faqen e fansave

Softueri i përmbajtjes autovirale është softueri i zgjedhur nga shumë shitës online. Kur përdorni këtë softuer, kërkohet vetëm 1 klikim për të vendosur kohën dhe postimi në faqe do të rritet në masë sa të dëshironi. Ose mund të gjeni lehtësisht përmbajtje nga faqet e tjera të internetit për të rifreskuar informacionin dhe për të përmirësuar përmbajtjen tuaj në mënyrë më efektive, gjithashtu mund të fshini lehtësisht çdo përmbajtje gjithashtu.

Softueri ka përparësitë e mëposhtme themelore:

- Menaxhoni të gjitha postimet në Facebook me vetëm 1 klik
– Gjeni përmbajtje të re për faqen e fansave shpejt dhe lehtë.
– Mund ta vendosni orarin në javë ose muaj sipas dëshirës tuaj.
- Rritni lehtësisht efikasitetin e punës dhe zvogëloni kohën e përmbajtjes për postimet për të krijuar profesionalizëm në shitje.

5. Mbjellje e lehtë:  Software për të rritur komentet/pëlqimet për artikujt falas.

Shumë njerëz zgjedhin këtë softuer Simple Seding sepse është një softuer falas që mbështet në mënyrë efektive procesin e shitjes në internet. Komentimi dhe pëlqimi automatik i përmbajtjes së disponueshme ndihmon për të shtyrë postimin dhe për të krijuar vëmendje më të mirë për blerësit. Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të fshini lehtësisht përmbajtje të tjera sipas dëshirës tuaj.

Softueri i thjeshtë mbjellës ka përfitime themelore si:

– Rritni numrin e ndërveprimeve të shitjeve, bëni artikujt tuaj më të dukshëm, veçanërisht ndërtoni besimin për blerësit.
– Komentet falas ju ndihmojnë gjithashtu të ndërtoni një markë personale relativisht të mirë
– Softueri që ndihmon klientët tuaj t'u kushtojnë më shumë vëmendje produkteve tuaja dhe të frymëzojnë besimin, i bën shitjet më efektive.
- Ky është gjithashtu një aplikacion që garanton sigurinë e llogarisë suaj, në mënyrë që të jeni të sigurt për ta përdorur atë.

6. Haravan Side Software

Nëse po pyesni nëse duhet të zgjidhni një softuer mbështetës të shitjeve në Facebook, softueri i faqeve Haravan është gjithashtu një nga softuerët që përdorin shumë njerëz. Me këtë softuer, ai mbështet dhe është një zgjidhje për të kontrolluar komentet/inboxet, për të fshehur komentet në faqen e fansave, për të thjeshtuar punën me temat dhe për të kujtuar statusin profesional të klientit. Ky softuer përdoret si në Zalo ashtu edhe në Facebook dhe për këtë arsye e mbështet shumë mirë procesin e shitjes.

7. Softueri Chatbot "Chatfuel"

Ky është një mjet i përdorur nga shumë njerëz. Ky softuer do të bëjë që mesazhet të dërgohen automatikisht te shumica e atyre që janë filtruar dhe instaluar në faqen e tifozëve. Thjesht duhet të mendoni për informacionin e nxehtë që godet psikologjinë e përdoruesit dhe softueri do t'ju ndihmojë ta dërgoni atë. Për shembull, promovimet ose bonuset patjetër do t'ju ndihmojnë të tërheqni klientët më të mirë. Ju lutemi provoni të merrni dhe përdorni këtë softuer.

> Shihni gjithashtu faqen e ndërruesit të shkronjave: https://instazoom.mobi/instagram-schrift/

 

Software falas për reklamat në Facebook

Së bashku me softuerin për aktivizimin e shitjeve, softueri reklamues gjithashtu kontribuon shumë në procesin tuaj të shitjeve, këtu janë disa softuer që mund t'i eksploroni dhe aplikoni në procesin tuaj të shitjes.

1. Puziness Chatbot

Softueri Chatbot Puziness është një produkt që përdoret si një mjet për menaxhimin e faqeve të fansave dhe mund të jetë i disponueshëm XNUMX/XNUMX. Inteligjenca e softuerit varet gjithashtu nga kreativiteti dhe përpjekja e çdo personi. Puziness gjithashtu mund t'u përgjigjet klientëve si një shitës që klientët mezi mund ta njohin. Ky aplikacion softuerësh do të krijojë patjetër diçka të re dhe do t'ju kursejë kohë në shitje.

Përveç kësaj, softueri gjithashtu mbështet përgjigjen ndaj komenteve, mbledhjen e informacionit të mundshëm të klientit dhe kujdesin e automatizuar ndaj klientit. Prandaj, kompanitë ose markat e shitjes me pakicë gjithashtu marrin reagime pozitive nga klientët gjatë përdorimit të këtij softueri dhe i bëjnë klientët më të kënaqur.

2. ICkliko

Softueri iClick është një mjet mbështetës për reklamim dhe shitje në Facebook. Ky softuer do t'ju ndihmojë gjithashtu të kurseni kohë pasi do të kurseni edhe më shumë kohë duke shfletuar automatikisht me këtë shfletues. iClick gjithashtu rrit automatikisht pëlqimet, shton komentet, poston dhe shpërndan automatikisht ose miqësohet automatikisht me klientët potencial. Kjo është gjithashtu një strategji marketingu 0 dong nëse kompanitë dinë të përfitojnë prej saj, kursen kostot dhe shet në mënyrë shumë efektive.

3.Xface

Xface konsiderohet gjithashtu si softueri më i mirë i marketingut në Facebook. Jo vetëm konfigurimi i llogarive të përdoruesve, por ky softuer gjithashtu mbështet zhvillimin dhe ndërtimin e faqeve efektive të fansave. Shumica e programeve softuerike që përdorin këtë softuer maksimizojnë përmbajtjen në faqe, krijojnë ftesa për të pëlqyer dhe pëlqyer artikullin në mënyrë që artikulli të afrohet më shumë me klientët.

4. Reklamim me shumicë në Facebook

Ky është softueri reklamues në FB që luan një rol të rëndësishëm në mbështetjen e procesit më efektiv të promovimit dhe shitjes së produktit. Promovimi masiv në Facebook ka veçori të veçanta dhe të reja që ndihmojnë procesin e shitjeve dhe promovimit dhe rritin automatikisht pëlqimet për të arritur efikasitet të lartë. Përveç kësaj, ky softuer ka edhe funksionin e dërgimit të mesazheve për të ftuar automatikisht miqtë për të marrë pjesë në ngjarje dhe ngjarje… shumë përfitime që mund t'i mësoni dhe zbatoni së bashku për të marrë efektin më të mirë të shitjeve. .

5. Fplus

Softueri Facebook Fplus vlerësohet gjithashtu shumë si një aplikacion i dobishëm për tregtarët për shkak të efikasitetit të tij të lartë. Me veçori bazë si postimi automatik, komentimi automatik, dërgimi automatik i mesazheve, gjetja e miqve... Me siguri softueri Facebook Fplus do t'ju ndihmojë të menaxhoni faqen tuaj dhe ta shisni atë në mënyrën më efektive.

Në fakt, për ju që keni bërë biznes online për një kohë të gjatë, koha është vërtet e rëndësishme, kështu që ne gjithmonë duhet të optimizojmë gjithçka dhe të kemi më shumë kohë, mundësia për të shitur më shumë produkte është rritur gjithnjë e më shumë. Prandaj, softueri na ndihmon të kemi më shumë kohë të lirë ose të eliminojmë të gjitha operacionet normale manuale që zgjasin disa orë në ditë, kur softueri është i disponueshëm koha reduktohet në vetëm disa orë. Ky është gjithashtu një faktor i rëndësishëm për t'ju ndihmuar të zgjidhni me lehtësi softuerin më të dobishëm të shitjeve për ju.

Mënyra efektive për të shitur në Facebook

Shitja online në Facebook konsiderohet një kanal shumë i mirë shitjesh, por duhet të kemi edhe taktikat e duhura për të marrë rezultatet e pritura, le t'i referohemi më poshtë disa nga shitjet efektive në Facebook.

Forma e duhur e shitjes

Ky është faktori i parë që shitësit online duhet t'i kushtojnë vëmendje, të cilët artikuj mund të bëhen shpejt përsëri të njohur dhe t'i kthejnë klientët e vjetër në klientë besnikë.

Mos abuzoni me mjetet e shitjes

Përdorimi i softuerit dhe marrja e shumë informacioneve për klientët tuaj nuk do të thotë se mund ta përfundoni porosinë, kështu që ju duhet të keni strategji të reja biznesi që nuk varen shumë nga mjeti dhe sigurohuni që t'u jepni klientëve besimin më të mirë .

respekt nga klientët tuaj

Ka shumë klientë që janë të mërzitur nga mënyra se si shumë njerëz shesin në internet, etiketa e emrit në postimet e shitjeve ose mesazhet e padëshiruara. Ju duhet të demonstroni profesionalizmin tuaj, të respektoni të gjithë klientët, të dini se si të tërheqni blerës dhe të mos shqetësoni apo ndikoni të tjerët.

Klasifikimi i zonave të klientëve të mundshëm

Ka shumë softuer të nxehtë për aktivizimin e shitjeve në Facebook që klientët e mundshëm mund t'i gjejnë për t'i krijuar dhe mësuar t'i përdorni, dhe me një kosto sa më të ulët që të jetë e mundur, sepse shpërdorimi nuk çon në sukses. Mos nxitoni të gjeni zgjidhjen më të mirë për ju.

Përmbajtje tërheqëse reklamuese

Shitja në internet duhet të përqendrohet në përmbajtjen thelbësore siç janë imazhet e artikujve, si dhe informacionet dhe çmimet e produktit. Shumica e artikujve të shitjes duhet të tërheqin dhe të emocionojnë lexuesit, duke rrënjosur kështu besimin dhe ndërtimin e markës së tyre unike.

Më sipër janë disa softuer efektiv të asistencës së shitjeve në Facebook, të cilëve mund t'i referoheni, zgjidhni dhe aplikoni për nevojat tuaja më të mira të punës. Në veçanti, ka shumë softuer të tjerë të dobishëm të cilëve mund t'u referoheni si p.sh. B. Softueri i menaxhimit të shitjeve, përmes këtij softueri, menaxhimi dhe shitjet bëhen më të lehtat dhe më efektivet. Me këtë listë të softuerit të menaxhimit të shitjeve, me siguri do të bëni zgjedhjen më të përshtatshme.