Sarat Paké

Ku ngagunakeun situs wéb kami, anjeun nyatakeun yén anjeun satuju kana sarat sareng kaayaan ieu. Mangga baca eta taliti tur pastikeun Anjeun taat ka aranjeunna.

Ringkesan:

1. Éta légal ngagunakeun ramatloka urang.

2. Niron bahan hak ciptana teu diwenangkeun.

3. Teu beunang ngaliwat instazoom.mobi nyebarkeun file diundeur.

4. Ngan anjeun boga hak ngagunakeun éta pikeun kaperluan pribadi.

5. Kami henteu ngarékam naon anu lumangsung dina server kami.

6. Kami henteu nyimpen file dina server kami salamina.

7. Paménta pikeun undeuran dilakukeun ku pangguna sorangan, sapertos dina DMCA (Act Digital Millenium Copyright) digambarkeun.

Sarat Pamakéan lengkep:

Upami anjeun instazoom.mobi ngagunakeun atawa dina instazoom.mobi aksés, anjeun satuju kana watesan pamakéan instazoom.mobi sakumaha diatur dina dokumén ieu. Anjeun teu otorisasi instazoom.mobi atanapi nganggo jasana upami anjeun henteu nampi syarat ieu.

Anjeun ngaku yén perusahaan tiasa ngirim apdet ka syarat-syarat pamakean ieu iraha waé sareng tanpa masihan alesan. Anjeun oge satuju kabeungkeut ku parobahan kahareup kana Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu pas aranjeunna dipasang dina website.

Upami anjeun henteu satuju kana salah sahiji syarat pamakean ieu, idin anjeun bakal otomatis kadaluwarsa upami anjeun ngalanggar salah sahiji kaayaanana. Dina kawijaksanaan tina instazoom.mobi lisénsi ieu bisa terminated iraha wae jeung tanpa méré alesan.

Kaca ieu panungtungan diropéa dina 1 Januari 2014.

Pamakéan file log

Kami henteu ngarékam alamat IP atanapi data pangguna ti sémah urang. Kami nganggo Google Analytics pikeun ningali sabaraha jalma nganjang halaman wéb kami. http://www.google.com/analytics/tos.html

Mitra iklan

Kami nganggo jasa iklan pihak katilu pikeun ngiklankeun instazoom.mobi Pikeun mintonkeun iklan. Sababaraha jasa pariwara ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng beacon wéb nalika aranjeunna ngiklankeun dina halaman wéb kami, anu ngirim inpormasi ngeunaan anjeun ka pangiklan. Ieu diperlukeun pikeun némbongkeun Anjeun advertisements dina basa anjeun sorangan. Baca leuwih seueur tentang jasa maranéhanana dina website maranéhanana.

Aturan imah

1. Entong ngalanggar hukum naon waé di nagara anjeun.

2. Ulah ngundeur musik nu ilegal hak ciptana.

3. Instazoom- Koropak ngan ukur tiasa dianggo pikeun tujuan pribadi sareng henteu tiasa disalurkeun atanapi disebarkeun.

Anjeun satuju kana sarat jeung kaayaan ieu ku ngagunakeun ramatloka kami.

DMCA jeung cabut

Perhatikeun:

- Ieu alat basajan pikeun Instazoom pikeun ngagedekeun poto.

- Urang teu boga imah file gambar.

- Situs wéb ieu henteu ngadukung salinan bajakan.

- Sateuacan ngahubungan kami, mangga baca kaca ieu: DMCA.

- Upami anjeun gaduh hak cipta gambar sareng hoyong nyegah konvérsina, punten kirimkeun email ka kami.

Urang bakal ngeureunkeun ngarobah gambar ieu.

patarosan

Upami anjeun gaduh patarosan atanapi saran ngeunaan jasa kami, punten ulah ragu ngahubungi kami: [email dijaga]