Sarat jeung Kaayaan Protection Data

Privasi anjeun

Urang ngahargaan privasi Anjeun. Pikeun ngajagi anonimitas anjeun, kami hoyong nginpokeun ka anjeun ngeunaan prakték inpormasi online kami sareng pilihan anu anjeun gaduh ngeunaan ngumpulkeun sareng ngagunakeun data anjeun. Kami nyayogikeun béwara ieu dina halaman wéb kami sareng di sadaya tempat dimana data pribadi tiasa dipénta supados gampang dipendakan.

Cookies Google Adsense sareng DoubleClick DART

Situs wéb ieu nganggo cookies ti Google, panyadia pariwara pihak katilu, pikeun ngalayanan iklan. Google ngagunakeun cookie DART pikeun ngalayanan iklan ka jalma anu nganjang ka situs wéb ieu sareng situs wéb sanés dina Internét.

Anjeun tiasa nganonaktipkeun pamakean cookie DART ku jalan ka alamat ieu: http://www.google.com/privacy_ads.html. Gerakan pamaké dilacak via cookie DART, nu tunduk kana kawijakan privasi Google.

Cookies dipaké ku server iklan pihak katilu atawa jaringan iklan pikeun ngumpulkeun informasi ngeunaan kagiatan pamaké dina ramatloka ieu, misalna. B. Sabaraha jalma geus dilongok ramatloka anjeun sarta naha maranéhna geus katempo advertisements relevan. Instazoom.mobi teu boga aksés atawa kadali kana cookies ieu, nu bisa dipaké ku pihak katilu.

Inpo pribadi dikumpulkeun.

Upami anjeun instazoom.mobi nganjang, alamat IP tina ramatloka jeung tanggal jeung waktu aksés kacatet. Inpormasi ieu ngan ukur dianggo pikeun nganalisis pola, ngatur halaman wéb, ngalacak gerakan pangguna sareng ngumpulkeun data demografi umum pikeun panggunaan internal. Anu paling penting, alamat IP anu dirékam henteu dihubungkeun sareng inpormasi pribadi.

Tumbu ka jaba jaba

Kami parantos nyayogikeun tautan dina halaman wéb ieu pikeun genah sareng rujukan anjeun. Kami henteu tanggung jawab kabijakan privasi situs wéb ieu. Anjeun kedah sadar yén kabijakan privasi situs wéb ieu tiasa bénten ti kami.

Pernyataan ieu tiasa diropéa iraha waé dina kawijaksanaan urang. Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan kawijakan privasi tina instazoom.mobi mangga ngahubungan kami di [email dijaga]